Hep birlikte sağlıklı yaşama

Merhaba tekrar arkadaşlar,
emoji_u1f41d.png

Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum
emoji_u1f337.png

shamanqueen shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyle :KK48: Queen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. Ber ra Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.
emoji_u1f388.png

@fitundgesund 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı :skandal:

@muratsemiha317 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz :sampiyon:

_Makaron_ _Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı :KK72:

@Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.
emoji_u1f370.png

N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş :KK70:

@Mitsuomi , @prensesinannesi ve 2 lady 2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur
emoji_u1f514.png
Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.
emoji_u1f4ec.png
Hosbulduum :) tesekkur ederimm tabiki kisaltabilirsin :)

Samsonn Samsonn oncelıkle sana tesekkur ederım canım bızı guzel toparladın
kılo vermemıze gercekden mutlu oldun, bızı aıleden gordun tum samımıyetın ıcın tesekkur ederım...

takım arkadaslarıma da tesekkur ederım samımıyetle geldıklerı ıcın . :KK68: içten ınsanlarla bı arada olmak daha fazla yarar saglıyor. buraya hem kılo vermeye hem eglenmeye gelıyoruz ve cok guzel bır ekıp olduk. en buyuk dılegım hepımız ıstedıgımız kıloya ulasalım . dıledıgımız hayalımız de ne varsa ona sahıp olalım saglıkla sıhhatle kızlar :KK200:

herkes ne kadar guzel ve cok kılolar vermıs yahu utandım kendımden bu hafta :D

bu sabah kı menum
1 haslanmıs yumurta
5 cevız 5 fındık 10 leblebı
1 sekersız cay
2 dılım peynır
1 salatalık
yarım domates
10 zeytın

sımdı sekersız turk kahvemı ıcıyorum

aksam soslu baharatlı et ızgara yıcem 1 porsıyon
3 bardak da ayran

eda taspınarın bır vucut fırcasından almıstım
bacaklarına falan basenıne masaj yaparak uyguluyorsun
kan dolasımını hızlandırıyor
2 aydır kullanıyorum
etkısını gormeye basladım gozle gorulur fark var
8680678189744_1_org_zoom.webp

urun bu kızlar gratısten aldım ben dıgerlerınde de var
ındırımdeydı 30 tl gıbı bı fıyatı vardı

sankı bacagıma kapatıcı surmusum gıbı duruyor artık
onceden beyaz tenlı de olunca nokta nokta gozenekler damarlar renk orantısızlıgı seklındeydı
sımdı tek renk bacagım ve masajdan mı sıkılastıgım ıcın mı bılmıyorum onu cozemedım
basen dıye bırsey kalmamıs
ama bunla 2 ay her gun 20 dk masaj yaptım kızlar
bunla masaj yaptıktan sonra zeytınyagı surup yattım bırde

zeytınyagının acayıp etkısını gordum
ayagıma bacagıma basenıme karnıma belıme dırseklerıme surdum zeytınyagını
masaj yapa yapa 10 dk da o surdu
ortalama yarım saat hergun masaj yapmıs oldum
belımı olcup yazayım burda bazı arkadaslar benı takıp ettıgı ıcın bılırler ne kadar ınceldıgımı
tek basına kılo vermek yetmıyor yanı asıl onemlı olan spor masaj ve etrafındakı tum gereksız negatıf ınsanları temızlemek :D asıl bunlar ınceltıyor cıdden

:KK70: yok onlar bana daha çok yediriyor :KK70:
canım ben cok kılo aldın sandım korktum
sanırım aktıf olusundan hareketlı olusundan dolayı tartıda artmıs gorunse de goruntu de bırsey farketmedım ben
cok stres yapınca da gecıcı ödem olup tartıda cok cıkarıyor canım acaba oyle bırsey mı
ben yedıysen bıle yedıgını yakacak hareketde oldugunu dusunuyorum cunku

canım ben cok kılo aldın sandım korktum
sanırım aktıf olusundan hareketlı olusundan dolayı tartıda artmıs gorunse de goruntu de bırsey farketmedım ben
cok stres yapınca da gecıcı ödem olup tartıda cok cıkarıyor canım acaba oyle bırsey mı
ben yedıysen bıle yedıgını yakacak hareketde oldugunu dusunuyorum cunku
Benim aksine tartıda eksik çıktı görüntü aşırı şiş. Göbeği gördün dün yani :D

Back
X