Hep aynı rüya

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Ben iki üç senedir hep aynı rüyayı aralıklarla görüyorum kızlar, bazen üst üste iki üç akşam bazen tek tek ama hep görüyorum.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Bundan nasıl kurtulurum acaba ben ya?

Ben yaşadım belki de hala yaşıyorum hem de çocukluğumdan beri sen ne goruyosun

Ben orta okuldayken yaşadım.ama o dönemde hep aynı şeye maruz kaldığım için oluyordu. Muhtemelen sende gün içinde biseyden etkileniyorsun oda ruyana yansiyor

Ben orta okuldayken yaşadım.ama o dönemde hep aynı şeye maruz kaldığım için oluyordu. Muhtemelen sende gün içinde biseyden etkileniyorsun oda ruyana yansiyor

Hadi ya. Pskolojik muhtemelen ama neyden dolayı gördüğümü çözemiyorum.

Ben cocuklugumdan beri ayni rüyayı goruyorum. Iki ruyam var. Birini gordugumde ertesi gün atesli hastalanir yayarim her defasinda.. anlat desen anlatilmaz da cok degisik bir sey..
digerinde de cok korkarim. o ise annem hamile iken bir komsu cocugu ölmüş onum ruyasi imis. Ben olayi hic biomezdim büyüyünce anlattim. Heo böyle bir sey görüyorum diye.. annemde hamileyken olmustu. Ben gormedik ama düşündüm üzüldüm ondan bilncaltin etkilenmis demek ki der..

Ben cocuklugumdan beri ayni rüyayı goruyorum. Iki ruyam var. Birini gordugumde ertesi gün atesli hastalanir yayarim her defasinda.. anlat desen anlatilmaz da cok degisik bir sey..
digerinde de cok korkarim. o ise annem hamile iken bir komsu cocugu ölmüş onum ruyasi imis. Ben olayi hic biomezdim büyüyünce anlattim. Heo böyle bir sey görüyorum diye.. annemde hamileyken olmustu. Ben gormedik ama düşündüm üzüldüm ondan bilncaltin etkilenmis demek ki der..

Aaa senin olayın çok enteresanmış. nasıl sen görüyosun o olayı ya. Ben tırstım valla ahahah :)

Bazı rüyalar rehber rüyalardır, bazıları da haberci rüyalardır. Bu mesajın bilinçaltı düzeyde ya da ruhsal olarak size vereceği bir mesaj vardır. Mesajı alırsanız ve çözüme giderseniz rüyayı bir daha görmezsiniz. Rüyalar kişilere özel anlamlar içerirler.

devamlı aynı rüyayı görmek hayatta devam eden ve değiştiremediğiniz negatif olaylar yüzünden. problemi çözerseniz bir daha aynı rüyayı görmezsiniz. rüyada boğulmak aslında psikolojik olarak kendini güvende hissetmemek ve destek görememek anlamına da gelir.

Tsunamide boğuluyorum :) Hatta dün akşam dalgayı görünce dedim ki "yine mi ya" :)
Ama bazen çok korkuyorum.

Yeni mesajlara bakarken bulmustum az once seni aptal adli konuna denk geldim konuyu anlamak icin eski konularina baktim ve bunu buldum

Ruyan cikmis su an belli ki cok yogun dalgalar yasiyosun
Korkman cok normalmis bu ruyada
Kotu seyler yasamissin

Ama unutma her tsunami sonrasi her zamankinden daha durgundur ve bittiginde oyle tamir edilir ki eskisinden daha guzel olur

Yepyeni ve daha guzel

Guzel gunler seni bekliyo mugehatun
Gunes artik senin icin dogacak
Unutma bu dunyada senden bir tane daha yok bu sebeple benliginin tadini cikar

Gupguzel musmutlu harikulade gunler seninle olsun

Artik sana ozel dua edicem :KK200:

Back
X