- 14 Haziran 2019
- 165
- 577
- 53
Tamam damar bulmak zor, cocukta daha da zor. Ben en son Turkiyeye gittigimde devlet hastanesinde kan verdim ve Istanbuldaki devlet hastanelerinde genellikle lisede saglik okuyan bilincisiz, tecrubesiz ogrenciler kan aliyordu.
Benimde damarim buyuk ama biraz derinde oldugu icin buradaki hemsilerler bulmakta zorlaniyo. Zaten sol kolumda hic bulamiyolar hep sag tarafimi vermeme ragmen bilmislik tasladigimi dusunup surat yapiyolar bide.
Doktorlardan beterler!
Sag kolumda nokta atisi gosteriyorum yinede beceremiyolar. Her defasinda iki kolumda mor, kevgir gibi cikiyorum ve sinir oluyorum !! Nokta seklinde dovme yaptiricam igne burdan giricek diye
Eger damar acma probleminiz varsa kelebek igne kullanmalarini soyleyin!
Benimde damarim buyuk ama biraz derinde oldugu icin buradaki hemsilerler bulmakta zorlaniyo. Zaten sol kolumda hic bulamiyolar hep sag tarafimi vermeme ragmen bilmislik tasladigimi dusunup surat yapiyolar bide.

Sag kolumda nokta atisi gosteriyorum yinede beceremiyolar. Her defasinda iki kolumda mor, kevgir gibi cikiyorum ve sinir oluyorum !! Nokta seklinde dovme yaptiricam igne burdan giricek diye

Eger damar acma probleminiz varsa kelebek igne kullanmalarini soyleyin!