Ne güzel mart ayından beri eşimin ailesiyle görüşmüyorduk.Bu esnada eşime tekrar aşık olmuştum.Ama o ailesini tercih etti bunca mücadeleme rağmen.Kendisine 100 bin kredi çektim ikinci kez işyeri açtım yine babası üstün geldi.Onları tercih etti dün gece 3 te evi terk etti.Zannediyorum ya dükkanda ya da dul arkadaşında kalıyor.Aylık 5 bin ödemeyi de üzerime yıktı.Bugün çarşıya gidecek para bulamadım annemi çağırdım çocuğuma baktı.Sınav görevim vardı (öğretmenim)Bütün gece beynimi yedim.Kesin karar verdim en kısa sürede boşanacağım.Ancak verdiklerimi de onun o açgözlü babasına bırakmak istemiyorum.Çünkü dükkanı eşime açtık ancak yine babasını dükkana soktu.Adam parayı oğluna asla koklatmıyor direk cebine atıyor nasıl olsa gelin oğlunu besliyor.Bu adam bana verdiğim 100 bini nasıl verir bilemiyorum.Mahkeme için nasıl bir yol izlemeliyim.Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan akıl rica ediyorum.Kendime o kadar kızıyorum ki.Neydim ne oldum.Üniversite mezunu,çalışan ve cüzdanında bir lirası olmayan bir insan oldum.Avukata gitmeden önce sizlere soruyorum.Çünkü inanın avukat danışma ücreti bile verecek param yok.Bana bir yol gösterirseniz ona göre boşanmayı açacağım.Şimdiden teşekkür ederim hepinize.