hep başkalarının başına gelir zannederdim..

merhaba kızlar bu foruma ne umutlarla üye olmuştum, sevgilimle aramızdaki ufak ama can sıkıcı sorunları yazarım fikir isterim demiştim.. düşe kalka önce söz bölümüne sonra nişan sonra da düğün bölümüne konu açarım diye aklımdan geçerdi.. böylesini düşünememişim.. zaten hayat biz plan yaparken başımıza gelen şeylermiş ya benimki de o misal oldu.. ben ne plan yapardım başıma ne geldi.. artık bende yıkıcı bir darbe aldım diyebilirim..:43:
neyse fazla uzatmim bilenler vardır ama bilmeyenler için özet geçim.. sevgilimle ayrı şehirlerdeydik 6 saatlik bir mesafe.. 2 senedir birlikteydik.. -dik diyorum çünkü bu gece olanlardan sonra onunla birlikte olamam artık.. son açtığım konuda eskiden onu seven kızla bir fotoğraf çektirdiği için tartıştığımızı yazmıştım sizlerden fikir istemiştim.. o günden beri toparlanamadık.. 1 ay oldu nerdeyse.. içimde hep bir belirsizlik bir güvensizlik vardı tamam bu olay abartılacak bir olay değildi ama içimdeki yangın geçmek bilmedi..
neyse buraya gelecekti haftaya onu bekledim ben kestirip atmadım yine de.. bugün beni birşeyler dürttü ve onun face adresinin şifresini kırdım insanlarla olan yazışmalarını okuduğumda resmen dondum kaldım ağlayamadım, gözlerim bile dolmadı büyük bir sabırla mesaj kutusundan bi on kişiyle olan mesajlaşmalarını okudum ama yarım yamalak onlarda.. fazlasına yüreğim dayanmadı.. şöyle dim yani 2-3 kıza çok güzelsin sen de bu kadar güzel olmasaydın tarzı şeyler söylemiş.. benim bu foto olayında suçlu gördüğüm arkadaşını(o koymuştu o fotoları face e ve etiketleyen de oydu) ben daha sonradan faceten eklemiştim onla bi konuşmaları olmuş şimdi bitti seninki demiş erkek arkadaşıma benim için o da abi nolur bişe deme muhattap olma demiş..:53: ki o abisi neden oldu bu olaylara.. başka birilerine bana bi kız bulun demiş birine artık geri dönüşümüz yok demiş başka birine beni şikayet etmiş kötülemiş ve bi arkadaşına da bana tatil ayarla demiş (benle olduğundan beri tatil işini bırakmıştı erkek erkeğe) başka birine çaktırma sevdim ben bu bekarlığı demiş daha neler neler bunlar sadece aklıma gelenler... olayın etkisi az önce oturdu sanırım 3-4 saattir tepki vermiyodum az önce hıçkıra hıçkıra ağladım biraz rahatladım iyi oldu.. ama içim soğumuyor arkadaşlar :5: yorum yaparsanız inanın çok sevinicem.. benim için bu olayın dönüşü kalmadı ama haftaya buraya gelecekti hergün deliriyorum sensizlikten ölüyorum barışalım diye mesajlar atardı.. ben kime nasıl güvenicem şimdi :5: madem beni istemiyordu neden peşimden koşmayı bırakmadı neden ya :2:
face şifresini de değiştirdim msn adresinide şifresini değiştirdim hatta face adresinin msn adresini bile değiştirdim sanırım bunuda intikam için yaptım.. şimdide mesajlar atıp arıyo şifremi ver cinlerim tepeme geldi diye ama vermicem bu birazda olsa iyi geldi bana çünkü..
bu arada karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın anlamadığınız yer olursa siz sorun ben söylerim..:43::43::43:
sacına peruk tak photoshopla gay sıtesınden profıl acıp numarasını dagıt sende kendı numaranı degıstır bır daha bulamasın senı:))onu terk ettıgım ıcın benı tehdıt eden eskı erkek arkadasıma yapmısdım sarı küt saç çok yakısmısdı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

senle birlikteykenmi oyle mesajlar yazmıs yoksa ayrıykenmi ben anlayamadım pek cnm valla kusuruma bakmayın kafam dagınık bugun biraz

yok canım ne kusuru bizim 1 aydır aramız kötydü ama ayrılmamştk yani konuşuyoduk hala.. hatta benm olduğum şehire gelecekti haftaya öyle yüzyüze konuşup karar verecektik..
işte o bekleme sürecinde milletle ilk başta dediğim mesajlaşmaları yapmış
ama en son yazdığım evlenme mesajı bitmemiş gibi mesajlar atıyo dediklerimi bugün yazdı telefondan

