Merhabaa:)
Az yiyorsun amaaa ben bunun kaç katını yiyorum günde ancak gram gram kilo alyorum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende warimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cok zayifladim.sigarayi cogalttim ondan heralde.doktora gittim acliktan oleni gormedim dedi vitamin bile vermedi.ama artik utaniyorum resmen zayifligimdan.bende varim
bende warimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bendevgelebilt miyim
sabah 2 bardak cay peynir zeytin melemen yedim ogleye dogruda seftali ve erik yedim bi kase kadar erik
Benide alınnn
Bu arada sen pozitif ben negatif
Zamanında kilo almak istiyorum diye ağlayan biri olarak nacizane birkaç önerim var
Öncelikle kilo alamama probleminizin ne olduğuna baktırın gerekli kan tahlillerinize baktırın troit gibi faktörler olabilir onun dışında bağırsaklarınız çok hızlı çalışıyo olabilir .Şayet 1.söylediğim hastalık varsa tedavi olup kilo alabilirsiniz ama 2. si ise tamamen bünyeyle alakalı metabolizma hızlı çalışıyodur belkide
günlük almanız gereken kalori miktarına bakın ve 2 katını yiyin.Ne bulursanız yemeyin ilerde sağlık problemleriniz çıkar.Günlük almanız gereken kaloriye bakın daha sonra kendinize sağlıklı bir diyet listesi oluşturun 2 katını yediğiniz taktirde kilo almanız kaçınılmaz tabi bir sağlık probleminiz yoksa tiroid gibi..AYRICA BEN SİZE ENSURE ÖNERİRİM BEN KENDİSİYLE BAYA KİLO ALMIŞTIM DELİ GİBİ İŞTAH YAPIYO
Önerileriniz için teşekkür ederim, benim troitlerim hızlı çalışıyor. Daha önce emzirdiğim için ilaç başlamamıştı doktor. Dün kan tahlillerimi yaptırdım. ÇArşamba günü sonuçları göstericem doktora. Ne çıkıcak merak ediyorum bende.
Bu arada ensure dediğiniz toz gibi dimi, süte falan katılıyor. Birde çok çeşitleri varmış, siz hangisini kullandınız. Mesela kakolu vanilyalı muzlu falan diyor. Siz denedinizmi tadı hangisinin daha güzel
Rica ederim...Ensure toz mama sütle karıştırılıyo tadı muhteşem zaten.Ben vanilyalı kullandım süperdi içtiks içesim gelirdi:) ilaç tadı gibi değil yani merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?