Hep ben hep ben

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim çocukluk arkadaşım var.Biraz bencil bir karakter kendisi.Çocuklukta gençlikte hep ben onun evine gittim.O babamı bahane etti gelmedi.Evlendi gene öyle.Hamileydi.Evini temizledim yardım ettim.Kınasına dügününe gittim.Kocasıyla boşanacaktı ailesinin yanına gitti.Ben birkaç kez mesaj attım.Bana bu konuları açma moralim bozuluyor dedi.Bende sormadım.Sonra bana mesaj atmış.Hiç sormuyosun sen menfaatçisin falan dedi.Bugüne kadar ondan birşey de istemedim.Yaşadıgım şehire geldi kocasıyla barışmış.Hiçbirşey yok gibi aradı beni.Konuştuk ama ben gitmedim sıcak da konuşmadım.Dün mesaj atmış.Hamileymiş tekrar.Bu sefer kardeşlik yapcaksın hamileyken destek olacaksın diyor.Destek dedigi evini temizlemek,diger çocuguyla ilgilenmek falan.Geçen bakalım napacak diye onu kandırdım.Sözleniyorum gel dedim.Bana ufacık çocukla nasıl geleyim diyor.Ama ben onun herşeyine gittim naptın ki diyor.Ben çalışan insanım sürekli de gidemiyorum.Surat yapıyor.

Bu kişinin arkadaşın olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun.Nankör insandan her şey beklenir.Yarın öbür gün arkadan konuştuğuna da şahit olursun.
Benciller asla kıymet bilmez.
O kendi dünyasında ,kendini prenses sanıyor.
Taviz verme bence, verirsen üzülen sen olacaksın sonunda.

Back
X