yapmayın hanımefendi, bunlar olurken etrafınız da hiç mi şahit yoktu nasıl oluyor da haklı çıkmıyorsunuz?
yaptığım yorumlar da olayları karıştırmayın, ben bugüne kadar kimseye sesimi yükseltmedim, kimseye saygısızlık yapmadım. şiddeti iki taraf için de uygun bulmuyorum hak edene hak edilen ceza verilmeli.
konu sahibi yalan söylüyorsa bu kendi ayıbıdır, ben buraya konu açarken haksız bulunacağımı bile bil bütün detaylarıyla anlatıyorum.
kendi başıma gelen 2 olay anlattım, birisi hemşire yüzünden 1,5 yaşındaki yeğenimin serumunun deri altına gidip çocuğun iyice perişan olması ki uyarı alması için yetkililerle görüştük.
2. olay benim damarımın bulunmayıp iğnenin içinde oynatılması, yok böyle bir acı.
benim ki sorun değil dayanabilirim ama yeğenimin başına gelen sorun, çocuk zaten hasta derdini anlatamıyor hemşirenin sorumsuzluğu yüzünden ayrıca canı acıyor, ben bıraksam siz bıraksanız o hemşire o şekilde devam edecek serumu bağlayıp bir daha ardına bakmayacak.
ben muhasebeciysem firmamın gelir giderinden kar zararından maaşlarından bankasından sorumluyum, siz doktorsanız insanların sağlığından sorumlusunuz, avukatsanız davalarınızı kazanmanız gerekir, inşaatcıysanız en sağlam şekilde yapmalısınız. herkes mesleğini en iyi şekilde yapmak zorunda, bende üstlerim tarafından mobing görüyorum, firmalar küfür ediyor (gerçekten) bunlar bir tek sizin başınıza gelmiyor ki..