- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın, ne diyebilirim ki ...mahh işte kendin stratejik hata yapmışsın o psikolojiyle normal tabi.
isterse çadırda kalayım diye hatay falan yazardım beraber yaşamak istemediğim annemin memleketi yerine.
Yazdığın illerin hiç birinde bulunmadım kıyas yapamayacağım ama Malatya ile aklımda kalan sadece @Gold un orada yaşıyor olması. O da memur sanırım,yaşlarınız da yakın,belki sana yardımcı olacaktır isterse,gitmeden merak ettiklerini cevaplar belki diye aklıma gelmişken etiketleyim
Siz kaç yaşındasınız? Mesleğiniz ne?Yeni gördüm mesajınızı, Malatya gözünüzü korkutmasın evet deprem oldu heryer yıkıldı maddi manevi baya sorun yaşadık yaşıyoruz ama hayat devam ediyor eskiye kıyasla Hindistan sokaklarına dönmüş ama normalde memur için o kadar rahat bir şehirdi ki asla tayin gelmezdi gelen gitmezdi Yani bence şanslısın puanın da yüksek olur depremyeri diye, eğer gelirsen ben şimdi idari izinliyim ama orda tanışırız ben de gidince
mahh size kalacak yer illaki ayarlarlar konteyner vs aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin
Siz kaç yaşındasınız? Mesleğiniz ne?
Yeni gördüm mesajınızı, Malatya gözünüzü korkutmasın evet deprem oldu heryer yıkıldı maddi manevi baya sorun yaşadık yaşıyoruz ama hayat devam ediyor eskiye kıyasla Hindistan sokaklarına dönmüş ama normalde memur için o kadar rahat bir şehirdi ki asla tayin gelmezdi gelen gitmezdi Yani bence şanslısın puanın da yüksek olur depremyeri diye, eğer gelirsen ben şimdi idari izinliyim ama orda tanışırız ben de gidince
mahh size kalacak yer illaki ayarlarlar konteyner vs aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin
Teşekkür ediyorum. İlk görev yeriniz neresiydi? Umarım iyi olur. Neden Hatay'ı yazmadım, diye içim içimi yiyor.28 yaşındayım memurum, sağlık nedeniyle memleketime gelebilmiştim ( düşün çok istenen bi yerdi Malatya gelen memur gitmezdi sağlık raporum olmasa gelemiyordum ) herkes de gayette yaşıyor orda gözün korkmasın, atanmak her türlü güzel
Burada yazan sebeplerden ötürü korkuyorum ben şehirden. Orada kaldım üç beş ay yani nasıl bir yer olduğunu az çok biliyorum. Depremi de orada yaşadım. Bilmiyorum az önce de mesaj geldi atamanız yapıldı gel belge teslim et, diye. İnanılmaz melankolilerdeyim şu an.Kamuyu Bırakıp Üniversite Hastanesine Gitmek Çok Aptalca mı Olur?
Merhabalar, yakın zamanda şöyle bir konu açmıştım : Hep En İstemediğim Şeyler ile Sınav Oluyorum Atandım ama Mutlu Olamıyorum BDV'yi çok işgal ediyormuşum gibi geliyor, kusura bakmayın. Bu atanma-atanmama ile ilgi son açacağım konu olacak. Fikir verirseniz çok mutlu olurum. Malatya 'ya...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ediyorum. İlk görev yeriniz neresiydi? Umarım iyi olur. Neden Hatay'ı yazmadım, diye içim içimi yiyor.![]()
Üniversite hastanesinin eksileri çok fazlaydı bu yüzden aradıklarında hakkımda feragat ettiğimi bildirdim. Öyle bir seçeneğim kalmadı yani. Mecbur Malatya 'ya gideceğim.Anladım ama üniversite hastanesinde çalışanlar hep mahvoluyor tayin olmakta yok, bence Malatya iyi Ya hazır gelmişken bence bismillah de git başla.
