Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee tamam o zaman:) afiyet olsunCanım tatlı değil
Eti o ben tavuk da göğüs tek yerim ondan öyle yazdım özür dilerim![]()
Heee tamam o zaman:) afiyet olsun![]()
Super olmus:)Iyi geceler kizlar :)
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam tavuklu salata
2 lt ye yakin su
9500 adim :)
Iyiyiz tesekkurleer :) agir yasamlar izliyorumNaber kizlar![]()
ya canım cektı bundanMemleket gibisi yok. Sağlıkla gelin inşallah
Ben de sabah peynir domates, cay,.fındık fıstık 2 ceviz ile kahvaltı yaptım. Şimdi de portal havuç, limon ve greyfurt dan oluşan icecegimi yudumluyorumEki Görüntüle 2169014
pilav mı dedın eyvah eyvah :)Ben geldim
Çok sıcak yaaa temizlik yaptım
Sabah güzel kahvaltı yaptım zeytin peynir yumurta yedim
Öğlen karpuz yedim
Sonra bi tabak pilav yedim tavuk göğsü yedim![]()
Hayırlı akşamlar iki gündür şok yaşıyorum giremedim eşim denen adamın ne kadar rezillesip kuculegini gördüm
Annemden bir ton azar yedimama yine annem haklıydı hep olduğu gibi
Bugün birşey yemedim
Sadece 2 lt su
oh afıyet olsun :)bizde ozledik :)
Ya sofra harikaydi bu arada bizde de bu aksam pastalar olcakama ben yemicem İnsallah
Kendi yaptigim hurmali tatlidan yerim az once tavuk but yedim bide bol bol su iciyorum..
Sabahta peynirli yumurtali super bi kahvalti yaptim![]()
zararın neresınden dönsen kardırSevgi kalmadı canim kardesime telefon açmış beni kurtarın hemen dava açın demiş ben onu rahatsiz ediyormusum sözde telefonla ki hattim yok mesajda yazmadim
Daha neler neler
Yanılmış aldanmış bir yalanı yaşamışım
Ya bende bazen izliyorum sonra nasil bi gaza geliyorum Ellah hic birimizi o hallere koymasin canim:/Iyiyiz tesekkurleer :) agir yasamlar izliyorum
Ya bu bir kez daha oldu. Tavuk göğsü diyince benim aklımda oluşan resim tek. Biri tavuk göğsü, diğeri tavuğun göğsü olarak ayristiralim en iyisi.Tavuk göğsü tatlısı değil tavuk eti
ıyıdır kuzum senden naberKiz naber
Aynen bana da gaz veriyor insanlar nasil bu hale geliyor anlamiyorumYa bende bazen izliyorum sonra nasil bi gaza geliyorum Ellah hic birimizi o hallere koymasin canim:/
Canım hepsi 1.bardakti. 1 portakal yarım limon, 1 havuç falandir. Greyfurt yaziyordu ama koydular mı şüpheliyim.ya canım cektı bundan
sevdın mı patlıcan salatasını :)
neler koydun ıcıne
karabıber tuz yakısır baharat olarak
fırında kozlenmıs sekılde yaptın dımıCanım hepsi 1.bardakti. 1 portakal yarım limon, 1 havuç falandir. Greyfurt yaziyordu ama koydular mı şüpheliyim.
Salatiya da resme sadık kalarak yaptım. Görmedigim bişeyi koymadımHiç fena olmadı
![]()
Tadellenin diabetik olanını yedim MitsuuNaber kizlar![]()
Ay soğan da koymadım canım ya. Dur inşallah bi dahaki sefere böyle yapayım aynen. Buna limon sıkılıyor mu?fırında kozlenmıs sekılde yaptın dımı
1 patlıcan 1 sogan 2 dıs sarımsak 1 bıber bunları kozleyıp kabugundan ayırıyoruz
ıcıne tuz karabıber serpıyoruz okadar
ıstersen ıyıce dogra bırbırıne karıstır meze gıbı bır butun yap
ıstersen ayrı ayrı yenebılır
eger boyle yapmadıysan boyle dene derım :)
Iyi geceler kizlar :)
Bugunku menum
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam tavuklu salata
2 lt ye yakin su
9500 adim :)
yok buna lımon sıkılmazAy soğan da koymadım canım ya. Dur inşallah bi dahaki sefere böyle yapayım aynen. Buna limon sıkılıyor mu?