Henuz yeni baslayan hayat

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Sabah bir arkadasimizin konusu benimde yarama tuz basti.atanamamis ve atanmasi cok zor bir bolumun ogretmeniyim.bu yil sozlesmeliye dondu ve 6 yil zorunlu es durumu olmaksizin kalma durumu basladi.nisanlandim ve cogu erkek atan atan diye kizlarin beynini yerken nisanlim bosver 6 yil daha ayri kalamam dedi.Bunun uzerine sinava dahii girmedim.(kendimde yoruldum.)
Nisanlim sayili universitelerden birinden mezun.ben de oyle gerci ama ona gore daha orta seviye.bazen arkadaslari ile yanyana gelince herkes is guc sahibi ister istemez sen ne is yapiyorsun dediklerinde ruh halimi anlatamam sizlere.
Tum kıs fotografcilik kursuna gittim dijitalede giderek photoshopun bir kismini ogrendim.nisanlim gecenlerde hera ben isin prosedurune bakiyorum eger telefonumda gorursen yanlis anlama iyice arastiriyorum senin yetenegin var ve cok basarili olacaksin dedi.cesaretim o kadr kirilmis ki.sanki her seye gec kalmis gibi hisssediyorum (27 yasindayim) sanki fotografclik iisini yapanlarda iyi bir kac kisi varmis ve yapsamda tercih edilmeyecekmisim hissi bir yandan da cok seviyorum.kendime inanmakla baslamam lazim biliyorum ama gercekten nasil baslayacagim ? Tasindigimiz yerde de hic baska islerle oyalanmayip kurslarina devam edip direk bu ise mi yonelmeliyim. Hayat mucadelesi gercekten cok zor.keske zamaninda akillica tercihler yapabilseydim.

nerde yaşıyorsun bilmiyorum da, aslında kadın olman büyük avantaj, doğum fotoğrafçılığı işine girebilirsin, düğün fotoğrafçılığı içinde tercih sebebi olabilirsin, ama tabii insanların seni tercih etmesi için önce yaptığın işlere bakacaklar, insanlar birbirine tavsiye edecek falan, yani sosyal olmayı gerektiren bir iş

Ben de onu söyleyecektim iyi para kazananlar var o işten

Buyuksehirdeyim aslinda kucuk yerde daha avantaj ama arz talep der hocamiz.once yakinlari cekmekle baslamaliyim :)

Bilgisayara indirilebilen programlar var onlarla başla sonra başka programları dene
Kurs olursa başla bence
Hem iyice öğrenmiş olursun hem orada başka iş fırsatları karşına çıkar

Bilgisayara indirilebilen programlar var onlarla başla sonra başka programları dene
Kurs olursa başla bence
Hem iyice öğrenmiş olursun hem orada başka iş fırsatları karşına çıkar
Hepsini aktif kullaniyorum canim photoshop cs6 telefon programlari oyle.kursa gittim 2 sertifikam var :)))

Buyuksehirdeyim aslinda kucuk yerde daha avantaj ama arz talep der hocamiz.once yakinlari cekmekle baslamaliyim :)

kendine hemen bi isim bulup face instagram falan aç, çektiklerini koy, instada hashtagleri aktif kullan, bu işleri müşteriler instadan çok araştırıyor bence, bi kuaföre bile gideceksek insta hesabına bakıyoruz artık, köşedeki kuaföre gitmiyoruz yani örnek vermem gerekirse

Suan var oyle sayfam ama daha cok hobi amacli gibi duruyor portre cekemedim cok..kus cicek bocek konusunda super seyler cektigimi dusunuyorumda :))) isi ticarete dokme kismi kaldi benim icin hala yeterli duzeyde goremiyrum kendimi

Fotoğrafçılık ta başarılar dilerim.ama insanlık istemiyor diye kpss ye girmemeni hiç anlamadım.

