Hep birlikte sağlıklı yaşama

yağlı ya mideme dokunur diye korkuyorum
poğaçalar börekler yerken korksaydım ya :KK70:
ahahah D: :D :D :D
Oh sonu güzelmiş :KK200:
36 cm ne yaaaa:KK57: nasıl iş yapıyor bu insanlar:sinirli: kocana da helal olsun nr güzelyapmış:KK52:

esımın ıcıne daha cok oturdu valla elbıseyı bana o almıstı :D

Ben de insan içine çıkmak istemiyordum:/ hatta hep diyorum “keşke bi silgi olsa da geçen yazki halimi insanların hafızasından silsem”
İnşallah bol keyifli geçer buluşmanız:)

ınsallah canım cok tesekkur ederım :KK36:

amaaannn canım neler olmuş öyle yaaa
çok geçmiş olsun ama bak iyi insanlar da hala var
aynen oyle nasıl sevındım nasıl ıcıme su serpıldı anlatamam saolsunlar gercekden :KK200:

Good morning Ladieeees hayırlı cumalar
Sabah 1 kase keçi yoğurdu ile 3 hurma yedim. N nscckts Nisaaa yogurdum süper oldu ya sayende!!!
Ayrıca dün yaptığım kinoa da yine nefis di, tane tane, @Ev Kushu sayesinde. Bilmiyorsan bir bilene sor diye bos yere dememişler. Çok teşekkürler kızlar

ne demek canım benım senın elıne saglık asıl yapan sensın :) afıyet olsun yarasın

Ya o uzun siyah elbise di mi? Çok güzeldi! Pis adam. Inşallah eskisi gibi olur.
Bu arada sendeki değişimle her türlü çok güzel olacağına hiç şüphe yok :KK66:

yok kısa olan canım. ya bana uzunu gıyme dıyorlar
kıslık gıbı duruyor dıyorlar
hava cok acayıp sıcak bızde gıycez bı de ıkı gun ust uste koyu renk kıslık kıslık dıyorlar :(
bugun kısa olanı yarın yenı aldıgımı gıycem gerı

Meraba kizlar ben geldim:)

hosgeldın :)
yegenın nasıl oldu

2 saat sonra da kuafore yetıscem terzı elbıseyı tadılat edebıldı yaaa yenı yetıstı sabahtan berı ugrasıyoruz hep bı yandan
adama hedıye verdım dukkanına hedıye :D oyle sevındım

ahahah D: :KK70: :KK70: :KK70:

esımın ıcıne daha cok oturdu valla elbıseyı bana o almıstı :KK70:

ınsallah canım cok tesekkur ederım :KK36:

aynen oyle nasıl sevındım nasıl ıcıme su serpıldı anlatamam saolsunlar gercekden :KK200:

ne demek canım benım senın elıne saglık asıl yapan sensın :) afıyet olsun yarasın

yok kısa olan canım. ya bana uzunu gıyme dıyorlar
kıslık gıbı duruyor dıyorlar
hava cok acayıp sıcak bızde gıycez bı de ıkı gun ust uste koyu renk kıslık kıslık dıyorlar :KK43:
bugun kısa olanı yarın yenı aldıgımı gıycem gerı

hosgeldın :)
yegenın nasıl oldu
Sagol canim
Ozelden yazdim

M Mitsuomi hoşgeldin:)
Kızlar ben bugün ekmek ve tatlıya atlamamak için kendimle inanılmaz bir mücadele verdim. Ama şu saate kadar yemedim,yemem de umarım. Dün yediğimden midir nedir gözüm sürekli onlardaydı:/
Sagol canim:)

Yeme sakin kendine bi cay demleyip ic

İçiyorum şu an mitsu:) yanında bol ceviz,üzüm yedim. Kuru üzümün çok bir zararı yoktur di mi N nscckts :KK200: nisa da bugün çok yoğun yavrucuum:KK69:
Cok fazla yemezsen bisi olmaz canim afiyeg olsun bende birazdan cay icicem yanina da kendi yaptigim hurmali tatlidan yicem:)

Çok hafif ve zinde hissediyorum kendimi ağır yemeklerden uzak durucam artık ayda bir(o da zayıfladıktan sonra) çok canım isterse yerim şu 89 bi görebilsem:KK51:bugünde kaçamak yok bu akşam yeni bi tarif deniycem mantarı soteleyip sarımsaklı yoğurt döküp yiycem bakalım nasıl olacak tadı:)

Çok hafif ve zinde hissediyorum kendimi ağır yemeklerden uzak durucam artık ayda bir(o da zayıfladıktan sonra) çok canım isterse yerim şu 89 bi görebilsem:KK51:bugünde kaçamak yok bu akşam yeni bi tarif deniycem mantarı soteleyip sarımsaklı yoğurt döküp yiycem bakalım nasıl olacak tadı:)
O hafiflik ne güzel bir duygu değil mi 2lady:KK200: çok daha hafif hissedeceğin günleri hayal et,motivasyonun artsın misliyle:dua:
Ben de karnımı daha toparlanmış görüyorum, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor.

Back
X