- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadım belki de hala yaşıyorum hem de çocukluğumdan beri sen ne goruyosun
Ben orta okuldayken yaşadım.ama o dönemde hep aynı şeye maruz kaldığım için oluyordu. Muhtemelen sende gün içinde biseyden etkileniyorsun oda ruyana yansiyor
Tsunamide boğuluyorum :) Hatta dün akşam dalgayı görünce dedim ki "yine mi ya" :)
Ama bazen çok korkuyorum.
Günlük hayatını dusun.kafana çık takip dusundugun şeyleri falan bi geçir aklindanHadi ya. Pskolojik muhtemelen ama neyden dolayı gördüğümü çözemiyorum.
Ben cocuklugumdan beri ayni rüyayı goruyorum. Iki ruyam var. Birini gordugumde ertesi gün atesli hastalanir yayarim her defasinda.. anlat desen anlatilmaz da cok degisik bir sey..
digerinde de cok korkarim. o ise annem hamile iken bir komsu cocugu ölmüş onum ruyasi imis. Ben olayi hic biomezdim büyüyünce anlattim. Heo böyle bir sey görüyorum diye.. annemde hamileyken olmustu. Ben gormedik ama düşündüm üzüldüm ondan bilncaltin etkilenmis demek ki der..
Tsunamide boğuluyorum :) Hatta dün akşam dalgayı görünce dedim ki "yine mi ya" :)
Ama bazen çok korkuyorum.