• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Başkaları Ne Der .............

Konu hortlamış sandım.
Konunun açıldığı tarihten bu zamana bir gelişme olmadı mı hayatınızda?
ne atanabildim ne de bebeğime kavuşabildim ikisinde de bir gelişme olmadı henüz ama hayırlısıyla bebek tedavisi görüyorum ona kavuşacağım inşallah o sevinçle belki de kpss ye de sevinerek çalışırım..
şimdi çocuğu olmayan kadın muamelesi görüyorum atanmayı bıraktılar o konuşuluyor..

hiç bir zaman takmadım takmayacağım insanları kırmamaya çalışırım ama kimsenin beni iyi bilmesi için extra bir çabam yoktur
bazı konularda aykırı bazı konularda muhafazakar biriyim ama bu benim:KK53: seve sevsin sevmeyende arkamdan konuşsun kocaman bir BOŞVER:KK8:
tafsiye ederim zarzor giydiğiniz dar elbiselerden eşofmanlarınızı giymeye benzer:super:
çok haklısınız...
eskiden daha çok üzülüyordum ama şimdi biraz daha toparladım kendimi

Baskalari ne der hayatini yasama kulakları tikla geç. Olduğu gibi yasa yasadigi gibi ol.
Vardır allahtan bi dileğini. Dua etmekten başka birşey gelmiyor isyan etme hic biseye.
dua ediyorum canım nasipte varsa eğer zamanı gelince hayırlı zamanda olacaktır..
şimdi bebeğimin bana gelmesini bekliyorum onun için duam...

hiç bir zaman takmadım takmayacağım insanları kırmamaya çalışırım ama kimsenin beni iyi bilmesi için extra bir çabam yoktur
bazı konularda aykırı bazı konularda muhafazakar biriyim ama bu benim:KK53: seve sevsin sevmeyende arkamdan konuşsun kocaman bir BOŞVER:KK8:
tafsiye ederim zarzor giydiğiniz dar elbiselerden eşofmanlarınızı giymeye benzer:super:
Aynen demi bosvereceksin. Bunlara kafaya yormaya hic gerek yok;) kendin yasa kendin ol kendinle baris!! Herşey güzel oluyor;)

dua ediyorum canım nasipte varsa eğer zamanı gelince hayırlı zamanda olacaktır..
şimdi bebeğimin bana gelmesini bekliyorum onun için duam...
Senin içinde de dua edicem doğuma girerken Rabbim hamilelerde ve olmayanlara da nasip etsin inşallah. Allahin iziniyle olacak bebegin. İçini ferah tut;)

Senin içinde de dua edicem doğuma girerken Rabbim hamilelerde ve olmayanlara da nasip etsin inşallah. Allahin iziniyle olacak bebegin. İçini ferah tut:KK66:
ALLAH RAZI OLSUN CANIM senin evladın da inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inşallah amin hayırlı sağlıklı bir ağrıda doğumun olup sağlıcakla analı babalı büyütürsünüz evladınızı inşallah amin..
ben de adetimi bekliyorum ilk aşılama yapılacak nasipse inşallah

Takma demek kolay ama yinede takma milleti. Adi üstünde millet...

Kendi hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum:
1. Derdini kimseye anlatma. Yeri gelir sana kurşun olarak kullanirlar. Bu durumlar icin piskologlar veya KK vardir.
2. Planlarini kimseye anlatma. Cogu insan seni sevsede fesatlik yapar ve yoluna taş koyar.
3. Sadece ekmegini veren senin üstünde hüküm kurar. Kendi hayatini ve ekmegini kendin kazan.
4.kendini sev- kimseye seni kirma hakkini verme.
5. En önemlisi: kendinden başka kimseye güvenme ve beklenti icine girme.

