Yani atiyorum ilk okuldaki gibi 10gun gelmezsen kalirsin gibimi? Yada herne olursa olsun hep gitmek zorundamiyizDevam zorunluluğu var staj zorunluluğu var. Bunun dışında bir zorluğu yok.
Her üninin belli bir yüzdesi vardır devam zorunluluğunda yanlız ilk yıl oturup çok iyi ders çalışman lazım anatomi fizyoloji farmakoloji gibi meslek dersleri terimleri latince olduğu için zorlar sadece sınavdan önce değil dersten öncede çalışman gerekir birde bazı meslek dersleri bir birinin devamıdır o dersten geçemezsen bir sonraki dönemin derslerini alamazsın yada o dersin stajı varsa o dersi verene kadar staja katılamazsın mezun olduktan sonrada atanamazsan özeller iliğie kadar sömürür 13 14 nöbet tutan arkadaşlarım var ve doğru düzgün para bile vermezler atandığın zamanda zorluk atandığın yere göre değişirYani atiyorum ilk okuldaki gibi 10gun gelmezsen kalirsin gibimi? Yada herne olursa olsun hep gitmek zorundamiyiz
7 senedr hemşireyim ve ömrümden ömür gitti smdi degstrmeye calısyorum laboratuvar okuyorum ıkı yıllık ünide hem daha kosa surede biter siizn icin radyolojş tıbbi sekreterlik laboratuvarda hemsryle aynı maası alıyor ve daha az calısyyor riski daha az emin olun ben cok yoruldum hc bseye vakdim yok maasdan surekli kesintiler oluyor surekli hasta hastanyakını siddeti cekilmez size tavsiyeBayanlar merhaba bir konu hakkinda bilgi almak istiyorum,ben suan aöfden bankacilik ve sigortacilik bolumu okuyorum seneye ilk donem bitecek ins.ama tekrar sinava girip hemsirelik okumak istiyorum sorum su acaba normal duzenmi gidiliyo okula yani sabah gidip aksammi donuyoruz dersten ve yas sikinti olurmu? Nobet olayi falan varmi 2 cocugum var 10 ve 7 yasinda onlarla ilgilenecek vakit yaratabilirmiyim kendime yani cokmu yogun oluyor ? Tavsiye edermisiniz yasim 28 suan olabilirmi yani.Herkese yorumlari icin simdiden tesekkur ederim
Hayir kastettigim sey yani hasta falan olunca yada ne bileyim dugun,cenaze bunlarda falan hicmi izin alamiyoruz tarzindaydi.Ama belli bir suresi oldugunu ogrendim yoksa mecbur kalmadikca ne kurslarimi ne baska birseyi aksatmiyorum.Derse girmek için zmaaniniz yoksa mesleği yapmak için nasıl zaman bulacaksınız. Ogrencilikte nöbet var mı bilmiyorum ama işe başlayınca olacak. Çocuğum var ben tutamam mi diteceksiniz
Hangi servistesiniz?7 senedr hemşireyim ve ömrümden ömür gitti smdi degstrmeye calısyorum laboratuvar okuyorum ıkı yıllık ünide hem daha kosa surede biter siizn icin radyolojş tıbbi sekreterlik laboratuvarda hemsryle aynı maası alıyor ve daha az calısyyor riski daha az emin olun ben cok yoruldum hc bseye vakdim yok maasdan surekli kesintiler oluyor surekli hasta hastanyakını siddeti cekilmez size tavsiye
Yorumlarin geneline bakinca acikcasi gozum korktu belki bende sizin gibi tibbi sekreterlik veya radyoloji ki bu bana daha sicak geldi bunlardan birini okuyabilirim.7 senedr hemşireyim ve ömrümden ömür gitti smdi degstrmeye calısyorum laboratuvar okuyorum ıkı yıllık ünide hem daha kosa surede biter siizn icin radyolojş tıbbi sekreterlik laboratuvarda hemsryle aynı maası alıyor ve daha az calısyyor riski daha az emin olun ben cok yoruldum hc bseye vakdim yok maasdan surekli kesintiler oluyor surekli hasta hastanyakını siddeti cekilmez size tavsiye
Inanmiyorum ya birde dayak yediniz oylemi? Bizim icin calisan insalara boyle davranislar yapilmasindan utaniyorum.ne diyecegimi bilemedim .tesekkur ederim yorumunuz icinHa bu arada içimde kalmasın hemşirelik için kolay gözükür ama inanın en zor mesleklerden artık öyle olmuş ki hem yönetimden hem hastalardan baskı üstüne baskı görüyoruz sürekli soruşturmalarla uğraşıyorsun acille calışıyptsan benim gibi yeri geliyor dayak yiyorsun hiç bir sey demediğin halde günde 3 bin hasta geliyor yemin ederim hayat enerjim soldu dayanıyorum arkadasım mesela psikolojisi bozuldu idari birime alındı bence tercihlerini ona göre yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?