• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Başkaları Ne Der .............

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
Bu yaşıma kadar aman şu ne der aman şunu diyip canımı sıkacaklar üzüleceğim ağlayacağım aman zaman geçse de unutsalar diye diye yaş oldu 31..............
Kpss' ye hazırlanıyorum her insan gibi maddi manevi sorunlarım var onları halletmeye ya da başetmeye en çok da dua etmeye çalışıyorum ..
Bu zamana kadar başarısızlığımın nedeni de en çok geçmişle günümü karartıp moralimi bozup günümü zehir etmek sizler de yapıyorsunuzdur bunu şu kalıplaşmış düşünceden sıyrılalım kendim olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana katılıyorum. bıktım millet ne der diye hareket etmektn bende. çok sıkıldım.

Bence kpss çok stresli bir süreç. Atansaniz dünyaniz değişecek. Biraz daha disinizi sıkın. Başarılar.

Bence kpss çok stresli bir süreç. Atansaniz dünyaniz değişecek. Biraz daha disinizi sıkın. Başarılar.
Evet canım gözümde büyüyor kpss bir yandan da hırslanmaya çalışıyorum bir yandan bebek sıkıntımız da var :( hepsi karışınca bir de milletin dırdırı hah tam oldu diyorsun

Ne diyor ki bu millet mesela? Hayir ne dese kac yazar? Kime kendimi begendirmeye calisacagim? Kim benim icin hayatina farkli bir yon veriyor ki?

Ne diyor ki bu millet mesela? Hayir ne dese kac yazar? Kime kendimi begendirmeye calisacagim? Kim benim icin hayatina farkli bir yon veriyor ki?
boşa uğraşıyormuşum mesela kpss için nasibimde yokmuş işte kabul etmeliymişim olsaymış şimdiye kadar olurmuş nasibten de haberleri var her şeyden de bir benim haberim yok o zamanda moralim sıfır oluyor herkese çok kolay geliyor vazgeçmek ama beni taktir etmelerini de geçtim çenelerini kapasalar imaları zaten yeter işe girdim olmadı sorunları anlatmak bile istemiyorum eee sen çıktıysan başkası gelir başkası çalışır ee ne yapayım hep bir iğneleme ben tafaya takan tiplerdenim ne yazık ki ama umursamamam lazım bunu nasıl yaparım bilemiyorum

boşa uğraşıyormuşum mesela kpss için nasibimde yokmuş işte kabul etmeliymişim olsaymış şimdiye kadar olurmuş nasibten de haberleri var her şeyden de bir benim haberim yok o zamanda moralim sıfır oluyor herkese çok kolay geliyor vazgeçmek ama beni taktir etmelerini de geçtim çenelerini kapasalar imaları zaten yeter işe girdim olmadı sorunları anlatmak bile istemiyorum eee sen çıktıysan başkası gelir başkası çalışır ee ne yapayım hep bir iğneleme ben tafaya takan tiplerdenim ne yazık ki ama umursamamam lazım bunu nasıl yaparım bilemiyorum
Ya sen Allaha havale et bu kan emicileri. Hani bir fikra var ya, adamin biri cehenneme girmis, bakmis Amerikali, Fransiz. Arap her milletten insan var, hic Turk yok... Oo hepsi cennetlik mi acep diye dusunurken, zebani aciklamis; onlardan birisi azicik yukari ciksa, digeri ayaklarindan assagi cekiyor...yuzeyde hic gormuyorsan o yuzden...
O misal bizim bazi insanlar.

Sen negatif sozlere inat hirslan. Elinden gelenin en iyisini yap, sonra en hayirlisini isteyerek tevekkul et.
Simdiden basarilar dilerim :)

Ya sen Allaha havale et bu kan emicileri. Hani bir fikra var ya, adamin biri cehenneme girmis, bakmis Amerikali, Fransiz. Arap her milletten insan var, hic Turk yok... Oo hepsi cennetlik mi acep diye dusunurken, zebani aciklamis; onlardan birisi azicik yukari ciksa, digeri ayaklarindan assagi cekiyor...yuzeyde hic gormuyorsan o yuzden...
O misal bizim bazi insanlar.

