Hep ayni kabusu gormek

S-G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
101
89
98
34
Hep ayni mevzuda ruya goruyorum hayirdir insallah! Evlendigime yakinda 2 yil dolacak ilk kabusumi 1 aylik evliyken gordum ondan sonra ayni mevzudeki kabus fakat degisik yerde, konuyu tam anlamaniz icin basdan soyleyim ben yabanci bir ulkeden turkiyeye gelin oldum ilk ruyamda soyle oldu esim beni annemi gormeye ulkeme gonderdi annemi yanina geldim sonra esimi arayib konusmek istedim ariyorum acmiyor mesaj atiyorum watsappdan yaziyorum hic cevab vermiyor sonra turkiyeye geri dondum esim beni tanimiyormus gibi davraniyor uzuldum agladim bir uyandim uykuda gercek aglamisim goz yaslarime bogulmustum ikinci ruyamda da ayni sekilde kendi kendime nasil olurda sevdigim insan evliyim bide nasil tanimiyormus ona hic lazim degilmisim ona hic degerim olmamis gibi olur diye oyle uzuldimki anlatamam gerci bu ruya olsada psikolojim bozuldu tekrar ve tekrar ayni kabuslari goruyorum, gercek hayatda esim saygideger insan beni seviyor sevdigini his ettiriyor saygi duyuyor, o kabusu gormek istemiyorum

Korkuyorsun böyle olur mu diye.
Güvenini tazele.Geçer.

Ülke değiştirmek sende bir travma yaratmış. Ama korkulacak bir şey yok. Senin kuruntuların bunlar. Hayatındaki büyük değişikliğin sonuçları sadece.

Anneni özlemiş olabilirsin. Esinide birakamiyorsun herhalde içindekileri bu kabuslarla dışa vuruyorsun gibi geldi. Sık sık bu kabuslari görmem normal değil. Gidersen eşinin sana düşkünlüğü azalır, yatıyor bilinç altında kanımca

Eşini çok seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun
Benimde en.korktuğum şey ailemden birinin vefatıdır
Bende hep öyle şeyler görürüm

Kaybetme korkusu varsa bilinç altı maalesef böyle rüyalar görmeye sebep oluyor. Bir de aileden uzağa gitmissin onun da etkisi var. Rüyanı bol bol dile getir gormezsn. Bende hamileym diye surekli eşimle alakalı rüyalar görüyordum uyumak istemiyordm surekli dile getirdim rüyalarımı 1 aydır rahatım.

Hemde cok ozledim

Eşini çok seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun
Benimde en.korktuğum şey ailemden birinin vefatıdır
Bende hep öyle şeyler görürüm
Bende oyle bazen korkuyorum allah korusun annemle ilgili kabusda gordum hayirdir insallah ruyamda annem vefat etmis ben yetisemedim annemi goremedim anneme doyâmadim diye cok agladim ruyamda cok kotu ya sadece ruya olsada cok etkiliyor insanni

Bende oyle bazen korkuyorum allah korusun annemle ilgili kabusda gordum hayirdir insallah ruyamda annem vefat etmis ben yetisemedim annemi goremedim anneme doyâmadim diye cok agladim ruyamda cok kotu ya sadece ruya olsada cok etkiliyor insanni
Evet ben günlerce gelemiyorum kendime
Öyle bir rüyadan sonra
Konu ile alakasız ama profilinizde ki bebek sizin mi

dile getir derken anlamadim

dile getir derken anlamadim
Rüyanı anlat yani surekli ben o şekilde kurtuluyorum sevmediğim rüyalardan. Ne kadar icine atarsan o kadar bilinçaltı meşgul olur o rüya ile ...

Evet ben günlerce gelemiyorum kendime
Öyle bir rüyadan sonra
Konu ile alakasız ama profilinizde ki bebek sizin mi
Hayir benim degil internetden hamileyken yuklemisdim evet bende kendime gelemiyorum kabusdan sonra

Hayir benim degil internetden hamileyken yuklemisdim evet bende kendime gelemiyorum kabusdan sonra
Sen anneni özlemişsin
Şuan yaşadığın zorluklardan dolayı ihtiyaç duyuyorsun onun şefkatine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…