• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

ben sabahları içiyorum evet çok uyku yapıyor ama önemli olan kilo almak 3 ay sonra gelin olcam biraz toparlamam lazım

zehra adında sagolsun bir üye horhor kilo aldırıcı diye bir ürün tavsiye etti..onu kullandım..halende yavaş yavaş kullanıyorum azaltıp bırakacağım.şöyle tarif edeyim ürünü direk kilo aldırmıyor ama onu kullanınca ananı babanı bile yeme ihtiyacı duyuyorsun :) şaka bir yana sürekli insanın yeme isteği duyması ve sonuçta yemesi kilo almasını sağlıyor.

zehra adında sagolsun bir üye horhor kilo aldırıcı diye bir ürün tavsiye etti..onu kullandım..halende yavaş yavaş kullanıyorum azaltıp bırakacağım.şöyle tarif edeyim ürünü direk kilo aldırmıyor ama onu kullanınca ananı babanı bile yeme ihtiyacı duyuyorsun :) şaka bir yana sürekli insanın yeme isteği duyması ve sonuçta yemesi kilo almasını sağlıyor.

Merhaba canim bu urunu bende almak istiyorum ama tadi nasil acaba merak ettim ona gore siparis vericem

Merhaba canim bu urunu bende almak istiyorum ama tadi nasil acaba merak ettim ona gore siparis vericem

Bana kalırsa kilo aldırıcı adında ürünleri almayın kilo aldıran ilaç ürünler sağlıksız diye biliyorum örneğin eczanelerden iştahınızın açılmasına yardımcı olacak vitaminlerden isteyin mutlaka eczacı tavsiye eder balık yağı falan alın bu tür şeyler sağlıksız gibi geliyo bana :19:

Yeme alışkanlığınızı tepeden tırnağa değiştirir, Hiç sevmediğiniz yemekleri dahi yeme isteği duyarsınız. Ürünü kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra, artık kilo almak umurunuzda olmaz ve sadece bir şeyler yemenin zevkini çıkarmaya başlarsınız sevmediği, daha önce hiç yemediği yemekleri dahil) sürekli bir şeyler yediriyor.

Açıklamasında bu tarz cümleler var kıtlıktan çıkmış gibi yemek yediriyosa eğer ki anladığım kadarıyla öyle bu seferde birden kio alırsın vermek zor olur sonradan iştahı normal derece açmalı ben düzenli balık yağı kullandım iştahım gayet güzel açıldı ama birden açılmasını yemediğin şeyleri bile yedirmesini sürekli birşeyler yedirmesini sağlıklı bulmuyorum.

Son düzenleme:

SANIRIM BİRİ BENDEN BAHSEDİYORR :) EVET BEN TAVSİYE ETTİM HERKESEDE TAVSİYE EDİYORUM..ÇÜNKÜ ENİŞTEM ALTERNATİF TIP UZMANI ONUN BANA TAVSİYESİ OLDU ALDIM KULLANDIM..ÇOK İİ SONUÇ ALINCA (RTE) ARKADAŞADA ÖNERDİM.ODA MEMNUN KALMIŞ.BİZEDE DUA ETMİŞ SAGOLSUN...BEN BANA SORAN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM..BEN İLK BULMAKTA ZORLANDIM AMA ŞİMDİ BİRKAÇ YERDE SATILIYOR.. horhor kilo aldırıcı ARATIN BULURSUNUZ...BENDEN BU KADAR...

Horhor mu? :1: İsmi de pek güven vermedi ama ben de çok dertliyim zayıflıktan,o yüzden dikkatimi çekti elbette.Canım rica etsem biraz anlatır mısın?Nedir bu Horhor yani hap mı,şurup mu?Eczanelerde reçetesiz satılan birşey mi?Kullanım klavuzu filan var mı,normalde ne tür rahatsızlıklar için kullanılan birşey yani?

Horhor mu? :1: İsmi de pek güven vermedi ama ben de çok dertliyim zayıflıktan,o yüzden dikkatimi çekti elbette.Canım rica etsem biraz anlatır mısın?Nedir bu Horhor yani hap mı,şurup mu?Eczanelerde reçetesiz satılan birşey mi?Kullanım klavuzu filan var mı,normalde ne tür rahatsızlıklar için kullanılan birşey yani?

ya canım benim ben bu ürünün distribütörü değilim :) bitkise toz şeklinde süte yada meyve suyuna katılıp içiliyor portkallı bir kokusu var..nette sitesi var ordan detayları öğrenebilirsin bebişimm byee

Böyle reklamlar yapmayın açıkça insan sağlığını tehdit eden şeyler olduğunu düşünüyorum ayrıca zehra adlı üyenin de ne hikmetse daha 3 mesajı var hiç güvenilir değil lütfen arkadaslar kilo almaya çalışalım ama sağlıklı bir şekilde olmalı. Birden 10 kilo alacak halimiz yok olsa bile o ilacı kullandıktan sonra kilo verilmeyeceği ne garanti? Internetten ilaç kullanmayalim doktor tavsiyesiyle ilaç kullanalım arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle reklamlar yapmayın açıkça insan sağlığını tehdit eden şeyler olduğunu düşünüyorum ayrıca zehra adlı üyenin de ne hikmetse daha 3 mesajı var hiç güvenilir değil lütfen arkadaslar kilo almaya çalışalım ama sağlıklı bir şekilde olmalı. Birden 10 kilo alacak halimiz yok olsa bile o ilacı kullandıktan sonra kilo verilmeyeceği ne garanti? Internetten ilaç kullanmayalim doktor tavsiyesiyle ilaç kullanalım arkadaşlar

sen bişeyler önerde milleti eleştireceğine..burada arkadaşların problemleri var herkes yaşadığı deneyimlerini aktarıyor..öncelikle elbette doktora gitmek lazım ama şunuda unutmamak gerekir..ilaç diyorsun ilaçtan tehlikeli bişey varmı?

sen bişeyler önerde milleti eleştireceğine..burada arkadaşların problemleri var herkes yaşadığı deneyimlerini aktarıyor..öncelikle elbette doktora gitmek lazım ama şunuda unutmamak gerekir..ilaç diyorsun ilaçtan tehlikeli bişey varmı?