Son düzenleme:
sacına peruk tak photoshopla gay sıtesınden profıl acıp numarasını dagıt sende kendı numaranı degıstır bır daha bulamasın senı:))onu terk ettıgım ıcın benı tehdıt eden eskı erkek arkadasıma yapmısdım sarı küt saç çok yakısmısdı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım güldürdün beni ya sağol fena fikir değil :9:

Canim gecmisler olsun neresinden donsen kardir bence bu saatten sonra yapacagin en saglikli sey onunla butun iletisimini koparmak laf anlayacak birine benzemiyor cunku

Tek kelımeyle terbıyesız.Allahın belası pislik:47::47:

Canim ondan tamamen kurtulmak icin bence son kez telefonu ac ve acik acik soyle bitti diye boyle biriyle
devam edemem diye. yoksa bilmezmiyim hep teline bakarsin kac kez aradi diye sayarsin... son kez al ve
herseyi bitir... off Allah yardimcin olsun cok zor durum :(
söyledim canm ama kabullenemiyo bir türlü bide beni suçlu duruma düşürmeye çalışıyo sen beni boş bıraktın boşluğa düştüm diyo yüzsüz şey..
demekki evli olsak azıcık sounum olsa ilgisiz davransam hemen aldatacak beni resmen bunu söylüyo ve affet diyo nasıl güvenim ki ben bu adama daha kendide inanmıyodur dediklerine ya laf olsun işte..

Hayırsızın birine denk gelmişsin. :ssz:
ne ş....z adamlar var ya anlamıyorum. :ssz:
Neden kötülersin ki bi başkasına.
Bu erkek milletine ne kadar değer verirsek o kadar g..ü kalkıyor. Bunu anladım ben.:31:
Konu sahibi arkadaşım unut gitsin. Yaptıkları sindirilemez biliyorum ama unutmaktan başka çare yok.
Rabbim hayırlı kullarıyla bizleri karşılaşmayı nasip etsin (Amin):nazar:
amin canım amin bu zamana kadar da çektim onu sadece beni sevdiği için katlanıyodum ona zaten ama o da yalanmış...

üzüldüm geçen bu ilişkide geçen zamanına ve verdiğin emeğe. yaşadıkça bu tür olaylar hep gelecek başımıza. bence dönmemen en doğrusu. çünkü ilişki nereye giderse gitsin ona güvensizliğin hep aranızda olacak. eninde sonunda bitecek ve muhtemelen daha kötü şeyler yaşanacak. attığı barışma mesajlarının nedeni bence, erkeklerin genel davranış biçimi olan elindekini kaçırmamak. çantada keklik olma canım. seviyorum, bitirmek istemiyorum, bir daha sevemem deme, diğer yarın o değil demek ki. saygısızmış. şifrelerini de ver hayatım, boşver kötülüğü ile başbaşa kalsın.

evet benim şifreyi alıp bakacağım gelmedi aklına ve hala ne var onlarda diyebilecek kadarda beyinsiz biri.. neyse allahından bulsun..
o değil ailesiyle tanışmıştım hepsi kötü davranıyormuş şimdi ona git gönlünü al diye ben de ailesini sevmiştim ama oğullarından fayda yok... şifreleride verdim canm dün gece zaten.
.
Aaaa terbiyesiz ayrımcıya bak:47:
Bu işin kızı erkeği mi olurmuş be? :47: Aklından bile geçirse aldatmış sayılır. Hem suçlu hem geri kafalı. Aman uzak dur bundan. Üste çıkmaya çalışıyor bir de. Tabi suçluluk psikolojisi doğaldır.:ssz:
aynen psikolojisi bozulmuş öyle mesaj atıyo.. bi çizgi çekelim tekrar başlayalım diyo.. ben çizgiyi onun üztüne çektim anlayamadı hala..
Hiç üzülme tatlım.. boşver cehennemin dibine kadar yolu var.. Böyle bir adamla birde evlendiğini düşünsene :S Allah kormuş seni birine sadaka ver.. Kendini toparlamaya bak :54:
aynen Allah korumuş sözlü olacaktım ben bu adamla bir de... Allahtan işler ters gittide kurtuldum..

tatlım? evet naptın konuştunuzmu bende merak ettim. benim düşüncemde bir daha ona asla güvenemiceğin biriyle devam etmemen. yazıyı okurken evli olmadığını anlayınca çok sevindim. bu yüzden çok şanslısın. canım benimde başımda bun abenzer bir sorun var biliyorum hiç hoş birşey değil ama face şifreisini nasıl kırdın msn den yazarmısın?
evet malesef benim için herşeyden önemli olan güvenimi kaybetti o..
ayy canım kurtulmussun valla gözün aydın.Bide aşk acısından yaptım diyomuş şok oldum ya...bi aşk acısı, başka bir kıza çok güzelsin mi dedirttirir?Ne cins bi insan bu böyle.Valla şu telefonda yaptığı açıklamaları duyunca bnm bile cinlerim tepeme çıktı sen yinede çok sakin kalmışssın, terbiyeni bozmamıssın...en iyisi cnm,sakın arkana bakma bir daha

seven insan böyle mi yapardı dedim zaten ben sen suçlu olduğun halde yüzyüze konuşmayı beklemiştim biz ayrılmamıştık ki dedim o da sen yaptırdın bana bunlar hem sen kızsın ben erkeğim dedi gerzek.. üste çıkamayınca daha da sinirlendi saçmalayıp duruyo..

Canim gecmisler olsun neresinden donsen kardir bence bu saatten sonra yapacagin en saglikli sey onunla butun iletisimini koparmak laf anlayacak birine benzemiyor cunku

evet kendi doğruları var aslında kendide biliyor haksız olduğunu ama suçluyum dese de demese de bitti bu iş o tarafına takılmıyorm artk cnm çok sağol bu arada..

Tek kelımeyle terbıyesız.Allahın belası pislik:47::47:

hem hadsiz hem terbiyesiz.. yanyanayken gayet güzel davranırdı ama gerçek yüzünü gösterdi çok şükür..

konuştuk canım aradı neden şifreyi vermedin beni uğraştırdın ilk başta diyo hala.. dedim sen ne utanmaz bi insansın mesajlarını okuyabilme ihtimalini hiç düşünemiyo musun dedim düşündüm dedi ee o zaman şifreyi neden hemen vermediğimi anlamışsındır dedim okudun mu hepsini rahatladın mı dedi bende hepsini okumadım yüreğim dayanmadı dedim iyi okuduysan anlamışsındır benim suçsuz olduğumu dedi :53: ne diyosun sen ya asıl okuyunca emin oldum suçluluğundan dedim sana daha bişe demiyorum hala beni suçluyosan diyo.. :53:
belki mesajların içeriğini unutmuştur diye yazışmaları hatırlattım böle böle demişsin bunun neresi masum dedim açıklamaları aynen şöyle: bi arkadaşı o ilk resim çekindiği kız için bak en iyisi o onla ben aranızı yapim tekrar demiş bu ilgilenmemiş burda madalya bekliyo zaten, kızlara güzelsin demişse demiş gel beraber olalım dememiş ya abartıyomuşum:53: hem beni severken onlar istesede o kızlarla olmazmış.. vee final bütün bunları aşk acısı çektiği için yapmış ben onu bensiz bırakmışım psikolojisi bozulmuş.. ve bana hala kıskançlıkların yetmedi mi senin yüzünden ne kadar zaman kaybettik dedi. -ki beni erkek sinekten bile kıskanan kendisidir..
bende madem öyle ben de erkeklere deseydim çok yakışıklısın çok tatlısın diye sonra senin yaptıklarının aynısını yapsaydım dedim oda delirtme beni ben erkeğim sen kızsın dedi..:53:
işte böyle...

