• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı rüyalar :(

ebruliebus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
136
1
96
İstanbul
selam kızlar,

benim canım gördüğüm rüyalar yüzünden o kadar sıkkın ki bu rüyaları her gördüğümde işyerimde o gün suratım asık geziyorum ve en az haftada bir kere görüyorum. erkek arkadaşımı hep başka biriyle görüyorum,başkası ile konuşurken,mesajlaşırken, beni bırakıp gittiğini aldattığını görüyorum. bunları ayrı ayrı görmüyorum bir defa rüya gördüğümde bu konuların hepsini içeriyor. ve sabaha gözümü açtığımda o kadar etkilenmiş oluyorum ki bunu erkek arkadaşıma bile yansıtıyorum sanki çocuk bişey yapmış gibi surat asıyorum :( bu rüyalardan nasıl kurtulabilirim ? yada bu kadar sık ve aynı şeyleri görmemin sebebi nedir sizce ?:14:

bence sıkma canını rüyaların tersı cıkarmıs :) ruyalar genelde bılınc altından geldıgı ıcın bu sebeblede goruyo olabılırsın :) bnce takma kafana aklını baska bıseye yonlendır :)

bence sıkma canını rüyaların tersı cıkarmıs :) ruyalar genelde bılınc altından geldıgı ıcın bu sebeblede goruyo olabılırsın :) bnce takma kafana aklını baska bıseye yonlendır :)

ahh keşke dediğin gibi kendimi başka birşeye yönlendirebilsem rya tabirleri okumaktan ezberledim artık :) rüya yorumlarım yani saol desteğin için:5:

Back
X