Hep birlikte sağlıklı yaşama

Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalar :skandal:
Bravo Walla :)
İyiki yememissin

Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalar :skandal:
İyiki yememissin

İyiki yememissin

Oyy sert bir yere uzan, güzel dinlen canım. Tahmin etmek zor değil, bütün gün ayakta koşturmussundur sen. Biraz masaj da iyi gelebilir
Uzandım boynuma kadar belim çıt çıt etti bı rahatladım :)

Ya Nisa bildigin hafif ama guzel bi kahvaltilik var mi menemen soganli yumurta vs bunlar gibi yani:)
unsuz patatessiz mücver tarifim var onu vereyim canım
1 kabak
2 yumurta
2 dış sarimsak
5 dilim peynir rendesi
3 tane doğranmış taze soğan
Bir tutam doğranmış maydonoz
Tuz karabiber pul biber
Bunu ister tepside fırında pisir kek gibi yanında süzme yoğurt veya ayranla ye
İster tavada omlet yap
İster tost makinasında pişir (tost makinasında pişmesi uzun sürüyor)

Tavada ince bir şekilde pişirirsen çıtır çıtır tost gibi olur
Hiç yağ koymuyorum pişiyor yanmadan

Günaydın kızlar :)
Şimdi bir filtre kahve yapicam kendime basım cok fena ağrıyor

Sonra da peynirli omlet yicem 2 yumurtayla

Hiç iştah yok bugün bende :)

Ama akşama 2 tabak türlü yerim :)

Esenmine Esenmine geçmiş olsun canım. Tamam, dikkatli ye yine de, çok açım diye kontrolü kaçırma.

N nscckts sana da acil şifalar canım. Baş ağrırken kahve iyi gelir mi?

Ya tarifin çok güzel..yumurtasiz hiç bişey olmuyorum işte. Kime güvenmeli anlamıyorum, ee kolestrol açısından bir tehlikesi yoktuysa yumurtanın, safraya ne zarari var ki?:mad:

Esenmine Esenmine geçmiş olsun canım. Tamam, dikkatli ye yine de, çok açım diye kontrolü kaçırma.

N nscckts sana da acil şifalar canım. Baş ağrırken kahve iyi gelir mi?

Ya tarifin çok güzel..yumurtasiz hiç bişey olmuyorum işte. Kime güvenmeli anlamıyorum, ee kolestrol açısından bir tehlikesi yoktuysa yumurtanın, safraya ne zarari var ki?:mad:
Benimki tiryakilikten sanırım içince geçti :D gözüm açıldı resmen :D

Safraya dokunuyor olabilir bugün anneme gidicem iyice öğrenip yazayım senin safradan şikayetin neydi tam öğreneyim

Benimki tiryakilikten sanırım içince geçti :KK70: gözüm açıldı resmen :KK70:

Safraya dokunuyor olabilir bugün anneme gidicem iyice öğrenip yazayım senin safradan şikayetin neydi tam öğreneyim
Evet yaa, uykunu da kaçırmiyor, kahve kahve olmaktan çıkıyor senin karşında :D

Sağol canım ya. Bana bir kan testi yapmıştı; çoğu hastaneye git, şu aşamada bir şey tektik edemezler, ama safran çamur gibi demişti o_O

Evet yaa, uykunu da kaçırmiyor, kahve kahve olmaktan çıkıyor senin karşında :KK70:

Sağol canım ya. Bana bir kan testi yapmıştı; çoğu hastaneye git, şu aşamada bir şey tektik edemezler, ama safran çamur gibi demişti o_O
Yapma ya :(

Samson
Annem diyor ki en etkili yontemler içinde

Ilık suya limon sıkılır içilir
Enginar avokado bol tüketilir
Roka gibi sebzelerden salata bol yenir
Soğan sarımsak bol tüketip
Düzenli zerdeçal tüketilirse safrayi dengeler
Ha birde saf zeytinyağından başka yağ asla kullanmamaliymissin

Hayvansal gıdalardan kaçınmalı diyor

İyi kolestrol arttırılıp kötü kolestrol düşürülmeli kolestrolle safra direk ilişkili diyor

Back
X