Hep birlikte sağlıklı yaşama

canım ben aslında amasyalıyım
doğum falan değil benimkiler antep kilosu :KK70: dürümler ciğerler kebaplar tatlılar
e kaçınılmaz son
ama hakkını verelim böyle lezzetli kebapları hiç biyerde yemedim
burda kedıler bıle kebapcı :D
zaten pazar gunlerı kutsal et gunumuz :D
bı rıvayete gore hıc duydun mu bılmıyorum bır devlet adamı gelmıs antebe yukselen bır duman gormus yangın var sanmıs demısler kı hayır bugun pazar :D herkes kebap yapar :D :D :D :D

burda kedıler bıle kebapcı :KK70:
zaten pazar gunlerı kutsal et gunumuz :KK70:
bı rıvayete gore hıc duydun mu bılmıyorum bır devlet adamı gelmıs antebe yukselen bır duman gormus yangın var sanmıs demısler kı hayır bugun pazar :KK70: herkes kebap yapar :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
aynen canım duydum dülükten yükselen dumanlar :D

oyyy
2 saat sadece yol
gercekden cook buyuk sehır
orası yutar benı
ben kesın kaybolurum orda :KK70:

esımın ısı dolayısıyla ıstanbula bıkac gunlugune gelıcez
ama ne zaman bılmıyorum
cok ıstıyorum oraya da gıtmeyı
kapalı carsısına gıtmeyı muzelerı gezmeyı
annem dıyorkı sadece kapalı carsıya 5-6 gun lazım sabahtan aksama durmadan gezersen dıyor :KK70:
kafadan 2 hafta lazım gezmek ıcın dıyor ve asla arabayla gezmıceksın yuruyeceksın orda dıyor

abartmıs olmasını ısterdım
cocukla oyle gezmek zor cunku
Abartmış biraz sanki...atlayacaksın Kadıköyden vapura yarım saate Eminönündesin. Hadi gez, havasını solu da her dükkana girip alışveriş yapacak değilsin ki? O baharatlar, halılar, kap kacak hep sizin oralardan gelmiyor mu zaten? :D

Ne müzesi geziceksin ki? Dolma bahçe ile Topkapıyı anlarım. 2-3 gün kalacaksan modern müzelerle vakit kaybetme bu güzel havalarda. Ortaköy de Kumpir, Arnavutköy'de dondurma yap :D

oyyy
2 saat sadece yol
gercekden cook buyuk sehır
orası yutar benı
ben kesın kaybolurum orda :KK70:

esımın ısı dolayısıyla ıstanbula bıkac gunlugune gelıcez
ama ne zaman bılmıyorum
cok ıstıyorum oraya da gıtmeyı
kapalı carsısına gıtmeyı muzelerı gezmeyı
annem dıyorkı sadece kapalı carsıya 5-6 gun lazım sabahtan aksama durmadan gezersen dıyor :KK70:
kafadan 2 hafta lazım gezmek ıcın dıyor ve asla arabayla gezmıceksın yuruyeceksın orda dıyor

abartmıs olmasını ısterdım
cocukla oyle gezmek zor cunku

İstanbul da arabayla gezmeye gitmeyeceksin en yakın metro, metrobüs veya trambay istasyonunun çevresine arabanı park edeceksin bu ulaşım araçlarıyla gideceksin çünkü park sorunu var çok ciddi bir sorun ve çözüleceğini hiç sanmıyorum
2 saatlik yol gidip arabayı park edecek yer bulamayıp döndüğüm çok olmuştur
ben sevmiyorum kapalıçarşıyı mahmutpaşayı eminönünü falan oralarda satışçılar seni gel ablaa gelllllllllll diye dükkanlarına itiyor
hele hafta sonu yürüyemiyorsun kalabalıktan
kalabalığı sevmeyip istanbuldan vazgeçemeyenlerdenim:KK17:

Yanlız gezme diyince, diyet/ sağlıklı yaşam tamamen uçtu aklımdan :D az önce kumpir, dondurma diyen ben değildim sanki :KK48::skandal:

İstanbul da arabayla gezmeye gitmeyeceksin en yakın metro, metrobüs veya trambay istasyonunun çevresine arabanı park edeceksin bu ulaşım araçlarıyla gideceksin çünkü park sorunu var çok ciddi bir sorun ve çözüleceğini hiç sanmıyorum
ben sevmiyorum kapalıçarşıyı mahmutpaşayı eminönünü falan oralarda satışçılar seni gel ablaa gelllllllllll diye dükkanlarına itiyor
Önce ablaa, gelmeyince teyze diye arkandan bağırıyorlar :D amaa daha çok mahmutpaşa bu dediğin gibi. Çarşılarda sıkıntı olmaz ;)