1. Derdini kimseye anlatma. Yeri gelir sana kurşun olarak kullanirlar. Bu durumlar icin piskologlar veya KK vardir.
2. Planlarini kimseye anlatma. Cogu insan seni sevsede fesatlik yapar ve yoluna taş koyar.
3. Sadece ekmegini veren senin üstünde hüküm kurar. Kendi hayatini ve ekmegini kendin kazan.
öyle canım öyle kime anlattıysam derdimi ilk canımı o acıttı...
istisnalar hariç kimden bir yardım aldıysam çoğu kafama onu kaya gibi kaktı..
kime yardım ettiysem onun da hiç kıymeti olmadı..
ne kadar mütavazi olduysam saf muamelesi görüp ağır laflar söylendi.

öyle canım öyle kime anlattıysam derdimi ilk canımı o acıttı...
istisnalar hariç kimden bir yardım aldıysam çoğu kafama onu kaya gibi kaktı..
kime yardım ettiysem onun da hiç kıymeti olmadı..
ne kadar mütavazi olduysam saf muamelesi görüp ağır laflar söylendi.

Aynen... bunlari ben okadar cok yaşadimki gina geldi.
Hele annemi topraga verdigim gün o arkadaş dost bildiklerim toz oldu. Olurya yardim etmek zorunda kalirlar...

Neyse...anladimki bu dünyaya insan yanliz geliyor yanliz gidiyor.

Ben şansliyim. Bunlari 23 yašinda ögrendim.
Artik kimseyi takmiyorum... dili dimbiriyani bozuk para misali harciyorum vallah.

Çok güzel yazmissin evet güven yok.kimseye maalesef

"Elalem ne der " le büyürken o elalemin malı götürdüğünü benim ise sönük olduğumu 31 e Çoook kala fark ettim.

Hele annemi topraga verdigim gün o arkadaş dost bildiklerim toz oldu. Olurya yardim etmek zorunda kalirlar...

Artik kimseyi takmiyorum... dili dimbiriyani bozuk para misali harciyorum vallah.
ben de o dost bildiklerim babam vefat ettiğinde 19 yaşındayken benim yanımda iki saat oturup çekip gittiler halbuki onlar zordayken ben yanlarında sabahladım birisinin annesi kanser tedavisi olmuştu o zaman ben ona ablalık yaptım ama yaş oldu 32 hala kazık yediğim oluyor kazık olmasa da gözyaşımı gören akıtmaya pek hevesli oluyor

Annen için basinsaolsun. Senin yaninda olabilecek kişi gerçek dost olmali ama yarin bi gün onlarda gidiyor bende yasadim hepsini evlenince hepsini teker teker sildim basimda durabilecek tek kişi kocam var annem bana hep derki guvenmemelisin kimseye yarin bi gün gidecek hepsi diyor hakli. Ailem sağolsun arkamda. Çok zor bu dünyada yasamak zalim iste.

ben de o dost bildiklerim babam vefat ettiğinde 19 yaşındayken benim yanımda iki saat oturup çekip gittiler halbuki onlar zordayken ben yanlarında sabahladım birisinin annesi kanser tedavisi olmuştu o zaman ben ona ablalık yaptım ama yaş oldu 32 hala kazık yediğim oluyor kazık olmasa da gözyaşımı gören akıtmaya pek hevesli oluyor

Bak işde bu yaşadiklarin aslinda sana hep ders.
Derlerya dersini ögrenene kadar allah seni hep ayni sinava sokarmiş.
Kendine deger ver canim. Kimse seni üzmesin. Izin verme. Baktin cok bunaldin git bir piskologa. Insanin genelde kendinden başka dostu olmuyor.
Cok nadir cikar senin gibi bir dost. Cogu köprüden gecene kadar misali

