Hemşire erkek hastaya tecavüz etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
ABD’de Illinois’de kalp nakli için hastaneye yatan John Cantone (64), operasyondan önce kendisi ilaçların etkisi altındayken hemşire Rachel Shaper (33) tarafından tecavüze uğradığını ileri sürdü.

Gözaltına alınan hemşirenin aynı şekilde başka hastalara da tecavüz ettiği iddia edildi.

Tecavüze uğradığını iddia eden erkek hasta John Cantone, hastaneyi 200 bin sterlin (730 bin lira) tazminat talebiyle dava etti. Öte yandan Cantone’nin eşi, tecavüzcü hemşire Shaper’ın bu davranışının çiftin cinsel hayatını olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

DkRkOo.jpg

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/67317/Kadin-hemsire-erkek-hastaya-2014-09-20.html

wuuuuuu adamın bi de psikoljisi bozulmuş iyi mi.....nsıl tecavüz ettiyse artıko_O

Kız güzelmiş, mesele yok o zaman... Adam da bu yaşta bulmuş bunuyo, ne güzel işte, bunun hayalini kuran kaç erkek vardır biz de bir bilse.. ( amanın şaka yaptım, tecavüze karşıyız canım, espirik olsun diye şey ettim):oops:

Sadece kadına değil, tüm canlılara tecavüze,tacize karşıyım.Ama...
Bu kız da kör müymüş canım...? :KK51:

hic inanmadim. Adam zaten kalp nakli icin yatmis, demek ki kalp de gidik, yorgun hissetmekten kimildiyamiyordur bile, ilaclarin da etkisinde, malum organ nasil uyanmis bu sartlarda, herkul muymus bu adam?:KK53:

hic inanmadim. Adam zaten kalp nakli icin yatmis, demek ki kalp de gidik, yorgun hissetmekten kimildiyamiyordur bile, ilaclarin da etkisinde, malum organ nasil uyanmis bu sartlarda, herkul muymus bu adam?:KK53:
olur olur, e erkeklerin sabah şeysi var ya, o da uyurken oluyor sonuçta, o şeyken şey olmuştur :cool: neyse nasıl olmuşsa olmuş ortada şikayetçi bir dede var sonuçta:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X