Geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım
Ay Allah korusun.amin canım sagolasın :)
tuplerı baglatmama sebebım su
dunyanın bınbırtulu halı var
allah korusun saglık sebebıyle kızıma kardes gerekırse ? :) 1 sansım varsa onu da saklamak ıstedım :)
allah korusun ama garantıcılık dıyelım ne olur ne olmaz
o sebeple :)
Afiyet olsun canımÖğle yemeği olarak 1 avokado 1 elma yiyeceğim şimdi
Menülerin orijinalliğine gel![]()
Teşekkürler BerraAfiyet olsun canım
Teşekkürler Berra![]()
Merhaba Mine,
Hoşgeldin.Bu sadece Temmuz ayı için bir topik ve bitmesine 10 gün kaldığı için listeyi yenilemiyoruz.
Ama herzaman gel katıl sohbetimize, yediklerini içtiklerini paylaş, kilo bildirimi de yapabilirsin. Destek oluruzSorularını, yazdıklarını cevapsız bırakmayız. Ağustos listesine de girersin, olur mu?
Merhaba Mine,
Hoşgeldin.Bu sadece Temmuz ayı için bir topik ve bitmesine 10 gün kaldığı için listeyi yenilemiyoruz.
Ama herzaman gel katıl sohbetimize, yediklerini içtiklerini paylaş, kilo bildirimi de yapabilirsin. Destek oluruzSorularını, yazdıklarını cevapsız bırakmayız. Ağustos listesine de girersin, olur mu?
ama boyun süpermiş yaa, 1,76Teşekkür ederim canim. Inşalla
peki madem ağustosta katılayım bende.
ben 72 kiloyum. inmek ve de kalmak istediğim kilo 68. ama bu 4 kilo başıma bela oldu veremiyorum. Çünkü iştahım açık, abur cubura dayanamıyorum.
Ne iltihabı? Bilmem ki, sanmıyorum.Sirkeli su icerken iltihap çok geliyor normal mi ?
Lavaboya gittigim zaman geliyor krem yada yeşil renkteNe iltihabı? Bilmem ki, sanmıyorum.
Çok iyi :)Lavaboya gittigim zaman geliyor krem yada yeşil renkte
Gerçekten mi korkmuştumÇok iyi :)
Yok yok korkma ne varsa döker hatta bağırsak kurdu varsa onuda döker gorursen korkmaGerçekten mi korkmuştum
Tamam canımYok yok korkma ne varsa döker hatta bağırsak kurdu varsa onuda döker gorursen korkma
ama tarhana da un olmuyor mu? 60 kalori çok az gibi sanki.