hep ağlıyorum:((

elmasalyangozumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
85
4
16
Samsun
bugün beni aldatan, kandıran, yalanlar söyleyen, bana hakaret edip bırakıp sevdiğim adamın bugün doğumgünü 1 haftadır ağlıyorum durmadan şimdide ağlıyorum içimdeki bu sancı bitmeyecek o başka kadınla mutlu mesut doğumgününü geçirecek, ona bakmaya kıyamazken şimdi mutlu olmasını istemiyorum nasıl bi hayat bu hiçmi dürüst, temiz kalpli bi insan çıkmayacak karşıma

mrb cnm bu durumlardan herkes nasıbını almıstır herkes bı kez yasamıstır bende yasadım ama hep saglam durdum hıc kımse ıcın goz yası dokmedım....Cunku degmeyecek kısıler akıtılan gozyaslarımıza yazık elbet sende bıgun mutlu olacaksın her zaman allahtan hayırlısını ıste senın degerını bılecek kısıyı ıste senı aldatmıs demekkı sana layık bı ınsan deılmıs boyle dusun allah herkesın kalbıne gore ınsan verıo bıgun senınnde karsına mukemmel bı ınsan cıkacaktır... uzulme... deger bılmeyenler ıcın....

kalbimle oynadı ahımı aldı, nasıl bukadr mutlu olabilir bukadr vicdansız oalbilir aklım almıyor,

uzulme yapılan hıcbır kotuluk karsılıksız kalmaz bu hayatta elbet bırgun oda bırını sevecek senın onu sevdıgın gıbı ve senın yasadıklarını yasattıracak kendısı gıbı bı ınsan cıkacak vee o zaman gecmıste yaptıklarından pişmanlık duyacak...

sanıyor musun ki seni üzen o herif bi başkasını mutlu edecek ?
sana ne yaptıysa aynısını ona da yapar çünkü erkek milleti hep aynı, hiç değişmiyor, hatalarından ders almıyor
umarım onun mutsuz olduğunu tez zamanda görürsün..

umarım daha kötüsünü yaşar,

tek dileğim bu

seni aldattı, sana yalanlar söyledi ve sen hala bu adam (cağız) için gözyaşımı döküyosun?
neden, niye değmeyecek biri için ağlıyosun ?
o gününü gün etsin, başka sevgili ile takılsın sen değmeyecek biri için ağla dur, kendini ye bitir...
kimin umrunda olacak,umrunda olsa idi zaten bırakıp gider miydi? kendine gel, toplarlan, bence sen bugünü doğum günün ilan et,ondan kurtulmanın günü olarak kutla,
el oğlu için ağlayan gözünden olur unutma... boşver daha neler göreceksin kimbilir.değmez canım hiçkimse için gözyaşı dökmeye ağlamaya, sızlamaya değmez, heleki ihanet etmiş bir kişiliği olmayan (kendini adam sayan) biri için değmez... bunu da unutacaksın, başka bir aşka başlayınca ben diyeceksin .... ve gülüp geçeceksin

o da hakettiğini bulacak. kimsenin yanına kalmıyor sana dün de dedim. ama acını yaşayacaksın şimdi. bana da bu gece geldiler yine özlemekten delircem :105:

keşke dediğiniz gibi kolay olsa ben herşeyimi vermişim bu adama en çokta kendime üzülüyorum

o da hakettiğini bulacak. kimsenin yanına kalmıyor sana dün de dedim. ama acını yaşayacaksın şimdi. bana da bu gece geldiler yine özlemekten delircem :105:

haklıyken haksız duruma düşürüldüm, dilerim hakettiğini bulur ve Allah bunu bana gösterir, eğer olursa duyarsam buraya yazıcam sabrediyorum sadece elimden başka bişey gelmiyor

bak benm hayat felsefem budur : Mutlu bir yalnızlık, mutsuz bir beraberlikten iyidir.... o yuzden allah sana aldatıldıgını gosterdıgı ıcın uzulmek deıl mutlu olman gerekır ya daha cok asık olup baglansaydın o dahamı ıyı olurdu... sen kendını uzerek hıc bıse kazanmıorsun eden bulur dıye bısey var su hayatta herkes ettıgını bulurmus sen onu allaha havale et bundan buyuk beddua yok...

