Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum