sacına peruk tak photoshopla gay sıtesınden profıl acıp numarasını dagıt sende kendı numaranı degıstır bır daha bulamasın senı:))onu terk ettıgım ıcın benı tehdıt eden eskı erkek arkadasıma yapmısdım sarı küt saç çok yakısmısdımerhaba kızlar bu foruma ne umutlarla üye olmuştum, sevgilimle aramızdaki ufak ama can sıkıcı sorunları yazarım fikir isterim demiştim.. düşe kalka önce söz bölümüne sonra nişan sonra da düğün bölümüne konu açarım diye aklımdan geçerdi.. böylesini düşünememişim.. zaten hayat biz plan yaparken başımıza gelen şeylermiş ya benimki de o misal oldu.. ben ne plan yapardım başıma ne geldi.. artık bende yıkıcı bir darbe aldım diyebilirim..
neyse fazla uzatmim bilenler vardır ama bilmeyenler için özet geçim.. sevgilimle ayrı şehirlerdeydik 6 saatlik bir mesafe.. 2 senedir birlikteydik.. -dik diyorum çünkü bu gece olanlardan sonra onunla birlikte olamam artık.. son açtığım konuda eskiden onu seven kızla bir fotoğraf çektirdiği için tartıştığımızı yazmıştım sizlerden fikir istemiştim.. o günden beri toparlanamadık.. 1 ay oldu nerdeyse.. içimde hep bir belirsizlik bir güvensizlik vardı tamam bu olay abartılacak bir olay değildi ama içimdeki yangın geçmek bilmedi..
neyse buraya gelecekti haftaya onu bekledim ben kestirip atmadım yine de.. bugün beni birşeyler dürttü ve onun face adresinin şifresini kırdım insanlarla olan yazışmalarını okuduğumda resmen dondum kaldım ağlayamadım, gözlerim bile dolmadı büyük bir sabırla mesaj kutusundan bi on kişiyle olan mesajlaşmalarını okudum ama yarım yamalak onlarda.. fazlasına yüreğim dayanmadı.. şöyle dim yani 2-3 kıza çok güzelsin sen de bu kadar güzel olmasaydın tarzı şeyler söylemiş.. benim bu foto olayında suçlu gördüğüm arkadaşını(o koymuştu o fotoları face e ve etiketleyen de oydu) ben daha sonradan faceten eklemiştim onla bi konuşmaları olmuş şimdi bitti seninki demiş erkek arkadaşıma benim için o da abi nolur bişe deme muhattap olma demiş..ki o abisi neden oldu bu olaylara.. başka birilerine bana bi kız bulun demiş birine artık geri dönüşümüz yok demiş başka birine beni şikayet etmiş kötülemiş ve bi arkadaşına da bana tatil ayarla demiş (benle olduğundan beri tatil işini bırakmıştı erkek erkeğe) başka birine çaktırma sevdim ben bu bekarlığı demiş daha neler neler bunlar sadece aklıma gelenler... olayın etkisi az önce oturdu sanırım 3-4 saattir tepki vermiyodum az önce hıçkıra hıçkıra ağladım biraz rahatladım iyi oldu.. ama içim soğumuyor arkadaşlar
yorum yaparsanız inanın çok sevinicem.. benim için bu olayın dönüşü kalmadı ama haftaya buraya gelecekti hergün deliriyorum sensizlikten ölüyorum barışalım diye mesajlar atardı.. ben kime nasıl güvenicem şimdi
madem beni istemiyordu neden peşimden koşmayı bırakmadı neden ya :2:
face şifresini de değiştirdim msn adresinide şifresini değiştirdim hatta face adresinin msn adresini bile değiştirdim sanırım bunuda intikam için yaptım.. şimdide mesajlar atıp arıyo şifremi ver cinlerim tepeme geldi diye ama vermicem bu birazda olsa iyi geldi bana çünkü..
bu arada karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın anlamadığınız yer olursa siz sorun ben söylerim..![]()