Bak arkadaşım sana yarayan bir şey başkasına yaramayabilir burda kilodan da önemlisi sağlık. Kimsenin kimsenin sağlığını bozmaya hakkı yok ben de kilo almaya çalışıyorum doktora gittim kan degerlerim düşük olduğu için kan hapı kullanıyorum mesela ama hap ilaç bunlar hep doktor tavsiyesi ile olur onun bunun tavsiyesi ile değil
Öneri demişken o zaman pekmez kuru yemiş meyve süt...ogunleri artırmak bu. Ama yok 10 günde 10 kilo gibi saçma şeylere de kimse inanmasin

Bak arkadaşım sana yarayan bir şey başkasına yaramayabilir burda kilodan da önemlisi sağlık. Kimsenin kimsenin sağlığını bozmaya hakkı yok ben de kilo almaya çalışıyorum doktora gittim kan degerlerim düşük olduğu için kan hapı kullanıyorum mesela ama hap ilaç bunlar hep doktor tavsiyesi ile olur onun bunun tavsiyesi ile değil
Öneri demişken o zaman pekmez kuru yemiş meyve süt...ogunleri artırmak bu. Ama yok 10 günde 10 kilo gibi saçma şeylere de kimse inanmasin

Bak arkadaşım sana yarayan bir şey başkasına yaramayabilir. demiş sin..bir başkasınıda sorduğun soru aynen şu ne önerebilirsin diye sormuşsun? şimdi kendinle çelişiyorsun.elbette burada bişeyler sorarsın birileride sana öneri yapar ama beğenirsin ama beğenmezsin uyarsın veya uymazsın.ben ankara sgk memurum ticaret reklamla işim yok ben sadece bildiğim bişeyi önerdim o kadar...ben horhor mu korkormu neyse satış elemanı değilim. ama doğruya doğru ben kullandım çok işe yarıda halende haftada bir kullanıyorum bu kadar

bende bu horhor kilo aldırıcıdan alıp kullanmak istiyorum.birçok yerde gördüm ama adamlar ii reklammı yapıyor yoksa gerçekten yarıyormu işe lütfen cevap verin psikolojim bozuldu nerdeyse zayıflıktan

Bak arkadaşım sana yarayan bir şey başkasına yaramayabilir. demiş sin..bir başkasınıda sorduğun soru aynen şu ne önerebilirsin diye sormuşsun? şimdi kendinle çelişiyorsun.elbette burada bişeyler sorarsın birileride sana öneri yapar ama beğenirsin ama beğenmezsin uyarsın veya uymazsın.ben ankara sgk memurum ticaret reklamla işim yok ben sadece bildiğim bişeyi önerdim o kadar...ben horhor mu korkormu neyse satış elemanı değilim. ama doğruya doğru ben kullandım çok işe yarıda halende haftada bir kullanıyorum bu kadar

Tamam arkadaşım hiç bir şey demiyorum senin vicdanina bırakıyorum ama reklam olmasa tüm kilo alma bölümlerine girerek bu ürünü onermen ne kadar doğru? ?hadi bi kere yaz tamam ama sürekli o ürünü tavsiye etmen akla başka birşey getiriyor..
Ayrıca burda 15 yaşında olan gençler de var hadi biz biliyoruz onlar böyle şeylere kanip kullanabilirler bunun vebalini kim verecek

Son düzenleme:
Zayıf gelin olma, sonra arkandan vitaminsiz gelin derler bana dedikleri gibi. :9::9:
Kendin, kasma kafaya taktıkça alamazsın ama akışına bırak mümkün oldukça gece ye yat.
Allah bir yastıkda kocamayı nasip etsin

amin teşekkür ederim. eminim öyle derler kayınvalidem durmadan ye ye diyor zaten :) bakalım inş zayıf gelin olmam.

hiç duymamıştım o ilacı işe yarıyorsa kullanayım nerden bulabilirim ?

Kızlar benim horhor geldi hatta bu akşam ilk kez kullandım. Nasıl bişeyse koltuk kanepeleri yiyeceğim nerdeyse bence ii olacak bu horhor yarın akşam daha detaylı yazarım uykum var şimdi

Bilmiyorum gunahlarinida almak istemiyorum. Ama ilk okudugumd horhoru almaya karar vermistim sonra arkadaslarin mesaj sayilarna baktm 1 veya 2 bilemdin 3tu ve hepside horhorla ilgli ama celiskili .. bazi arkadaslarmda farketmis ve bunu belirtmis bunu belirttikten sonra ne hikmetse 2 3 kisi daha yeni kayit olup yorum yapmis acikcasi bana cok guvenilir gelmedi bu benim fikrim tabiki dee

Back
X