henüz tam yerleşmeyen evimiz ilk haline yorumları alayım :)))

çok teşekkürlr canım begenmene sevindim salon koltukları vizon rengi storlardan karanlık oldu biraz evin içi zebra perde de boş odada kulandım ev hep perde olsun istemedim haklısın işyeri havası veriyo

evet canım ben biraz ilerisini düşündüm sanırım yatak odasını yaptırdım biz belirledik modelini kapaklı kısmı yüklük olarak kullanırım dedim haftasonu gidiyorum evime herşeyi detaylı çekip koyacagm merak etme

Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok iyi tercihler köşe takımınızı çok beğendim markasını söylermisin :):)

mobilyalar guzel fakat odalar kucuk yada mobilyalar buyuk gelmis sankim,
yada ben daha ferah oda seviyorum ondanda olabilir bu gorusum

biraz karanlık çıkmış ama çok güzel eşyalarıınız güle güle oturun

Son hali güzel olmuş gerçekten, daha eksikleri var ama emin ol, hiç bitmiyor eksik evde

Koltuk takımına bayıldım, çok rahat bir şeye benziyor, rengi kiri götürür olması da çok kullanışlı, güle güle oturun inşallah

yeni ew yeni eşyalar gibisi warmı yaaa:)) kokuları buraya kadar geldi ))) güzel günlerde otur ewinde sağlıkla mutlulukla inş....:)

Eklentiler

• $060920122917.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0260.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0261.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 65
ayy bu kadar olur :) koridor halınız benim yatak odamın, mutfak halınızda koridorlarımın halıları... çok memnunum ben inş sizde memnun kalırsınız :)) herşey çok güzel :)

ayy bu kadar olur :) koridor halınız benim yatak odamın, mutfak halınızda koridorlarımın halıları... çok memnunum ben inş sizde memnun kalırsınız :)) herşey çok güzel :)

:))) benim yatak odası koridor ve giriş aynı halı çok begenmiştim o yüzde aynı aldım şu an çok tüy çıkarıyolar onun haricinde kir falan tutmuyo güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…