• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep başkaları değerli

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Geçen pazar anneler gününde eşimin annesine gittik kendi çağırdı gelin yemek yiyelim diye
Neyse kalabalıktı baya tüm akrabalar oradaydı ben kimseye hediye almadım çünkü böyle günler saçma gelir anneler günü babalar günü vs hiç kutlamam da.
Ama diğer günler hediye alırım içimden geldiği için
Neyse millet hediyeleşti.Eşimin dayısının eşi bana da küçük bi hediye almış neyse o gün öyle geçti
Bu sabah evden çıkıcaz eşim birden dedi ki sen x ablaya hediye almadın değil mi bak o sana almış garip bir tavırla söyledi
Bende dedimki bilmiyomusun almadığımı ztn bu günlerde hiç almam normal bir zamanda alırım dedim
Hayır yani ona ne bu benim sorunum ben farkındayım durumum niye durup dururken saçmaladı anlamış değilim çok canımı sıktı

Mrb herkese
Geçen pazar anneler gününde eşimin annesine gittik kendi çağırdı gelin yemek yiyelim diye
Neyse kalabalıktı baya tüm akrabalar oradaydı ben kimseye hediye almadım çünkü böyle günler saçma gelir anneler günü babalar günü vs hiç kutlamam da.
Ama diğer günler hediye alırım içimden geldiği için
Neyse millet hediyeleşti.Eşimin dayısının eşi bana da küçük bi hediye almış neyse o gün öyle geçti
Bu sabah evden çıkıcaz eşim birden dedi ki sen x ablaya hediye almadın değil mi bak o sana almış garip bir tavırla söyledi
Bende dedimki bilmiyomusun almadığımı ztn bu günlerde hiç almam normal bir zamanda alırım dedim
Hayır yani ona ne bu benim sorunum ben farkındayım durumum niye durup dururken saçmaladı anlamış değilim çok canımı sıktı

Son paragrafı eşine söylesene.

kız ne takıyosun boş ver.
oldu bitti geçti bak..
benim anneler günümü de kimse kutlamadı napim yani öleyim mi...
hatta anneme kardeşlerime bir gün sonra anneler günümü kutlamadığınız için teşekkür ederim diyince de ne bileyim hala çocuksun anne değilsin ki gözümüzde dediler...
nasıl güzel özür yolu değil mi.. :işsiz::işsiz:

Büyütülecek bir şey gibi gelmedi bana. Almadıysan almadın eşine ne yani? İçinden geldiğinde alırsın. Hediye almak dayatmaya dönüştürülmemeli.

Gene mi anneler gunu ay bayilazaaaaam
Esin zaten biliyormuş almadigini sormasi ne sacma.
Ailede boyle gunlerde bir gelenek falan mi var toplanip hediye vermek gibi? Anneler gununde sacma yani de bizde de yilbasinda vardir mesela. Toplaniriz herkesin birbirine bir hediyesi mutlaka olur. Ama tek bir kisiye alinmaz yani,aliniyorsa herkese alinir.

Her lafı her hareketini sorgulayıp duracağınıza boşanın geçin. Geçmişteki konularınızın da diş kovuğunu doldurur yanı yoktu. Hayatı zindan etmeyin iyi taraflı da olsa.

Sıkılmıyor musun cidden?
Adamı koymuşsun hayatın merkezine sürekli onu dedi bunu yaptı.
Her lafına her hareketine bu kadar anlam yükleme
Az rahat ol
Hayatındaki en önemli kişi sensin en önemli şeyde senin sağlığın
Böyle düşün ota moka canını sıkma

Bence sıkıntı bu cümlen

Ada'ma hiçbir konuda fikir beyan etme Hakkı vermiyorsun benim sorunum sana ne diyorsun

Eee Ada'm annesine yengesine eltine hediye alsa idi sen niye aldın kadınlara hediye alınacaksa ben alırım zateeeeen derdin

Ada'm alınması gerektiğini düşünüyor ama alamıyor sana da bak o sen anne olmadığın halde seni ayırmamış sana da almış demiş

Tavrı hoş olmayabilir ama sen hediye almıyorsun diye onun almasına da laf eder misin mesela bir de o açıdan düşün

Back
X