Hep dua ediyorum .Allah'ım benim için hayırlı olmayacaksa hiç karşıma çıkarma diye ama başlangıçta herşey normalken sonradan böyle birşeyle karsilasiyorumİnsanlar 40 yıllık eşlerini tanıyamıyor.
İnsanoğlu beşer şaşar o yüzden deniyor.
‘Yapmaz’ diye bir şey yok.
Kendinizi suçlamayın bu sebeple.
Sevinin allahın sevgili kuluymuşsunuz,sevgiliyken yakalamışsınız.
Bir kere aldatan hep aldatır.
Bunu da unutmayın
Ayrıca herkes aynı olacak diye bir kaide yok.
‘Allah doğru zamanda doğru kişiyi çıkarsın karşıma’ diye dua edin. Ya da enerji gönderin artık neye inanıyorsanız.
Hiç açık vermedi. Arkadaşımin eşi başkalarıyla konuşmuştu .soğudum boşanacagim demişti.bende arkadaşının yerinde olsam bosanirdim diyordu. başkasına yazmak bile aldatmaktan sayılır diyen adam bunu yaptıHerifin yakalandıktan sonra ki mesajlarınagüldüm ya. “ Bu tür şeyleri sevmiyorum beni üzmek mi istiyorsun?” Yavşaklıkta level atlamış.
Tinder’da da “dürüst, ciddi birini” arıyormuş. Bencilin, yalancının önde gideniymiş. Karaktersiz biriymiş.
Cinsellik beklentisi olabilir. Herkes kötü ve sapık değil. Mutlaka bir yerde açık vermiştir, siz olumlu yorumlamışsınızdır veya görmemişsinizdir. Üzülmeyin, önünüze bakın.
Bunu yapan adam 38 yaşında birde.Ay bırak allahaşkına.
Salak işte.
Ciddi ilişki arıyormuş.
Defolsun salak.
Aslında ifşa edicen bu tipleri.
Kimseye bulaşamasınlar
Beddua etmiyorum ama hergun Allah'a havale ediyorum.bu ve bunun gibileri Allah bildiği gibi yapsınSebebe bak borclari varmis da kafasi dağınıkmis birini bulup ona mi odetecekmis borçlarını
Dünyada milyarlarca insan var mutlaka seni sevecek aldatmayacak insanda vardır
Annem bana derdi cok doğruymuş gun doğmadan neler doğar diye
Sıkılmış gibisin bitirelim dediğimde seninle alakalı değil sana değer veriyorum bitirmek istemiyorum diyorduSebebe bak borclari varmis da kafasi dağınıkmis birini bulup ona mi odetecekmis borçlarını
Dünyada milyarlarca insan var mutlaka seni sevecek aldatmayacak insanda vardır
Annem bana derdi cok doğruymuş gun doğmadan neler doğar diye
Yasi yok ki bunun cahil her yasta ayniBunu yapan adam 38 yaşında birde.
Yapmış yapacagi gibi sen kendi hayatına bak o öyle gelmiş öyle gidecekBeddua etmiyorum ama hergun Allah'a havale ediyorum.bu ve bunun gibileri Allah bildiği gibi yapsın
Önceki sevgilisi ailesine rezil etmiş.o yüzden Instagram'da ailem ekli değil diyordu.Ay bırak allahaşkına.
Salak işte.
Ciddi ilişki arıyormuş.
Defolsun salak.
Aslında ifşa edicen bu tipleri.
Kimseye bulaşamasınlar
Anlamadım ? O kim ?
Banı da yemişsin, şimdi anlamışsındır.Anlamadım ? O kim ?
Aman salağın teki doymamış bir tip.Önceki sevgilisi ailesine rezil etmiş.o yüzden Instagram'da ailem ekli değil diyordu.
Tinger da birde ciddi ilişki?Aman salağın teki doymamış bir tip.
Ciddi ilişki deyip avlıyor kızları.
Var ya öyle tipler.Tinger da birde ciddi ilişki?
Ne kadar boş insan var cidden insanlardan soğuyorumVar ya öyle tipler.
Zaten bir adam ciddi ilişki arıyorum diyorsa yalancıdır yüzde doksan dokuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?