Tesekkur ederimÜlke değiştirmek sende bir travma yaratmış. Ama korkulacak bir şey yok. Senin kuruntuların bunlar. Hayatındaki büyük değişikliğin sonuçları sadece.
Hemde cok ozledimAnneni özlemiş olabilirsin. Esinide birakamiyorsun herhalde içindekileri bu kabuslarla dışa vuruyorsun gibi geldi. Sık sık bu kabuslari görmem normal değil. Gidersen eşinin sana düşkünlüğü azalır, yatıyor bilinç altında kanımca
Bende oyle bazen korkuyorum allah korusun annemle ilgili kabusda gordum hayirdir insallah ruyamda annem vefat etmis ben yetisemedim annemi goremedim anneme doyâmadim diye cok agladim ruyamda cok kotu ya sadece ruya olsada cok etkiliyor insanniEşini çok seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun
Benimde en.korktuğum şey ailemden birinin vefatıdır
Bende hep öyle şeyler görürüm
Evet ben günlerce gelemiyorum kendimeBende oyle bazen korkuyorum allah korusun annemle ilgili kabusda gordum hayirdir insallah ruyamda annem vefat etmis ben yetisemedim annemi goremedim anneme doyâmadim diye cok agladim ruyamda cok kotu ya sadece ruya olsada cok etkiliyor insanni
dile getir derken anlamadimKaybetme korkusu varsa bilinç altı maalesef böyle rüyalar görmeye sebep oluyor. Bir de aileden uzağa gitmissin onun da etkisi var. Rüyanı bol bol dile getir gormezsn. Bende hamileym diye surekli eşimle alakalı rüyalar görüyordum uyumak istemiyordm surekli dile getirdim rüyalarımı 1 aydır rahatım.
Rüyanı anlat yani surekli ben o şekilde kurtuluyorum sevmediğim rüyalardan. Ne kadar icine atarsan o kadar bilinçaltı meşgul olur o rüya ile ...dile getir derken anlamadim
Hayir benim degil internetden hamileyken yuklemisdim evet bende kendime gelemiyorum kabusdan sonraEvet ben günlerce gelemiyorum kendime
Öyle bir rüyadan sonra
Konu ile alakasız ama profilinizde ki bebek sizin mi
Sen anneni özlemişsinHayir benim degil internetden hamileyken yuklemisdim evet bende kendime gelemiyorum kabusdan sonra
Siz hamilemisiniz?Rüyanı anlat yani surekli ben o şekilde kurtuluyorum sevmediğim rüyalardan. Ne kadar icine atarsan o kadar bilinçaltı meşgul olur o rüya ile ...
Evet canım hamileymSiz hamilemisiniz?
A simdi anladim tesekkur ederim denerim mutlaka ise yarar insallah!Rüyanı anlat yani surekli ben o şekilde kurtuluyorum sevmediğim rüyalardan. Ne kadar icine atarsan o kadar bilinçaltı meşgul olur o rüya ile ...
Allah hayirlisiyle gucaginiza almanizi nesib etsin insallahEvet canım hamileym
Evet cok ihtiyacim varSen anneni özlemişsin
Şuan yaşadığın zorluklardan dolayı ihtiyaç duyuyorsun onun şefkatine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?