Aşılama hemşire 1000km lik yoldan getirttiğim ilacımı mahvetti..aşılamam tutarmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaybolan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
196
1
0
Diğer
kızlar bende pko luyum..doktora gidiyorum..dktor bana gonal f 300 lük geliştirici iğne yazdı..neyse bulunduğum şehirde yoktu ve bizde zar zor dünya para dökerek istanbuldan bulup getirttik...hastaneye gittik bi hemire bozuntusu 5 doz vurulacak olan ilacı şırıngaya çekip gel demezmi..dedim bu beş kere vurulacak napıyorsun..kadın bu neki dedi...ya bu hemşire kadın doğumda çalışan 45 yaşındaki kadın..deli oldum..eczacıya gitim şırıngada dursun bişey olmaz inşallah dedi ama ben gıcık oldum..bide beni doktorum 50 dozdan başlattı...iğneye başladıktan kaç gün sonra aşılama olur..bayrama denk gelirse yandık..bugün başladık iğneye..lütfeeen yardım edinnn

canım takma kafana nasipte varsa tutar, rahat ol inşallah pozitif sonuç alırsın,birde ilacını dolaba koyarsan daha iyi olur galiba iyi şanslar dilerim

kızlar bende pko luyum..doktora gidiyorum..dktor bana gonal f 300 lük geliştirici iğne yazdı..neyse bulunduğum şehirde yoktu ve bizde zar zor dünya para dökerek istanbuldan bulup getirttik...hastaneye gittik bi hemire bozuntusu 5 doz vurulacak olan ilacı şırıngaya çekip gel demezmi..dedim bu beş kere vurulacak napıyorsun..kadın bu neki dedi...ya bu hemşire kadın doğumda çalışan 45 yaşındaki kadın..deli oldum..eczacıya gitim şırıngada dursun bişey olmaz inşallah dedi ama ben gıcık oldum..bide beni doktorum 50 dozdan başlattı...iğneye başladıktan kaç gün sonra aşılama olur..bayrama denk gelirse yandık..bugün başladık iğneye..lütfeeen yardım edinnn

hay beceriksiz yaa inanmıyorum nası moralin bozulmuştur.bizim için bu kadar hayati önem taşıyan şeylere dikkat etmiyolar mı deli oluyorum...onlarda bıkıyo galiba.nesse sen kalbini ferah tut inşallah proble olmaz.zaten kontrollerinde belli olur canım yumurtan düzgün gelişiyosa sıkıntı olmamış demektir..baktınız olmuyo yeni ilaç yeni masraf artık..inş gerek kalmaz

ya masraftanda geçtim şimdi şırınganın içinde duruyo ve dozunu ayarlayamıyorum..doktor bir tüpü 6 seferde vurun dedi benimki 5 seferde bitecek..başka şırıngaya çekip öyle vuruyolar birazı akıyo falan işte

vardır bundada bi hayır sabır kızlar bend yarın başlayacağım kanamam teşrif edip gelirse eğer aşılamaya tüp bebek oldum aralıkta yani 2009 tuttu 3 aylıkken düştü şimdi doktorum aşılama diyor benimde tüp bebek yaptırasım yok ohss oldum şimdiki sorum sizlere bilginiz varsa 2.günü gonol-f yapalım 5.güne kadar beşinci günde klomene başlayalım dedi sizinde böyle oldumu merak ettim cevap yazarsanız sevinirim

kaybolan cnm bende şahit oldum o igneylede göbekten oluyor boşuna endişelenme.ben ignelerim bittikten sonra yumurtalarımın kontrolü için gitmiştim.orda tutmayan birinin ignelerinsonunda kalan ilaçları igneyle çekerek günde... vurun dedi.üzülme yani sadece igneyi dolapta sakla varsa iğneleri.
aşılamam 12. günümde oldu benim.sendede herşey yolunda giderse o günlerde olabilir cnm.ayrıca benimki tutmadı yani arkadaşların dedigi gibi herşey kısmet.

tekrar şırıngadan minik şişesine boşaltsa bişi olmazdı ki niye öyle yapmamış... anlamadım saf hemşire.... sen yinede dolapta muhafaza et canım...

yumurtalıklarında çok büyük bi poblem yoksa az bile olsa ilaç, büyütür merak etme stres yapma....

ewett eger stres yaparsan yumurtaların gelişmezz.pozitiff ol bencede

tatlım bir eczaneye git şişesi serum fizyolojik al en küçük boyundan olsun onun içindeki serum fizyolojiği bir iğne yardımı ile boşalt yerine kendi ilacını enjekte et onun lastikli ağızlığı ilacın hava almasını engelleyecektir ama tabiki 4 gündür kullandığına göre bunu yapmak için geç oldu ama rahat ol buzdolabında sakladığın sürece ilacına hiç birşey olmaz emin ol senin bu konu için duyduğun endişenin binde biri kadar etkisi azalmaz ilacının yeterki içini rahat tut yumoşların gelişsin bebişin huzurla tutunabilsin sana

Back
X