Hep Aynı!

zumra0

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
16
0
16
Ankara
Bir yıllık bir ilişkim var.Gercek anlamda erkek arkadaşım çok kibar,anlayışlı,evlenmek için tercih edebileceğim en uygun insan belki de.Beni hiç üzmedi, çoğu konuda fedakarlık yaptı hep benim isteklerimi yerine getrmeye calıstı,beni önemsiyor, değer veriyor,sürprizler yapıyor, güldürüyor,mutlu ediyor ama rahatsız oldugum tek bir konu var.

Arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor,o an eğer ikimiz de sinirliysek o tartışma büyüyor kavgaya dönüşüyor ve sonunda o hep bitsin ayrılalım diyor.Bikaç saat sonra ya da ertesi gün arayıp özür diliyor,ben de barışıyorum.Dün yine böyle bir şey yaşandı normalde tamam der kapatırdım ama bu defa ayrılmak istemiyorum,bitiremezsin falan dedim.O hadi yolun açık olsun dyp yne terk etti.Birkaç saat sonra aradı sinirliydim,özür dilerim,seni çok seviyorum,sensiz yapamam falan dedi.

Ben böyle olmaz biz çocuk değiliz,birlikte çıktıgımız yolda her tökezlediğimizde beni yarı yolda bırakıp gidiyorsun,bu defa ben de kararlıyım dedim ama sonra yine dayanamadım barıştım.Birdaha olmayacak dedi, düzelecegim dedi gerci ben inanmıyorum ama...Fikirlerinize ihtiyacım var onu bu davranışlarından nasıl vazgeçirebilirim

Ayrılık kelimesi öyle her tartışmada dile pelesenk yapılmaz.
Yüzük takıldığında ne olacak.
Araya aileler girdiğinde böyle küs - barış bu işin cılkı çıkar.
Hem böyle aranızda saygı kalmayacak.
Canım bu işte pek hayır yok gibime geliyor.
Al karşına konuş, bir daha tekrarlarsa seni terk ettiğinde geri dönme.
Bu işler o kadar kolay değil.

Son düzenleme:

Belli ki erkek arkadaşın nasıl olsa barışırız o beni seviyor rahatlığında ona bu fikri verende sensin seviyorsun hemen affediyorsun.Benim fikrim birdaha aynı şeyi yaptığı zaman onu biraz süründür barışmayacağını söyle oda seni seviyor ki berabersiniz kavgalara rağmen hiç korkma aramaz sormaz diye hatasını anlasın ve değerini bilsin. :)

ayrılalım bitti dediğinde ..tamam ayrılalım bendende bukadar..sıkıldım artık ayrılalım barışalım muhabbetin de..ve ayrıl gerçekten..aradığında da açma..görüşme uzun süre..

hatasını anlayacaktır ozaman...sen sürekli barışırsan, hatasını anlaması için fırsat vermemiş olursun ona..

eski nişanlım böyleydi.. ağzında sakız gibi her kavgada bitsin bilmem ne.. sonra pişman olur.. defalarca aldım karşıma konuştum bak dedim böyle olmaz ağızdan o laf bi kere çıksın.. çıktı mı da dönüşü olmasın.. yok adam akıllanmadı .. en son gene böyle btsin sonumuz yok falan dedi.. öyle mi dedim.. btti o zaman.. 3 ay süründürdüm.. dönmedim.. çooook yalvardı.. bi şans verdim.. 1 sene sürdü.. bi kaç defa gene bitsin dedi.. söz vermiştin dedim.. en son zaten bi olayımız oldu ve ben bitirdim.. blöf falan değil attım nişanı.. ohh miss.. böyle adamla yola çıkılmaz.. sonun bana benzemesin bitanem.. siz böyle olacaksınz diye bişey yok.. ama bitti lafını ağzına almaması için bişey yapmak lazım.. bitti dediğinde süründür.. kararlı ve net ol.. sensiz kalsın ki anlasın.. hemen ertesi gün yumuşama affetme dediğim gibi kararlı ol.. istikrarlı ol.. erkek gibi davranması gerektiğini söyle.. bu ne yahu ? yazık edecek haberi yok

Bir ilişkide bir kere ayrılık olduysa kolay kolay dikiş tutmaz bence... Kaldı ki, her sinirlendiğinde "ayrıldık, bitti." diyen bir adamın evlenince öfkeyle seni kapı dışarı atmayacağından nasıl emin olabilirsin ki? Bu durumu onunla açık açık konuşup net bir şekilde tavrını koymalısın bence. İlişkide aşk, sevgi, güven kadar saygı da önemlidir. Sana, kişiliğine, gururuna saygılı olmalı. Ben çok çirkin bir huy olarak değerlendirdim bunu açıkcası.

hiç bir erkek ben değiştim deyince değişmiyor canım maalesef ilk çıktığınızda neyse sonra da o oluyor hatta dahada kötülüyo

Her defasında oturuyoruz güzelce konuşuyoruz,anlaşıyoruz ama hep aynı.Birdaha böyle bir şey yaparsa geri dönmeyecegimi söyledim umarım bu defa son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…