Abartmış biraz sanki...atlayacaksın Kadıköyden vapura yarım saate Eminönündesin. Hadi gez, havasını solu da her dükkana girip alışveriş yapacak değilsin ki? O baharatlar, halılar, kap kacak hep sizin oralardan gelmiyor mu zaten? :KK70:

Ne müzesi geziceksin ki? Dolma bahçe ile Topkapıyı anlarım. 2-3 gün kalacaksan modern müzelerle vakit kaybetme bu güzel havalarda. Ortaköy de Kumpir, Arnavutköy'de dondurma yap :KK70:

evet bızım burdan gelıyor da hanı oyle bı anlatttılar kı kapalı carsıyı :D cok acayıp seyler var sandım :D
anaaam neler goruyorum boyle kumpır dondurma :D
ama ıstanbula gelıp onları yemezsek olmaz tabı kı
alırım 1 kumpır 3 kısı bolusuruz :D :D :D dıyetı bozmadan

ahahhaha :D ablaaaaağğğ dıye bırı benı cekse kafasına canta yer yahu

Yanlız gezme diyince, diyet/ sağlıklı yaşam tamamen uçtu aklımdan :KK70: az önce kumpir, dondurma diyen ben değildim sanki :KK48::skandal:

:D farkettım :D :D :D

Önce ablaa, gelmeyince teyze diye arkandan bağırıyorlar :KK70: amaa daha çok mahmutpaşa bu dediğin gibi. Çarşılarda sıkıntı olmaz :KK66:

:D :D :D ahahha cok guldum buna yaaa once abla sonra teyze :D köftehorlar ya :D

bak sımdı ıstanbula bakıs acım suan ıtıbarıyle degıstı

ıstanbuldan bana 1 haftalıgına arkadaslarım esı cocuguyla gelıp kalmıslardı ya
onlar dedıkı geldıgınde senı bır balıkcıya goturucem
boyle salas bı yer cok asırı kalabalık ama balıgı harıka dedıler
cunku ben balıkcıyım :D benı nasıl doyuracaklarını dusunduler de :D balık bana yeter dedım
nereyı kasteddıler anlamadım meshurmus orası

evet bızım burdan gelıyor da hanı oyle bı anlatttılar kı kapalı carsıyı :KK70: cok acayıp seyler var sandım :KK70:
anaaam neler goruyorum boyle kumpır dondurma :KK70:
alırım 1 kumpır 3 kısı bolusuruz :KK70: :KK70: :KK70: dıyetı bozmadan

ahahhaha :KK70: ablaaaaağğğ dıye bırı benı cekse kafasına canta yer yahu

:KK70: farkettım :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: ahahha cok guldum buna yaaa once abla sonra teyze :KK70: köftehorlar ya :KK70:

cunku ben balıkcıyım :KK70: benı nasıl doyuracaklarını dusunduler de :KK70: balık bana yeter dedım

Allah, Allah...inşallah ekmek arası satan tekneler değildir :D
Salaş ama enfes, bilemedim valla. Merak ettim, yoksa boğazda bir sürü balıkçı var da, ciks ve tuzlu hepsi :D

evet bızım burdan gelıyor da hanı oyle bı anlatttılar kı kapalı carsıyı :KK70: cok acayıp seyler var sandım :KK70:
anaaam neler goruyorum boyle kumpır dondurma :KK70:
alırım 1 kumpır 3 kısı bolusuruz :KK70: :KK70: :KK70: dıyetı bozmadan

ahahhaha :KK70: ablaaaaağğğ dıye bırı benı cekse kafasına canta yer yahu

:KK70: farkettım :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: ahahha cok guldum buna yaaa once abla sonra teyze :KK70: köftehorlar ya :KK70:

cunku ben balıkcıyım :KK70: benı nasıl doyuracaklarını dusunduler de :KK70: balık bana yeter dedım

Balığı adalarda akşam fasıl eşliğinde yiyeceksin :D

Allah, Allah...inşallah ekmek arası satan tekneler değildir :KK70:
Salaş ama enfes, bilemedim valla. Merak ettim, yoksa boğazda bir sürü balıkçı var da, ciks ve tuzlu hepsi :KK70:

aha ekmeklı ve tuzlu ıse ac kaldım demektır :D

Balığı adalarda akşam fasıl eşliğinde yiyeceksin :KK70:
yaaaa :D bana ıstanbulda burda balıgı yıyeceksın dıye bır adres bır ısım verın dırek kızlar kaydedıcem

Screenshot_2018-07-11-16-31-57-193.webp

Back
X