Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
Kızlar bakıyorumki hep diyet topikleri var, biz neden kilo almak için toplanmıyoruz dedim ve konuyu açtım.
Bazı bünyelerde kilo vermek ne kadar zor ise bazı bünyelerde de kilo almak zor. Ben de bu zor kilo alma olayını başaramıyorum.
Bugün geçen sene yazın içine dar olduğu için giyemediğim pantolon çuval gibi olunca bi yerden başlamalıyım dedim.
Gittim eczaneden sip....tin şurup aldım. Şimdi içiyorum.
Siz nelerle kilo alıyorsunuz, kilolarınız boylarınız nasıl çok merak ediyorum.

Kızlar liste oluşturuyorum. İsteyen arkadaşlarım bilgilerinizi yazsın ekleyelim. Hedefe ne kadar sürede geldiğimizi yazalım.

[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Kilo[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Puffy123[/TD]
[TD]171[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremsusanli[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NeqatiF[/TD]
[TD]154[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]svlak[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]47[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lemonade123[/TD]
[TD]178[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Kilo hikayem ise,
Çok kilolu doğmuş bir bebek olmama rağmen çocukluğum hep çok zayıf geçti ta ki lise son stajına başlayana kadar.
İştahım hep çok açıktır ama hareketime yediklerim dayanmaz gibi düşünürdüm. Staj yaparken pizzayı ekmek gibi yemeğin yanında yerdim. Çok yemek yerdim ve masa başı iş olduğu için otururdum. O dönem 58 leri gördüm kilo olarak, kendime güvenim gelmiş. Genç kız oldum gibi hissediyordum.
Bu arada boyum 172. Daha sonra evlendim ailevi sorunlar oldu yaklaşık 1 ay kadar sıkıntıdan yemek yiyemedim. ve 42 kiloya düşmüştüm. 42 kilo ile evlendim uzun yıllar 45i geçemedim. Çöp gibiydim, insanlar dalga geçiyor çok üzülüyordum.
Yıllar sonra hamile kaldım. İnanın kilo almadım sanki sadece göbeğim vardı. 51 ile hamile kalıp 65 ile doğum yaptım. Doktor bana troitlerin çok hızlı çalışıyor dedi fakat emzirdiğim için şimdi ilaca başlamayalım dedi. Doğum yaptığımın 19. günü 50 kiloya geri düşmüştüm. Sonra şu korunma iğneleri var 3 aylık o iğneden yaptırmaya başladım. Zaten evdeydim oğluma annemle bakıyorduk. İştahım müthiş açılmıştı ekmek sevmeyen ben kahvaltıda nerdeyse 1 ekmek yiyordum. İşe geri döndüğümde kilom 55lerdeydi. Halimden yinede memmun değildim 5 kilo alsam iyi diyordum bi tarafdan iğne iştahımı açmaya devam ediyordu. Oğlumun 1. yaş gününde 60 kiloydum. Daha sonra adet düzensizliği vs derken iğneyi bıraktım ve 3 yıldır içmediğim sigaraya geri başladım. Şuan 50 kiloyum. Yazın 28-29 beden kot giyerdim şuan 26 bollaşıyor üstümde. Kısacası bi yerden başlamak lazım. Son iki aydır da nerdeyse hiç yemek yemiyorum. Salçasız çorba olursa çorba öğlenleri sabah bi sandviç akşamda belki yiyorum belki hiç yemiyorum. Canım istemiyor yemek görünce düşününce midem bulanıyor. Ekmek tüketimim 0.
Toplaşıp beraberce kilo alalım. Liste yapalım. Teşvik edelim birbirmizi

Kızlar sabah bir sandviç yedim. Öğlene doğru bir kase mısır gevreği.
Öğlen bir kepçe domates çorbası ve az bulgur pilavı yedim.
Az önce de 1 kase erik yedim.