Bak işde bu yaşadiklarin aslinda sana hep ders.
Derlerya dersini ögrenene kadar allah seni hep ayni sinava sokarmiş.
Kendine deger ver canim. Kimse seni üzmesin. Izin verme. Baktin cok bunaldin git bir piskologa. Insanin genelde kendinden başka dostu olmuyor.
Cok nadir cikar senin gibi bir dost. Cogu köprüden gecene kadar misali
evet eşim de diyor sen herkesi kendin gibi sanıyorsn ama olmuyor diyor iyilik yapıyorsun sanıyorsun ki sevileceksin saygı göreceksin kendine bu kadar uğraşmazsın diyor annem ama ilk yardım ettiklerimden kazık yedim eski binada iki komşum vardı elimden geleni yaptım birisi ben adet oldum yine bebeğim olmadı diye ağlarken aaa ben bu ay istesem hemen hamile kalırım ama aman aman istemiyorum çok doğurganım dedi :D içime kaya oturdu..
diğeri de hamile kaldı ya sana bir şey söyleyeceğim zaten duyacaksın da ne bileyim kıskanır mısın bilemedim dedi hamileyim dedi bana :D ya dedim ALLAH'IN verdiğini neden kıskanayım onun hazinesi sonsuzdur sana da verir bana da verir dedim bir şey demedi kıskanacakmışım...
ALLAH KORUSUN öyle kıskançlıktan imrenmek başkadır kıskançlık fesatlıktır içinde kötülük barındırır ama şte böyle ondan sonra da araya mesafe koyunca da hiç laf duymadım işte en iyisi buymuş dedim

boşa uğraşıyormuşum mesela kpss için nasibimde yokmuş işte kabul etmeliymişim olsaymış şimdiye kadar olurmuş nasibten de haberleri var her şeyden de bir benim haberim yok o zamanda moralim sıfır oluyor herkese çok kolay geliyor vazgeçmek ama beni taktir etmelerini de geçtim çenelerini kapasalar imaları zaten yeter işe girdim olmadı sorunları anlatmak bile istemiyorum eee sen çıktıysan başkası gelir başkası çalışır ee ne yapayım hep bir iğneleme ben tafaya takan tiplerdenim ne yazık ki ama umursamamam lazım bunu nasıl yaparım bilemiyorum
kisakniyorlar bizi cekemiyorlar bizi (Serdar ortacdan) size gelsin:KK66:.. Atanip memur olur diye kiskaniyorlar , oyle fesatlar cok :KK48: (Hortlat mayin yaw konulari)

kisakniyorlar bizi cekemiyorlar bizi (Serdar ortacdan) size gelsin:KK66:.. Atanip memur olur diye kiskaniyorlar , oyle fesatlar cok :KK48:
ay atansam en çok kıskanacaklar görümceler elti kaynı :D:D:D zabıt katipliğine de girmiştim de heyecandan yazamamştım eltimin güldüğünü gördüm şimdi de bebek tedavisinde olduğumu biliyor konuşuluyor ama bir kez ağzından çıkartmadı hayırlısıyla inşallah bebeğin olur demedi

ay atansam en çok kıskanacaklar görümceler elti kaynı :KK70::KK70::KK70: zabıt katipliğine de girmiştim de heyecandan yazamamştım eltimin güldüğünü gördüm şimdi de bebek tedavisinde olduğumu biliyor konuşuluyor ama bir kez ağzından çıkartmadı hayırlısıyla inşallah bebeğin olur demedi
Su kpss esimde ugrasiyor bakalim bu sene nasil olacak insallah herkesin gonlune gore cikar... Gelde takilma de, vala benim sacimda sac kalmicak bu takilmalarda.. Ilk baslarda hic takilmazdim , herhalde yaş gectikce takilmalar kaliyor :KK48:

ay atansam en çok kıskanacaklar görümceler elti kaynı :KK70::KK70::KK70: zabıt katipliğine de girmiştim de heyecandan yazamamştım eltimin güldüğünü gördüm şimdi de bebek tedavisinde olduğumu biliyor konuşuluyor ama bir kez ağzından çıkartmadı hayırlısıyla inşallah bebeğin olur demedi
Ama hala elelemin dediğinde ya da demediğindesiniz.
O dese ne olur demese ne olur.
Allah verirse verir.

Su kpss esimde ugrasiyor bakalim bu sene nasil olacak insallah herkesin gonlune gore cikar... Gelde takilma de, vala benim sacimda sac kalmicak bu takilmalarda.. Ilk baslarda hic takilmazdim , herhalde yaş gectikce takilmalar kaliyor :KK48:
eşin ne mezunu canım ben de düz memurluk için upraşıyorum 85 i garantilemem şart

Back
X