ayneeeenSağol canım :)) Daha kritiğini de yaparız; hızlı bir göz atınca @muratsemiha317 ve @2 lady çok başarılı görünüyor bu hafta, ama en güzeli kilo alan/ veremiyen olmamış. Bence süper gidiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayneeeenSağol canım :)) Daha kritiğini de yaparız; hızlı bir göz atınca @muratsemiha317 ve @2 lady çok başarılı görünüyor bu hafta, ama en güzeli kilo alan/ veremiyen olmamış. Bence süper gidiyoruz![]()
kusura bakmayin arkadaslar internet paketimm yoktu esimden giriyorumm simdi
cektıgın resmın ekran goruntusunu al tekrar dosyayı yuklemeye calıs canım olur ozamanfoto atmaya calisoyorumm ama olmuyor 104.7 olmusumm
dosya yuklenmiyor yaptim da oyle gecende de soylemistinn baglantisi yavascektıgın resmın ekran goruntusunu al tekrar dosyayı yuklemeye calıs canım olur ozaman
ben tatli delisiyimdir dun bir ogun istedigim.birseyi yiyeyim.dedim ama hic yiyesim.gelmedii midem.bulandi hatta ve bugun birtane seftali yedi ayy ne tatliymis yiyemiyorum dedim ve bu bir haftada olduN nscckts oy ne hamaratsın sen,maşallah
Samsonn cuğum
emeğini,ellerine sağlık.
Ben bugünü de ekmeksiz ve şekersiz tamamladım,üstelik hiç canım da çekmedi
Hakkaten o kadar da zor değilmiş
Bugün yediklerim:
-sabah; 1 hurma,1 pişmiş yumurta,yarım haşlanmış,yanında yeşil şeyler,zeytin peynir
-öğlen; 1 avuç fıstık,1 küçük tabak yaprak sarma
-akşam;yarım biber dolma,yarım kase yoğurt,1 şeftali
-2 tane hurma
**uzun süredir ilk defa karnımı kaslı olmasa da düz görüyorum yukardan bakınca, nerdeyse hiç dönemiycem eski inceliğime düşüncesinden bugüne de geldim sayenizde. Sağolun kızlar![]()
Samsonn N nscckts emeklerinize sağlık,çok emek veriyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin
![]()
Di miben tatli delisiyimdir dun bir ogun istedigim.birseyi yiyeyim.dedim ama hic yiyesim.gelmedii midem.bulandi hatta ve bugun birtane seftali yedi ayy ne tatliymis yiyemiyorum dedim ve bu bir haftada oldu
dosya yuklenmiyor yaptim da oyle gecende de soylemistinn baglantisi yavas
Kızlar, bu arada ben ufak ufakşu hareketleri yapmaya çalışıyorum![]()
Çok güzel, kesinlikle faydasını görürsün 1 ay düzenli yaparsan.Kızlar, bu arada ben ufak ufakşu hareketleri yapmaya çalışıyorum![]()
aynen insallah bir dahada istemeyiZDi mibir haftada insan nerden nereye geliyormuş yeme alışkanlığı olarak.
Evet ben paylaşmıştım samsonn:)Çok güzel, kesinlikle faydasını görürsün 1 ay düzenli yaparsan.
Saraçoğlu'dan kürleri de sen paylaşmıştın di mi? Onları kopyalayıp denemek istiyorum.
N nscckts oy ne hamaratsın sen,maşallah
Samsonn cuğum
emeğini,ellerine sağlık.
Bugün yediklerim:
-sabah; 1 hurma,1 pişmiş yumurta,yarım haşlanmış,yanında yeşil şeyler,zeytin peynir
**hem pişmiş hem haşlanmış ne alaka derseniz,kızım yemeyince pişmişi ben yedim,haşlanmışın yarısını eşime devrettim:)
-2 tane hurma
**uzun süredir ilk defa karnımı kaslı olmasa da düz görüyorum yukardan bakınca, nerdeyse hiç dönemiycem eski inceliğime düşüncesinden bugüne de geldim sayenizde. Sağolun kızlar![]()
Samsonn N nscckts emeklerinize sağlık,çok emek veriyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin
![]()
dosya yuklenmiyor yaptim da oyle gecende de soylemistinn baglantisi yavas
Ya ondan mı benim de internetim 2 gündür berbat...pffftr de suan ınternet alt yapıda sorun var
ondan oluyor o
bende bıturlu trendyol sıparısımı onaylayamadımhata verıp durdu
ooo super :)
yaa cok tesekkur ederım sagolasın :)N nscckts oy ne hamaratsın sen,maşallah
Samsonn cuğum
emeğini,ellerine sağlık.
Bugün yediklerim:
**hem pişmiş hem haşlanmış ne alaka derseniz,kızım yemeyince pişmişi ben yedim,haşlanmışın yarısını eşime devrettim:)
-2 tane hurma
![]()
Ya ondan mı benim de internetim 2 gündür berbat...pfff