Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar dayanamayıp şu cheesecake den bir dilim yedim:olamaz: ilk defa yapmıştım çok merak ettimo_O
Cezamı ödüycem söz:KK19:

Eklentiler

• 770B1CC1-CB58-4030-A9FF-DD95688AA46E.webp
    770B1CC1-CB58-4030-A9FF-DD95688AA46E.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Sen naptın asıl çalışkan arımız:KK200:
:oops:
dudukluge nohut attım dıgerıne kuru fasulye ıkı yandan pısıyorlar yarına yıcem ıkısınden de bırını kahvaltıda bırını yemekte
yarına ne yapsam dıye dusunmek benı daha cok yoruyor :D

Biraz şekerliydi:) şeker oranını azaltmıştım ama yine de tatlı geldi:/
vaaay azaltmana ragmen sekerlı geldıyse bu cok sevındırıcı bır haber :)

Ne yapacağına karar vermek asıl mesele..sen bi hayli pratikleşmişindir nisa :KK54:
bılemıyorum yemek konusunda canavara donusuyorum koca koca porsıyonlar da yıyınce :D ne yıyecegıme karar veremıyorum hep et tavuk balık da saglıksız olur hep taze fasulye kabak da sıkıyor hanı boyle engınar yıyıp cılek tadı almak ıstıyorum sanırım :P

vaaay azaltmana ragmen sekerlı geldıyse bu cok sevındırıcı bır haber :)

bılemıyorum yemek konusunda canavara donusuyorum koca koca porsıyonlar da yıyınce :KK70: ne yıyecegıme karar veremıyorum hep et tavuk balık da saglıksız olur hep taze fasulye kabak da sıkıyor hanı boyle engınar yıyıp cılek tadı almak ıstıyorum sanırım :p
Diyet öncesi abartmadan ben de çok dikkatliydim özeliklr şeker ve bazen ekmek konusunda..hamilelik öncesinde de uzun yıllar 34 bedendim,hep korudum kendimi ama hamilelik ve lohusalık hezeyan oldu işte:/
Enginar çok güzel bi sebze yaaa :KK200:
Sen bilirsin hem gözünü hem karnına hem gönlünü doyurmanın bir yolunu;) baksana maşallah her alanda çok zevkli, marifetlisin :nazar:

Back
X