hep ağlıyorum:((

karşıma beni sevecek biri çıkarmı artık bilmiyorum,29 yaşındayım hiç şansım yok bu yönden huzurum kalmadı ümidim tükendi, evlenicem diye güveniyorum sabrediyorum, bekliyorum karşılığı bana eziyet olarak dönüyor, Allah büyük...

Bende 29 yaşındayım canım. Yaşıtız seninle. Seni iyi anlıyorum ama karşına tabiki biri çıkıcak.
Allah vermiyceği şeyin hayalini kurdurtmaz.
Evlenip boşanmak emin ol daha kötü olurdu. Heleki çocuklar varsa çok daha fazla üzülürdün.
Bu erkek senin kurtuluşun değildi yani...

kendine göre haklı olduğunu savunuyor ama resmen beni kandırmış, bukadr yalan söyleyen bi insanın yanına kalmaz dimi:(

Bence o kendini kandırıyor canım. Üzülme sakın. Yaptıkları yanına kalmaz. Şu psikolojiden çık artık tatlım takma onu düşünme bile artık.. Sen çok mutlu olacaksın inşallah..:54:

bende ağlıyodum şu saate kadar canım benım sevdığm adam da evlendi ve evlenelı tam 2 saat oluyo eve sığamadm bugün çıktım dolaştım arkadaşımla dertleştım çok ıyı geldı benım sevdığm adamda su an baska bı kadınla yatıyo ama bana rabbım bır soğukluk verdı bı ferahlık çöktü içime ona hapsolduğum yoğun duygulardan kurtulduğumu hissedıyorum o artık bana bir yabancı el oldu artık kader dıcez canım kader deyip sabredıcez başka çare yok:(

Back
X