Yaa bu nasıl adi, hastalıklı bir herif ya!! Sinirlerim tepeme çıktı. Yüzsüz, terbiyesiz. Bu kadar olmaz. Her şeyi okumuşsun hala seni aptal yerine koymaya çalışıyo, suçsuz olduğumu anlamışsın o zaman ne demek ya? Sıyrılmaya çalışmanın, pişkinliğin de bu kadarı yani. Kendileri yaparlar, aynı şeyi sen yapmaya kalksan kıyameti koparırlar. Bırak yapmayı lafını bile etsen yeter hatta. Pislikler. Ben erkeğim sen kızsın... Lafa bak. Her şey size serbest, bize yasak. Oldu canım! Geçmiş olsun, Allah sabır versin. Bence artık telefonlarına cevap verme. Konuşup da kendini savunmasına, olanları yalanlayıp üstüne de seni suçlayarak içini rahatlatmasına izin verme. En nihayetinde o da kabullenicek bittiğini.

Puffff yaptkları şey bu işte önce barışalım nolur diye msjlar atarlar sızlarlar..sonra yakalanıp şifreyi değiştirdin mi şifre olur tek dertleri yırtınılarlar saydırırlar... ne desem bilemedim ki çünkü bu acıyı anlıyorum..

Yaa bu nasıl adi, hastalıklı bir herif ya!! Sinirlerim tepeme çıktı. Yüzsüz, terbiyesiz. Bu kadar olmaz. Her şeyi okumuşsun hala seni aptal yerine koymaya çalışıyo, suçsuz olduğumu anlamışsın o zaman ne demek ya? Sıyrılmaya çalışmanın, pişkinliğin de bu kadarı yani. Kendileri yaparlar, aynı şeyi sen yapmaya kalksan kıyameti koparırlar. Bırak yapmayı lafını bile etsen yeter hatta. Pislikler. Ben erkeğim sen kızsın... Lafa bak. Her şey size serbest, bize yasak. Oldu canım! Geçmiş olsun, Allah sabır versin. Bence artık telefonlarına cevap verme. Konuşup da kendini savunmasına, olanları yalanlayıp üstüne de seni suçlayarak içini rahatlatmasına izin verme. En nihayetinde o da kabullenicek bittiğini.

muhattap olmuyorum zaten ama benim olduğum şehire gelecekmiş beni kandırabileceğini zannediyor sanırım o küçük aklıyla.. aslında herşey kabak gibi ortada ama suçunu kabul etse affedilir yanı olmicak bu şekilde bana yıkarak affedilir bir yanı olduğuna inanmamı sağlamaya çalışıyor..
teşekkür ederim inan dualarım böyleydi hayrlısı değilse olmasın diye ve olmadı zaten.. Allah sabrını da veriyor.. hiç ummadığım kadar iyiyim şuan :16:

Puffff yaptkları şey bu işte önce barışalım nolur diye msjlar atarlar sızlarlar..sonra yakalanıp şifreyi değiştirdin mi şifre olur tek dertleri yırtınılarlar saydırırlar... ne desem bilemedim ki çünkü bu acıyı anlıyorum..

ben kendimi biliyorum affetsem herşeye yeniden başlasak kendimi çiğnemem gerekecek ki yapamam bunu.. zaten umrumda değil kendisi..

resmen su yüzüne çıkmaya çalışıyor boşver sakın altta alma bırak burnu sürtsün :45:

bende o göz var mı :1: değil suyun yüzü yerin dibinde şu an kendisi battıkça battı..

aaaa ne kadar BENCİL ugrasılmaz bileeee:45:

doğru diyosun :1:

muhattap olmuyorum zaten ama benim olduğum şehire gelecekmiş beni kandırabileceğini zannediyor sanırım o küçük aklıyla.. aslında herşey kabak gibi ortada ama suçunu kabul etse affedilir yanı olmicak bu şekilde bana yıkarak affedilir bir yanı olduğuna inanmamı sağlamaya çalışıyor..
teşekkür ederim inan dualarım böyleydi hayrlısı değilse olmasın diye ve olmadı zaten.. Allah sabrını da veriyor.. hiç ummadığım kadar iyiyim şuan :16:

