Hep aldatıldım yada başkalarıyla konuşurken yakaladım .yeniden bir ilişkiye başlamaya korkuyorum. Hiç kimseye guvenim kalmadı .

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
35
Bir yıllık ilişkim vardır. İlişkimizin ilk 5.6 aylık sürecinde hergun ilgili bı sevgilim vardi. Daha sonra yazmamaya başladı. ben yazmasam.aklina gelmiyordum. 3.4 günde bir görüşürken ayda bir bile gorusemez olduk.babamin işleri iflas etti.borclarla uğraşıyorum herşeyi sattım vs diýordu. Bir gün görüştük.telefonunda tinder yüklü olduğunu gördüm. Kendim fake hesap açtım hemen onunla eslestim. Burdaki amacın ne sevgilin varmı dedim? Sevgilimden 3 ay önce yalanları yüzünden ayrıldım dürüst düzgün birini ciddi ilişki ariyorum yazdı. Ekran görüntüsü alip attim.bu mu dürüstlük iyi adamlık dedim Özür bile dilemedi. Senin iyi niyetli olduğunu biliyorim zor gunler geçiyorum böyle şeylerden hoşlanmıyorum ikimiz sohbet etmeyip basklariyla görüşürken izin mi alacağız sen beni kırmaya çalışıyorsun sağlıcakla kal dedi telinden sildi. Bu insanı bı sene boyunca nasıl tanıyamadım diye moralim çok bozuk?

İnsanlar 40 yıllık eşlerini tanıyamıyor.
İnsanoğlu beşer şaşar o yüzden deniyor.
‘Yapmaz’ diye bir şey yok.

Kendinizi suçlamayın bu sebeple.
Sevinin allahın sevgili kuluymuşsunuz,sevgiliyken yakalamışsınız.
Bir kere aldatan hep aldatır.
Bunu da unutmayın

Ayrıca herkes aynı olacak diye bir kaide yok.
‘Allah doğru zamanda doğru kişiyi çıkarsın karşıma’ diye dua edin. Ya da enerji gönderin artık neye inanıyorsanız.

Herifin yakalandıktan sonra ki mesajlarına güldüm ya. “ Bu tür şeyleri sevmiyorum beni üzmek mi istiyorsun?” Yavşaklıkta level atlamış.
Tinder’da da “dürüst, ciddi birini” arıyormuş. Bencilin, yalancının önde gideniymiş. Karaktersiz biriymiş.

Cinsellik beklentisi olabilir. Herkes kötü ve sapık değil. Mutlaka bir yerde açık vermiştir, siz olumlu yorumlamışsınızdır veya görmemişsinizdir. Üzülmeyin, önünüze bakın.

Son düzenleme:
Hep dua ediyorum .Allah'ım benim için hayırlı olmayacaksa hiç karşıma çıkarma diye ama başlangıçta herşey normalken sonradan böyle birşeyle karsilasiyorum

Hiç açık vermedi. Arkadaşımin eşi başkalarıyla konuşmuştu .soğudum boşanacagim demişti.bende arkadaşının yerinde olsam bosanirdim diyordu. başkasına yazmak bile aldatmaktan sayılır diyen adam bunu yaptı

Ay bırak allahaşkına.
Salak işte.
Ciddi ilişki arıyormuş.
Defolsun salak.
Aslında ifşa edicen bu tipleri.
Kimseye bulaşamasınlar

Sebebe bak borclari varmis da kafasi dağınıkmis birini bulup ona mi odetecekmis borçlarını
Dünyada milyarlarca insan var mutlaka seni sevecek aldatmayacak insanda vardır
Annem bana derdi cok doğruymuş gun doğmadan neler doğar diye

Beddua etmiyorum ama hergun Allah'a havale ediyorum.bu ve bunun gibileri Allah bildiği gibi yapsın

Sıkılmış gibisin bitirelim dediğimde seninle alakalı değil sana değer veriyorum bitirmek istemiyorum diyordu

Yüzsüzün de önde gideni. O kadar sıkıntısı var güya ama uçkurundan da geri kalmıyo

Tinger da birde ciddi ilişki?
Var ya öyle tipler.
Zaten bir adam ciddi ilişki arıyorum diyorsa yalancıdır yüzde doksan dokuz.
Olay tinder değil ordan tanışıp evlenen çiftler de biliyorum.
Ama işte ciddi niyetle başlamıyor yol oraya götürüyor evleniyorlar.
Tanımadan etmeden ne ciddiyeti salak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…