Sap döner keser döner gün gelir hesap döner bu sözü unutma ve Allaha sığın canım. Allah sana gereken sabrı vericektir.
Hiçbir acı sonsuz değildir. Senin bunu yaşayıp deneyimlemen gerekiyormuş. Bundan sonra acıya daha dayanıklı hale geliceksin. Ve karşına seni çok sevicek insan çıkıcak. O yüzden geçmişe takılma ileriye bak. Gözyaşlarını sil ve yoluna devam et canım. Çünkü hiçkimse senden önemli değil bu hayatta.

Canım allah sabır versin. Ve dua etki görmüşsün fark etmişsin nasıl karaktersiz ve değersiz biri olduğunu. Üzme tatlı canını gözlerine zamanına yazık.

evet Allaha havale ettim, rabbim onun canınının neye acıyacağını daha iyi bilir, hiç haketmediğim halde bana böylesi acımasız oyun oynadığı için yanına kalmaz inş
karşıma beni sevecek biri çıkarmı artık bilmiyorum,29 yaşındayım hiç şansım yok bu yönden huzurum kalmadı ümidim tükendi, evlenicem diye güveniyorum sabrediyorum, bekliyorum karşılığı bana eziyet olarak dönüyor, Allah büyük...
Canım allah sabır versin. Ve dua etki görmüşsün fark etmişsin nasıl karaktersiz ve değersiz biri olduğunu. Üzme tatlı canını gözlerine zamanına yazık.
amin cnm sabıra çok ihtiyacım var

1 hafta geçmiş henüz.. Hissettiklerin normal. Ama sanma ki bu böyle gider.
Zamanla alışırsın.. Sabret yeter ki canım..

Ona gelince. Hz Mevlana'nın çok sevdiğim bir sözü vardır:

"İncitme! İncittiğin yerden incinirsin."

Bu ona ders olsun buda sana..

"Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir.."

nekadar güvenip sevmişim, tek dileğim onun bana yaptıklarının yanına kalmadığını görmek.. tek dileğim şu içimdeki sancının pişmanlıkların beni rahat bırakması

nekadar güvenip sevmişim, tek dileğim onun bana yaptıklarının yanına kalmadığını görmek.. tek dileğim şu içimdeki sancının pişmanlıkların beni rahat bırakması

Ya bu dünyada yada Ahirette bişekilde yaptıklarının cezasını çeker o canım. Sen bu duygudan kurtulmaya, kalbini ferahlatmaya bak..

bırak mutlu olduğunu sansın iyice bağlansın karşısındakine ve o da ALDATILSIN inşallah, zamanın ne getireceğini bilemeyiz canım o hakettiği şeyleri yaşamadan ölmez. Gecenin bu vaktinde seni isyan ettiriyosa kendisinin de boğulacağı günler gelecektir. Sadece biraz sabır

Ya bu dünyada yada Ahirette bişekilde yaptıklarının cezasını çeker o canım. Sen bu duygudan kurtulmaya, kalbini ferahlatmaya bak..

kendine göre haklı olduğunu savunuyor ama resmen beni kandırmış, bukadr yalan söyleyen bi insanın yanına kalmaz dimi

10 gün olacak nerdeyse her gece ağlıyorum kahroluyorum, nasıl bi oyun oynamış bana beni sevdiği için değilde vakit geçirmek için benimle olmuş, oyalamış kandırmış, bi insan bi inasana bukadr ypar mı nasıl insanlık nasıl vicdan düşündükçe canım acıyor,hiç kendimi bukadr çaresiz hissetmemiştim gülmeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…