Fotoğrafçılık ta başarılar dilerim.ama insanlık istemiyor diye kpss ye girmemeni hiç anlamadım.
Insanlik derken ? Kendim istesem zaten kimseye bakmazdim sadece yilmis durumdayim.30 bin mezunda ilk 90 kisinin icine girmek ve daha sonra o kiytirik mulakattan gecmek utopya geliyor.bolumde 20.olan arkadasimin puanini 82ye dusurduler ornegin.

Insanlik derken ? Kendim istesem zaten kimseye bakmazdim sadece yilmis durumdayim.30 bin mezunda ilk 90 kisinin icine girmek ve daha sonra o kiytirik mulakattan gecmek utopya geliyor.bolumde 20.olan arkadasimin puanini 82ye dusurduler ornegin.
yanlış yazmışım nisanlin diyecektim ama sende istemiyormussun hakkınızdahayırlısı olsun.bu kadar emek verip okuyan atanamayan insanlara uzuluyorum.Umarım fotografcilikta iyi yerlere gelirsiniz.

yanlış yazmışım nisanlin diyecektim ama sende istemiyormussun hakkınızdahayırlısı olsun.bu kadar emek verip okuyan atanamayan insanlara uzuluyorum.Umarım fotografcilikta iyi yerlere gelirsiniz.
Tesekkurler.maalesef yalniz degilim benim gibi milyonlar var..

Selam tatlım, güzel sanatlar fotoğraf mezunuyum ben. Meslek ile ilgili her türlü yardım ederim sana. Aklına takılan bişey olursa lütfen sor.

Seninle aynı durumdaydim. Mezun oldum ve hemen evlendim. Eşimin mesleği ve maaşı iyi. Okuduğu üniversitede çok seçkin bir üniversite. Haliyle sosyal çevresi de hep çalışan ve kariyerli insanlardan oluşuyor. Ev hanimi olmak benim için iskenceydi. Arkadaşları ve eşleri her geldiğinde kendimi kotu hissediyordum. Çünkü hayalim ev hanimi olmak değildi. Atanmasi çok zor bir branşım var benim de. Ama ben pes etmedim. Mezun oldugumda 24 yaşındaydım. 28 yaşında atandım.5 sene kpss çalıştım ve hedefime ulaştım.

Önemli olan vazgeçmemek. Öğretmen olmak istiyordum ve şükürler olsun nasip oldu

Suan var oyle sayfam ama daha cok hobi amacli gibi duruyor portre cekemedim cok..kus cicek bocek konusunda super seyler cektigimi dusunuyorumda :))) isi ticarete dokme kismi kaldi benim icin hala yeterli duzeyde goremiyrum kendimi

Önce kendi arkadaşlarının söz nişan bebek aile çekimlerine başla hediye olarak..
Oradan birbirine tavsiye ederek yürüyor bu işler

Selam tatlım, güzel sanatlar fotoğraf mezunuyum ben. Meslek ile ilgili her türlü yardım ederim sana. Aklına takılan bişey olursa lütfen sor.
Cok mutlu olurum inanin suan yapiyor musunuz isinizi ?

Ben kendime degil ne yazik ki adalete olan inancimi kaybettim.nisanlim 90 puanla 3.siradan girdigi listede 9.siraya gerileri neredeyse olmayacakti yani.ne yazik ki 6 yil ayri kalma durumum soz konusu bile degil dedigim gibi omrumun en guzel zamnlarini sevdigim insandan ayri gecirme en son isteyecegim sey.ve yine dedigim gibi ne kadar yasayacagimiz bile belli degilken..sizin adiniza sevindim.umarim mutlulugunuz daim olur

sen bilirsin elbette. Ben 3 sene ayrı kaldım eşimden. Aslına bakarsan onun görevlerinden dolayı da 7 yildir zaten ayrı yaşıyoruz. Bu sene daha birleştik aile olabildik. Ben yine de 6 sene de olsa gözümü karartıp giderdim mesleğimi yapacağım yere. Gerekirse bütün maaşımı uçak parasına harcardım ama mesleğimi elime alirdim. Yarin ne olacağını kimse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…