Bunların çoğu böyle, yalnız değilsin. :) Suçu karşı tarafa atıp odak noktasını değiştirme çabaları çok komik, dışardan nasıl göründüklerini bilseler belki de bu beyhude çabadan vazgeçerler.:9: Senin adına çok sevindim canım, hep böyle iyi ol. Moralin bozulduğu an gel buraya, biz hep burdayız.:16:

amanın zeytinyağı modeli...
uzak dur...
ne hali varsa görsün...

öncelikle geçmiş olsun. çok çok iyi yapmışsın. bundan sonra kimseyi aptal yerine koymayı düşünmez. bende seninkine benzer bişi yapmıştım. ben o kızla niye öyle konuşuyorsun dediğimde onlar dalga, diye böyle üste çıkıyordu. sonra özel mesajlarda hiç de öyle olmadığını gördüm. gördüğümü de yüzüne vurdum çok üzüldü panik yaptı. ama ben salağı terk ettim sonra geri döndüm "zor zamanları" diye. sen yapma. değerimiz 3 kuruş oluyor sonra o zaman gitseydim ilişkimiz şuan farklı olabilirdi. ama olsun son kez yapacağımı yaptım gene de arama sorma sadakatsiz erkekle yalancı erkekle ömür geçmez defolsunlar gitsinler.

Bunların çoğu böyle, yalnız değilsin. :) Suçu karşı tarafa atıp odak noktasını değiştirme çabaları çok komik, dışardan nasıl göründüklerini bilseler belki de bu beyhude çabadan vazgeçerler.:9: Senin adına çok sevindim canım, hep böyle iyi ol. Moralin bozulduğu an gel buraya, biz hep burdayız.:16:

sağol öyle yapıyorum burası bana terapi gibi geliyor :9: sayenizde tabi Allah hepinizin çok çokkk mutlu olmanızı nasip etsin :16:
şimdi taktik değiştirdi ben çok pişmanım sen haklısın diyor, eski günleri içeren mesajlar atıyor, sen mutlu ol yeter benim gibi karaktersiz biri daha çıkmaz inşallah karşına diyor.. inşallah diyesim geldi de demedim tabii :1:

amanın zeytinyağı modeli...
uzak dur...
ne hali varsa görsün...

öyle yapıyorum.. zeytinyağı modunu bıraktı, heralde işe yaramadığını anladı :1: artık hatasını kabul ediyor da neye yarar..

öncelikle geçmiş olsun. çok çok iyi yapmışsın. bundan sonra kimseyi aptal yerine koymayı düşünmez. bende seninkine benzer bişi yapmıştım. ben o kızla niye öyle konuşuyorsun dediğimde onlar dalga, diye böyle üste çıkıyordu. sonra özel mesajlarda hiç de öyle olmadığını gördüm. gördüğümü de yüzüne vurdum çok üzüldü panik yaptı. ama ben salağı terk ettim sonra geri döndüm "zor zamanları" diye. sen yapma. değerimiz 3 kuruş oluyor sonra o zaman gitseydim ilişkimiz şuan farklı olabilirdi. ama olsun son kez yapacağımı yaptım gene de arama sorma sadakatsiz erkekle yalancı erkekle ömür geçmez defolsunlar gitsinler.

affedersem tekrar yapar.. ben daha ona güvenemem kendimi biliyorum aşkımdan ölsem de barışamam.. sen de mutlu olursun inşallah en kısa zamanda..

Tipik erkek. Asla suçlu olduğunu kabul etmez. Hep "Sonuna kadar inkar et" taktiği ile, her işten sıyrılabileceği düşüncesi, bir tek bu cinslerde oluyor canım.
Ama iyi ki, sen de bitti diyorsun. Bu güzel bir şey. Hiçbir zaman msjlarına cevap verme, aramalarını da açma.
Defolsun gitsin. Aptal .

Back
X