Ben iki üç senedir hep aynı rüyayı aralıklarla görüyorum kızlar, bazen üst üste iki üç akşam bazen tek tek ama hep görüyorum.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Bundan nasıl kurtulurum acaba ben ya?
Ben orta okuldayken yaşadım.ama o dönemde hep aynı şeye maruz kaldığım için oluyordu. Muhtemelen sende gün içinde biseyden etkileniyorsun oda ruyana yansiyor
Ben orta okuldayken yaşadım.ama o dönemde hep aynı şeye maruz kaldığım için oluyordu. Muhtemelen sende gün içinde biseyden etkileniyorsun oda ruyana yansiyor
Ben cocuklugumdan beri ayni rüyayı goruyorum. Iki ruyam var. Birini gordugumde ertesi gün atesli hastalanir yayarim her defasinda.. anlat desen anlatilmaz da cok degisik bir sey..
digerinde de cok korkarim. o ise annem hamile iken bir komsu cocugu ölmüş onum ruyasi imis. Ben olayi hic biomezdim büyüyünce anlattim. Heo böyle bir sey görüyorum diye.. annemde hamileyken olmustu. Ben gormedik ama düşündüm üzüldüm ondan bilncaltin etkilenmis demek ki der..
Ben cocuklugumdan beri ayni rüyayı goruyorum. Iki ruyam var. Birini gordugumde ertesi gün atesli hastalanir yayarim her defasinda.. anlat desen anlatilmaz da cok degisik bir sey..
digerinde de cok korkarim. o ise annem hamile iken bir komsu cocugu ölmüş onum ruyasi imis. Ben olayi hic biomezdim büyüyünce anlattim. Heo böyle bir sey görüyorum diye.. annemde hamileyken olmustu. Ben gormedik ama düşündüm üzüldüm ondan bilncaltin etkilenmis demek ki der..
Bazı rüyalar rehber rüyalardır, bazıları da haberci rüyalardır. Bu mesajın bilinçaltı düzeyde ya da ruhsal olarak size vereceği bir mesaj vardır. Mesajı alırsanız ve çözüme giderseniz rüyayı bir daha görmezsiniz. Rüyalar kişilere özel anlamlar içerirler.
devamlı aynı rüyayı görmek hayatta devam eden ve değiştiremediğiniz negatif olaylar yüzünden. problemi çözerseniz bir daha aynı rüyayı görmezsiniz. rüyada boğulmak aslında psikolojik olarak kendini güvende hissetmemek ve destek görememek anlamına da gelir.