Hep aynı son...

menekse_234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
465
458
103
35
Bugün bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendik kürtaj olman gerekiyor dedi doktor. 8+3teyim bebek 6+3 ye kalmış. 3 sene önce 8. Haftada boş gebeliğini kürtajla sonlandırmak zorunda kalmıştık. Sonra tutmayan bir tüp bebek denemesi oldu. Bu sefer tuttu bebeği gördük diye resmen bayram havası vardı evde. Ama şimdi her şey çok kötü. Sanki dünya başımıza yıkıldı. Sanırım çok yoruldum artık. Belki de anne olmayı haketmiyorum.

Bence anne olmayı haketmemek ile hiç alakası yok. Ben avukatım ve benim bir sürü annelerinin göz yummaları yüzünden tacize uğramış tecavüz edilmiş hamile bırakılmış 12-15 yaş aralığında maalesef müvekkillerim var. Şimdi onların anneleri hak ediyor mu yani anne olmayı?? Ben de anne olmaya çalışıyorum ve hiç pozitif çizgi bile doğru dürüst göremedim tedavilerimde. Ve sorun da benden kaynaklı değil eşimden kaynaklı henüz 25 yaşındayım. çocuklar için gönüllü müdafiyim ve çocukları çok seviyorum ben anne olmayayım da kim olsun, onca çileyi kederi maddi manevi bedenen ve ruhen çeken sen anne olmayasın da kim olsun? Allah en hayırlısını nasip etsin doğurmak başarmak değildir

Canım ben de bugün kalp atışı duyamadım 7+4 deyim. Haftaya kürtaj yüksek ihtimal. Evet çok üzüldüm ama kabullendim. Hep sağlıklı olsun diye dua ettim, sağlıksız demek ki nasip etmedi. Her şeyin bir zamanı var. Genetik test yaptır. Doğru zamanda sağlıklı evlat sahibi olursun inşallah, üzülme.

Umarım size de en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur insan acı çekerken bazen ne düşüneceğini bilmiyor

Evet genetik test yapılacak. Ama sonucun bize ne faydası olacak onu bilmiyorum

o nasi laf oyle haketmiyorum rabbim
verecegi zamani bilir sakin ol.bende benzer dusundugum oldu ama oldu sukur sende inancini kaybetme

Geçmiş olsun benim 3 bebek kaybım var 7+4 haftalık 11 haftalık 14 haftalık hepside kapl atışı durduğu için kaybettim daha önce hiç bir dr genetik istemedi 3 kayıptan sonra yapıldı kanda pıhtılaşma olduğu için bebek kayiplarim biraz kendini toparlayinca genetik test yaptır ki bundan sonra ki gebeliğin de başından önlemini almış olursun

Olumsuz düsünmeyin bende 8+1 de duydum kalbini. 7+4 te iken bebek var kalp atisi yok demişlerdi. Insallah sizde duyarsınız haftaya dua edin cok cani veren Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…