Sen negatif sozlere inat hirslan. Elinden gelenin en iyisini yap, sonra en hayirlisini isteyerek tevekkul et.
Simdiden basarilar dilerim :)
Çok sağol canım burada inan birbirimizi tanımadan çoğu arkadaş aylarca birbirimize dua ettik paylaşımlarda bulunduk fakat en yakınındakiler de öyle laflar ediyorlar ki hatırladıkça sinirlerin bozuluyor nazar göz fesatlık diz boyu bunlar bile senin çalışmanı etkiliyor inanıyorum buna bol bol dua ediyordum daha çok ediyordum ama son haftalarda biraz boşladım kendime gelip dualarımı da bırakmadan hırslanmalıyım inş başarılı olurum canım HZ. ALLAH BÜYÜK VE HER ŞEYE KADİR benim de muratlarımın zamanı gelmiştir inş diyorum amin

Bölüm ne?

Cok bunalmissiniz..Allah yardimciniz olsun..benim de yas 30a dayandi..milleti taktigim zamanlar az o da olsa oldu..cok degil ama..o zamanlarima hayiflanirim mesela..yeni hayat felsefem: yav he he

Deger verdigim insanlarin fikrini alirim..gerisi de tin yani..umarim sorunlariniz en kisa zamanda hallolur

Çok sağol canım burada inan birbirimizi tanımadan çoğu arkadaş aylarca birbirimize dua ettik paylaşımlarda bulunduk fakat en yakınındakiler de öyle laflar ediyorlar ki hatırladıkça sinirlerin bozuluyor nazar göz fesatlık diz boyu bunlar bile senin çalışmanı etkiliyor inanıyorum buna bol bol dua ediyordum daha çok ediyordum ama son haftalarda biraz boşladım kendime gelip dualarımı da bırakmadan hırslanmalıyım inş başarılı olurum canım HZ. ALLAH BÜYÜK VE HER ŞEYE KADİR benim de muratlarımın zamanı gelmiştir inş diyorum amin
Insallah, Rabbim size de guzel kapilar acsin :)

Bölüm ne?

Cok bunalmissiniz..Allah yardimciniz olsun..benim de yas 30a dayandi..milleti taktigim zamanlar az o da olsa oldu..cok degil ama..o zamanlarima hayiflanirim mesela..yeni hayat felsefem: yav he he

Deger verdigim insanlarin fikrini alirim..gerisi de tin yani..umarim sorunlariniz en kisa zamanda hallolur
Kamu Yönetimi mezunuyum canım tek derslerden değil de bir dost olarak sıkıntını insanlarla paylaşırsın değilmi insanız konuşmaya ihtiyaç duyarız güzel sözler duymak isteriz ben ne kadar iyi niyetli olduysam hep karşılığı gönül kırgınlığı olarak döndü bana hep kırılan taraf ben oluyorum bazen sivri dilli olmak lazım diyorum kendime bazen de herkese mesafe koymalı yok kimseyle konuşmayayım ben en iyisi diyorum....

Doldum doldum hem de çok doldum onun için kafamı boşaltma ihtiyacı duydum bundan 5-6 ay evvel komşuma dertleniyorum yakın gördüpüm için onu yine adet oldum ve hayallerim suya düştü bebek istioruz çünkü ağladım ağlayacağım aaa anlamıyorum senin neden olmuyor acaba ya ben isteyeyim bu gece eşime yanaşsam bu ay kesin hamileyim ya bak vallaha çok doğurganlığım yüksek dedi bana hadi bakalım ne diyeceksin bence var ya kimseye dert yanmayacaksın heralde şimdi de neredeyse çocğu olmayan kadın gibi bakıyor bana

hiç kafaya takmamak lazım. bilim bile öyle diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
milleti takmaktan başaracaklarımızı da başaramaz olduk hep

milleti takmaktan başaracaklarımızı da başaramaz olduk hep
hiç bir zaman takmadım takmayacağım insanları kırmamaya çalışırım ama kimsenin beni iyi bilmesi için extra bir çabam yoktur
bazı konularda aykırı bazı konularda muhafazakar biriyim ama bu benim:KK53: seve sevsin sevmeyende arkamdan konuşsun kocaman bir BOŞVER:KK8:
tafsiye ederim zarzor giydiğiniz dar elbiselerden eşofmanlarınızı giymeye benzer:super:

Baskalari ne der hayatini yasama kulakları tikla geç. Olduğu gibi yasa yasadigi gibi ol.
Vardır allahtan bi dileğini. Dua etmekten başka birşey gelmiyor isyan etme hic biseye.

Back
X