Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptın asıl çalışkan arımızevet kızlar neler yaptınız nasılsınız aksamınız nasıl gecıyor
tadı nasıldı guzelmıydıKızlar dayanamayıp şu cheesecake den bir dilim yedimilk defa yapmıştım çok merak ettim
Cezamı ödüycem söz![]()
Sen naptın asıl çalışkan arımız![]()
Biraz şekerliydi:) şeker oranını azaltmıştım ama yine de tatlı geldi:/tadı nasıldı guzelmıydıben unuttum vallahı
Ne yapacağına karar vermek asıl mesele..sen bi hayli pratikleşmişindir nisa
dudukluge nohut attım dıgerıne kuru fasulye ıkı yandan pısıyorlar yarına yıcem ıkısınden de bırını kahvaltıda bırını yemekte
yarına ne yapsam dıye dusunmek benı daha cok yoruyor![]()
Zayiflamak icin sadece :)Çok merak ettim o yüzden yanlış anlama ama sorucam, özel bir durumun mu var neden bu kadar az yiyorsun?
vaaay azaltmana ragmen sekerlı geldıyse bu cok sevındırıcı bır haber :)Biraz şekerliydi:) şeker oranını azaltmıştım ama yine de tatlı geldi:/
bılemıyorum yemek konusunda canavara donusuyorum koca koca porsıyonlar da yıyınceNe yapacağına karar vermek asıl mesele..sen bi hayli pratikleşmişindir nisa![]()
Ama ihtiyaç duyulandan az kalori tüketince de vücut kendini korumaya alıyor ve kilo vermek daha güçleşiyor diye biliyorum..öyle de kötü değil mi shaman:/Zayiflamak icin sadece :)
afıyet olsun :)Sabah
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalik
Tam bugday ekmegi 1 dilim
Öğlen
Müsli
Aksam
7 yk patlıcan yemegi
Salata
Eki Görüntüle 2167827 su
Spor 15 dk egzersiz
Teşekkür ederim Canımafıyet olsun :)
Diyet öncesi abartmadan ben de çok dikkatliydim özeliklr şeker ve bazen ekmek konusunda..hamilelik öncesinde de uzun yıllar 34 bedendim,hep korudum kendimi ama hamilelik ve lohusalık hezeyan oldu işte:/vaaay azaltmana ragmen sekerlı geldıyse bu cok sevındırıcı bır haber :)
bılemıyorum yemek konusunda canavara donusuyorum koca koca porsıyonlar da yıyıncene yıyecegıme karar veremıyorum hep et tavuk balık da saglıksız olur hep taze fasulye kabak da sıkıyor hanı boyle engınar yıyıp cılek tadı almak ıstıyorum sanırım
![]()
Ben de prenses:/ inşallah çok uçta değildir senin ihanetin debugun topige ihanet ettim ve diyetimin dısima ciktimm
sen ne yedinBen de prenses:/ inşallah çok uçta değildir senin ihanetin de![]()
Bir buçuk dilim cheesecake:/sen ne yedin