Deprem yerlerinde çalışmak iyidir ateş düştüğü yeri yakar o yüzden depremzede olmayan memura sorun olmuyor
Elazığ depreminde çalıştım mobbing varsa da bitiyor, imkanları daha iyiydi, tazminat almıştık Malatya’da çalışan memurlara da tazminat verilecekmiş.
Ve depremi bahane edip kimseyle görüşmek zorunda kalmazsın, ana konu deprem oluyor . Daha az hasta gelir vs yerinde olsam mutlaka başlardım hele de şu zaman millet iş bulamıyor memuriyet candır, bak hamile üye işten çıkarıldım diye konu açmış memur olsa asla öyle bir şey başına gelmezdi. Nerede olursan ol memur olmak iyidir iyi
Ayy İstanbul demeyin gözlerim doluyor. O kadar çok özledim ki. Şu metrobüslerin önünde oluşan on metre kuyrukları bile özledim. Üsküdar sahilinde elbisemize yapışan çiçekçileri bile özledim. Eminönü balık ekmek kuyruğunu bile özledim. O kadar çok özledim yani.İstanbuldan geldim eksiler şelaleydiAsla büyük şehir insanı değilim hele de memuriyette büyük şehir eziyet hem aynı maaşı alıyorsun hem iş yükü fazla hem herşey pahalı.
Olsun vardır hi hayır bence Malatya, Hatay’dan güzelParan cebinde kalır
eğer gelirsen ben şimdi idari izinliyim ama orda tanışırız ben de gidince
28 yaşındayım memurum,
İstanbuldan geldim
Ayy kızlar tanışmanıza çoook sevindim bir birinizin dilinden anlarsınız. İki okumuş insanın sohbetinizi okumak ne kadar da güzel yazışmalarınızı okurken mutlu oldum.Ayy İstanbul demeyin gözlerim doluyor.
Mahh sana biraz istanbul yollayım özlem giderirsin bir daha gelene kadar özelden atarımAyy İstanbul demeyin gözlerim doluyor. O kadar çok özledim ki. Şu metrobüslerin önünde oluşan on metre kuyrukları bile özledim. Üsküdar sahilinde elbisemize yapışan çiçekçileri bile özledim. Eminönü balık ekmek kuyruğunu bile özledim. O kadar çok özledim yani.
Bakıyordum, nereye kaybettin fotoğrafları?Mahh sana biraz istanbul yollayım özlem giderirsin bir daha gelene kadar özelden atarım
Ayy İstanbul demeyin gözlerim doluyor. O kadar çok özledim ki. Şu metrobüslerin önünde oluşan on metre kuyrukları bile özledim. Üsküdar sahilinde elbisemize yapışan çiçekçileri bile özledim. Eminönü balık ekmek kuyruğunu bile özledim. O kadar çok özledim yani.
Peki Malatya deprem öncesi nasıldı? Yani bana çok muhafazakar, çok tutucu geliyordu. Sizce öyle miydi? Bu bir önyargı mı yoksa?
Ayy kızlar tanışmanıza çoook sevindim bir birinizin dilinden anlarsınız. İki okumuş insanın sohbetinizi okumak ne kadar da güzel yazışmalarınızı okurken mutlu oldum.
Takılın işte bekar bekar oralarda.destek olursunuz @Gold Mah sana emanet
Sen öğretmen miydin gold?
Ciddi misiniz? Ben bir defa mini giydim tüm teyzeler amcalar gözünü ayırmadılar. Hayattan soğudum. Çarşının orada oturuyorduk bu arada. İlçe değil yani.Hiççç muhafazakar biyer değil Doğu şehri diye korkuyorlar ama geliyorlar içanadoludan bin kat Özgür bi yer, tabi bunun sebebi AlevilerimizOnlar çok çağdaş olunca bizde nemalanıyoruz. Neredeyse tüm kadınlar cropla vs geziyorlar bende tabi
bi tek adam gibi barları yok, ama 2 otel var alkollü müzikli baya tıklım tıklım oluyordu depremden önce