Hemen yardım nolur

1907fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
160
26
98
Kızlar kayınvalidem kıymalı bezelye yaptı aksam yedik bugünde yeriz diye konuştuk, bana dedi ki dolaba koy unutmusum birazdan gelicek.. Bebek dolayısıyla cok uykusuz kaldım uyumus kalmısım simdi koydum dolaba bozulmusmudur? Koymadım desem söylencek cok fena

Kızlar kayınvalidem kıymalı bezelye yaptı aksam yedik bugünde yeriz diye konuştuk, bana dedi ki dolaba koy unutmusum birazdan gelicek.. Bebek dolayısıyla cok uykusuz kaldım uyumus kalmısım simdi koydum dolaba bozulmusmudur? Koymadım desem söylencek cok fena
Dün akşam mı yaptı ?

Evin kombili ise mutfak sicaktir.Kiymali oldugu icin buyuk ihtimal bozulmustur.Risk alma derim.Kizacak bir sey yok insanlik hali canin saolsun olur oyle seyler...

Evin kombili ise mutfak sicaktir.Kiymali oldugu icin buyuk ihtimal bozulmustur.Risk alma derim.Kizacak bir sey yok insanlik hali canin saolsun olur oyle seyler...
Bir tanısan.. Normal insanlar için kızacak bişey yok tabi :)) kombili bebekte var calısıyor kombi mutfak biraz daha serin 22 derece falandır

Havalar soğuk akşamdan sabaha bir şey olmamıştır büyük bir ihtimal
tadından korkusundan da anlayabilirsiniz

Bozulmuş sada canınız sağolsun bilerek yapmamizsiniz sonuçta insanlık hali...

Bozulmamistir korkma benim cok kalir öyle yemeklerim,ama içinden birazcık alıp isit bak tadina

Bozulmamistir korkma benim cok kalir öyle yemeklerim,ama içinden birazcık alıp isit bak tadina
Bezelyesine bişey olmaz heralde top top kıymadan köfte gibi yapmış içine ısıtayım olmazsa bende hiç anlamam tadından bir bakayım

Bezelyesine bişey olmaz heralde top top kıymadan köfte gibi yapmış içine ısıtayım olmazsa bende hiç anlamam tadından bir bakayım
Bozulduysa ekşi olur zaten, anlamaman imkansız, suyuyla al bir kaşık isit bak tadına, bozulursa hepsi birden bozulur,bezelyelerin ayrıcalığı yok yani

Gece uyandım çok acıktım yemeği de öyle güzel yapmışsın ki anne tadı damağımda kaldı gece hepsini bitirdim de at çöpe kıyma bu bozulmuştur sıcakta risk alma.

yok 1 günde birşey olmaz mevsim yaz olsa bozulma ihtimali fazla olurdu.Ayrıca kv korkma ! senin evine düzenine karışmasına hakkıda yok izinde verme !

ohooo yemek için bu kadar derde düşüyosanız daha büyük problemleriniz vardır. korkmayın söyleyin, unutmuşum diye.

Hiç soyleme disarda unuttugunu bozulduysa da dolapta bozulmus olsun :KK53:

canım ya :KK200: kv ne bu mesajı göstersen bile affeder seni :KK56: Allahım şöyle kadınları üzüyorlar ya :KK35:

Back
X