- 4 Ağustos 2017
- 283
- 5.667
- 58
- Konu Sahibi Haticesumer
-
Arkadaslar esimle aramda 11 yas var o hep kendini hakli goren her tartismada uste cikan biridirr ve herzaman ben barismak istrrim ve o tartismalarimizdam sonra bana cinsel anlamda yaklasmaz ben yaklasmak istedigimdede beni reddeder benim suan psikolojim buna elverisli deil der ben ne yapacagim bilmiyrum cok sabirli ve inat ve cok iradelidir ne yaparsam yapayim o istemedigi surece onu ikna edemem ne yapmaliyim bana yardim edinn....
aynı eşin gibiyim inadım tuttu mu mümkün değil istemediğim birşeyi yapmam
benim eşimde senin yaptığın gibi üzerime düşerdi daha da sinir olurdum çünkü
rahat bırakılmak kendi içimde olmak sakinleşmek isterim ama birisi sürekli tepende
car car ötünce sakinleşemiyorsun doğal olarak
artık eşim biraz daha serbest bırakıyor sağolsun öğrendi huyumu sende öyle yapmayı
deneyebilirsin
Arkadaslar esimle aramda 11 yas var o hep kendini hakli goren her tartismada uste cikan biridirr ve herzaman ben barismak istrrim ve o tartismalarimizdam sonra bana cinsel anlamda yaklasmaz ben yaklasmak istedigimdede beni reddeder benim suan psikolojim buna elverisli deil der ben ne yapacagim bilmiyrum cok sabirli ve inat ve cok iradelidir ne yaparsam yapayim o istemedigi surece onu ikna edemem ne yapmaliyim bana yardim edinn....
rica ederim hatta başarabiliyorsan aynı odada bile durmamaya çalışHaklisiniz oda sakinlesmek kendi halinde kalmak istiyor bir suru yani kavgalardan sonra falan bende oyle yapicam ustune gitmeyip kendi haline birak.ayi debeyecegim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?