Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam mı yaptı ?Kızlar kayınvalidem kıymalı bezelye yaptı aksam yedik bugünde yeriz diye konuştuk, bana dedi ki dolaba koy unutmusum birazdan gelicek.. Bebek dolayısıyla cok uykusuz kaldım uyumus kalmısım simdi koydum dolaba bozulmusmudur? Koymadım desem söylencek cok fena
Bir tanısan.. Normal insanlar için kızacak bişey yok tabi :)) kombili bebekte var calısıyor kombi mutfak biraz daha serin 22 derece falandırEvin kombili ise mutfak sicaktir.Kiymali oldugu icin buyuk ihtimal bozulmustur.Risk alma derim.Kizacak bir sey yok insanlik hali canin saolsun olur oyle seyler...
Sıcak bir yerde kaldıysa bozulmuş olabilir. Siz en iyisi emin olmak için yemekten biraz bölüp ısıtın tadına bakın. Bozulup bozulmadığı belli olur.Dün akşam yaptı
Aksam yemiştik. eşim yoldan tok geldi o gelince 11 gibi gitti. O saatten sonra yediğime inanmaz ama çok iyi fikirmiş kesin başka zaman kullanırım teşekkürlerAksam aciktim yedik de.
Bezelyesine bişey olmaz heralde top top kıymadan köfte gibi yapmış içine ısıtayım olmazsa bende hiç anlamam tadından bir bakayımBozulmamistir korkma benim cok kalir öyle yemeklerim,ama içinden birazcık alıp isit bak tadina
Bozulduysa ekşi olur zaten, anlamaman imkansız, suyuyla al bir kaşık isit bak tadına, bozulursa hepsi birden bozulur,bezelyelerin ayrıcalığı yok yaniBezelyesine bişey olmaz heralde top top kıymadan köfte gibi yapmış içine ısıtayım olmazsa bende hiç anlamam tadından bir bakayım