Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bekliyim birkaç gün dahaGünaydın canlar
Limonlu, ardından 1 bardak yeşil çayla güne başladım.
Az önce de peynir, 3 hurma ve humustan oluşan kahvaltımı yaptım. Akşama doğru da 1 elma yerim.
Hala mı yaa, 1 hafta mı gecikti?Bence de ilaç kullanma henüz
Tamam bekliyim birkaç gün daha
Trampolinde ziplicam biraz belki faydası olur![]()
senın onerın var mı canım adetım 1 hafta gecıktı patlıcaaaammm :)
iyi gidiyorr coxuk emziriyorumm yaa o yuzden yan.etkisi olur diye kullanmiyorummSelam canım nasıl gidiyor çaylardanda yardım alıyomusun zayıflamada çok etkili bi sağlık problemin yoksa tabi
evet duzenimi.tekrar oturttumm cok.sukur birde benim.kacamak yapmamim sebebi sütüm.bazen cok.azaliyor malum.beni. kuzu 6 aylik biraz ara ara arttirmak icin yapiyorumİyiyiz Prenses.senin nasıl gidiyor? Bu hafta düzene girdin mi yeniden?
kuzum sutu arrtıran en cok arrttıran sey su içmekevet duzenimi.tekrar oturttumm cok.sukur birde benim.kacamak yapmamim sebebi sütüm.bazen cok.azaliyor malum.beni. kuzu 6 aylik biraz ara ara arttirmak icin yapiyorum
Ben hap kullanıyorum canım onun için düzenli hiçbi bilgim yok malesefsenın onerın var mı canım adetım 1 hafta gecıktı patlıcaaaammm :)
Kronik agrilar dışında rahatsızlığım yok canımİyiyim çok şükür yemeksiz yaşama adapte oldum :)iksir çayımda çok işe yarıyor bi rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim
Çok küçükmüş seninki canım acele etme ozaman onun sütü daha önemliiyi gidiyorr coxuk emziriyorumm yaa o yuzden yan.etkisi olur diye kullanmiyorumm
benim.birde 3 yasinda kizim varr ondan sonrada bekledimm artik bwkleyemem.dedim ek gida surecimizde basladi onunla.idare ederim.dohe dusunuyorumm inanki.cok mutsuzumm mitlu bir anne olmak icin goze aldimÇok küçükmüş seninki canım acele etme ozaman onun sütü daha önemli
Buralardayim canimkizlarr nerdesinizzz