Sevgili micra,
Bayan Genel Cerrah maalesef bulunduğum yerde yok. O yüzden erkek bir doktora gitmek zorunda kaldım. Yaşlı erkek doktora gittim ki, belki muayenede biraz daha rahat olurum diye. Benim duyduğuma göre de muayeneyi yan döndürerek yapan doktorlar varmış. Ama benim doktorum, yan pozisyonda beni muayene etmedi. Zaten Muayene odasına girer girmez daha şikayetlerimi söyler söylemez, altını soyun, muayene masasına çık, secdeye geçer gibi yap dedi. Üstüme örtmeye çarşaf bişey vermedi. ısmimi, yaşımı, şikayet sürelerimi hep o durumdayken sordu. Zaten ışıklı aletide 15 dakikada hazırladı. Sürekli arkama geçip oradan konuştu ve o aleti orada hazırladı. Işıklı aleti de neredeyse 10 dakika içimde tuttu. Alet içimdeyken de ne hissediyorsun, acı var mı diye sorup durdu. Gerçeği söylemek gerekirse çok rencide oldum. Ayrıca arada bir muayene esnasında da çok açık espiriler yaptı, fıkra anlattı. Yazıp yazmama konusunda tereddütlerim vardı; acaba tacize mi uğradım diye düşündüm. O yüzden epey kendimi kötü hissettim. ınşallah yanılıyorumdur, dedem yaşında 60 larında bir doktor kendisi. Acaba ben mi abartıyorum bilemiyorum ki?