Merhabaa:)
Az yiyorsun amaaa ben bunun kaç katını yiyorum günde ancak gram gram kilo alyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende warimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende cok zayifladim.sigarayi cogalttim ondan heralde.doktora gittim acliktan oleni gormedim dedi vitamin bile vermedi.ama artik utaniyorum resmen zayifligimdan.bende varim

Merhabaa:)
Az yiyorsun amaaa ben bunun kaç katını yiyorum günde ancak gram gram kilo alyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında 3 ay öncesine kadar çok yerdim. 3 aydır midem bulanıyor, canım yemek yemeği bırak görmek bile istemiyor.

bende warimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En az fazla kilolu olmak kadar zayıf olmakda zor
Bende cok zayifladim.sigarayi cogalttim ondan heralde.doktora gittim acliktan oleni gormedim dedi vitamin bile vermedi.ama artik utaniyorum resmen zayifligimdan.bende varim

Ben sigarayı bırakmıştım, yeniden başladım ve müthiş hızlı kilo kaybettim. Sigaranında çok fazla etkisi var maalesef

Sipr...in şurup çok uyku yaptığı için gece içtim, sabah içmedim ama hala uykum var.
Sabah kızarmış ekmek yedim. Öğlen yemekde pazı varmış sadece bir kase çorba içerim o kadar. Ben bu iştahsızlıkla 50 kilodanda aşağı düşerim

sabah 2 bardak cay peynir zeytin melemen yedim ogleye dogruda seftali ve erik yedim bi kase kadar erik

Bendevgelebilt miyim

sabah 2 bardak cay peynir zeytin melemen yedim ogleye dogruda seftali ve erik yedim bi kase kadar erik

Benide alınnn
Bu arada sen pozitif ben negatif

Kızlar hoşgeldiniz.
Bence hafta başından itibaren liste yapalım, yediklerimizi menülerimizi yazalım.
Listede ise kilomuz boyumuz ve olmak istediğimiz kilomuz olsun.
Bana bilgilerinizi verdikçe listeyi düzenliyelim.
Bana sip..in şurup iyi geldi. Çok uyku yapıyor sadece gece içiyorum o yüzden. Ama iştahım açıldı.

Sabah kızarmış ekmek yedik yağ ve peynirle. Bakalım öğlen yemekde ne çıkıcak şansımıza

[TABLE="class: grid, width: 400"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Kilo[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Alınan Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Puffy123[/TD]
[TD]171[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]0 :26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zamanında kilo almak istiyorum diye ağlayan biri olarak nacizane birkaç önerim var
Öncelikle kilo alamama probleminizin ne olduğuna baktırın gerekli kan tahlillerinize baktırın troit gibi faktörler olabilir onun dışında bağırsaklarınız çok hızlı çalışıyo olabilir .Şayet 1.söylediğim hastalık varsa tedavi olup kilo alabilirsiniz ama 2. si ise tamamen bünyeyle alakalı metabolizma hızlı çalışıyodur belkide
günlük almanız gereken kalori miktarına bakın ve 2 katını yiyin.Ne bulursanız yemeyin ilerde sağlık problemleriniz çıkar.Günlük almanız gereken kaloriye bakın daha sonra kendinize sağlıklı bir diyet listesi oluşturun 2 katını yediğiniz taktirde kilo almanız kaçınılmaz tabi bir sağlık probleminiz yoksa tiroid gibi..AYRICA BEN SİZE ENSURE ÖNERİRİM BEN KENDİSİYLE BAYA KİLO ALMIŞTIM DELİ GİBİ İŞTAH YAPIYO

Önerileriniz için teşekkür ederim, benim troitlerim hızlı çalışıyor. Daha önce emzirdiğim için ilaç başlamamıştı doktor. Dün kan tahlillerimi yaptırdım. ÇArşamba günü sonuçları göstericem doktora. Ne çıkıcak merak ediyorum bende.

Bu arada ensure dediğiniz toz gibi dimi, süte falan katılıyor. Birde çok çeşitleri varmış, siz hangisini kullandınız. Mesela kakolu vanilyalı muzlu falan diyor. Siz denedinizmi tadı hangisinin daha güzel

Rica ederim...Ensure toz mama sütle karıştırılıyo tadı muhteşem zaten.Ben vanilyalı kullandım süperdi içtiks içesim gelirdi:) ilaç tadı gibi değil yani merak etmeyin

Rica ederim...Ensure toz mama sütle karıştırılıyo tadı muhteşem zaten.Ben vanilyalı kullandım süperdi içtiks içesim gelirdi:) ilaç tadı gibi değil yani merak etmeyin

Çok teşekkür ederim, mutlaka deneyip arkadaşlarıma paylaşacağım deneyimlerimi.
Kilonun fazlasıda azıda dert

ben de varımmm
boy 170 kilo 45 hedef 55
şu sıralar iştahım fazla açıldı ama abur cubur vs yemiyorum artık bu yüzden gram artış olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…