Hep birlikte sağlıklı yaşama

Merhaba Mine,

Hoşgeldin. :KK3: Bu sadece Temmuz ayı için bir topik ve bitmesine 10 gün kaldığı için listeyi yenilemiyoruz.

Ama herzaman gel katıl sohbetimize, yediklerini içtiklerini paylaş, kilo bildirimi de yapabilirsin. Destek oluruz :KK66: Sorularını, yazdıklarını cevapsız bırakmayız. Ağustos listesine de girersin, olur mu?

Teşekkür ederim canim. Inşalla
Merhaba Mine,

Hoşgeldin. :KK3: Bu sadece Temmuz ayı için bir topik ve bitmesine 10 gün kaldığı için listeyi yenilemiyoruz.

Ama herzaman gel katıl sohbetimize, yediklerini içtiklerini paylaş, kilo bildirimi de yapabilirsin. Destek oluruz :KK66: Sorularını, yazdıklarını cevapsız bırakmayız. Ağustos listesine de girersin, olur mu?

peki madem ağustosta katılayım bende.

ben 72 kiloyum. inmek ve de kalmak istediğim kilo 68. ama bu 4 kilo başıma bela oldu veremiyorum. Çünkü iştahım açık, abur cubura dayanamıyorum.

Teşekkür ederim canim. Inşalla

peki madem ağustosta katılayım bende.

ben 72 kiloyum. inmek ve de kalmak istediğim kilo 68. ama bu 4 kilo başıma bela oldu veremiyorum. Çünkü iştahım açık, abur cubura dayanamıyorum.
ama boyun süpermiş yaa, 1,76 :nazar: Takıl bizimle, günlük menülerini paylaş. Yediğini burada yazacağını hatırlamak çok caydırıcı oluyor. Abur cuburda neymiş? Biz yemiyoruz öyle ne idiğüü belirsiz şeyler :halay:

Screenshot_2018-07-19-14-24-38-552.webp

Back
X