- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışardayım şimdi eve geçince tartılıp göndereyim:)Merhaba, hoşgeldin. :)
Olur ekliyelim, eğer mümkünse tartı resmi atabilir misin? Salıya hala 4 gün var, bugün eklersem seninde de salıya kadar özen göstermen için motive olacaktır.
Her salı öğlene kadar tartı resmi mutlaka istiyoruz. Bunda sorun yok değil mi? Bir de gün içinde mümkün olduğu kadar her yediğini yazarsan bir nevi otokontrol mekanizması oluyor. Grupda herkes özenli beslenirken, kaçamak yapan ben olmamalıyım diyor insan.
tavugun hepsini yemedim fazla geldi sanki yarisi yetti simdi sira su icmekteEki Görüntüle 2165653 oglen yemegim de tamam
Aaa koyuverme kendini öylee.. 2 ay'da toparlarsın. Hem diyet hem spor yaparsan yeniden çok iyi hissedeceğine eminim.Dışardayım şimdi eve geçince tartılıp göndereyim:)
Ben hurma diyeti yapıyorum dünden beri,sadece hurma ve su tüketiyorum. Bir de yoğurt. Kaç gün devam ettiririm bilmiyorum ama devamında yediklerimi yazarım yine. Bir ara yapmıştım,çok memnun kalmıştım. Son zamanlarda çok fazla şekerli ürün ve ekmek tükettim. Bebeğimden dolayı uzun süredir uykusuz kaldım derken,resmen sistem çöktü benim:/ sporu da bırakmıştım uzun süredir,yürürken bile bacaklarım kesiliyor o kadar güçten düşmüşüm ki
İnşallah burdan grup motivasyonuyla tekrar ayağa kalkarım. Gerçekten hiç olmadığım kadar kötü bir durumdayım![]()
Afiyet olsun Semiha. Güzel gözüküyor :) Bulgur da çok değil, kararında olmuştavugun hepsini yemedim fazla geldi sanki yarisi yetti simdi sira su icmekte
pirinc yerine bulgur tuketilir diye biliyorum sıkıntı olmuyo diye biliyorum tabi fazla abartmamak kaydiylaAfiyet olsun Semiha. Güzel gözüküyor :) Bulgur da çok değil, kararında olmuş
Bu kadardan sıkıntı olmaz, ama dolu dolu tabaklar iyi değil. Malum buğdayın genetiği bozuk zaten.pirinc yerine bulgur tuketilir diye biliyorum sıkıntı olmuyo diye biliyorum tabi fazla abartmamak kaydiyla
Ayy ne guzel oyle ev sahibine can kurbanGünaydın kızlar :)
2 yumurtayla menemen ve 2 şekersiz çay içtim sabah
Öğlen şekersiz kahve mi içerim
Akşamda ton balikli salata ve tel şehriyeli nohutlu yoğurtlu çorba ile kapanışı yapicam :)
Yemekten sonra çaya davetliyim birtek çay içerim ye diye beni bogmayan kişiler :) hatta eminim pasta da hazirlamaz diyetdeyim diye
Hahhhhah bonibonAy ben onları bonibon sandım. Dedim oyun gibi diğer renkleri yediler. Sarılar kaldı galiba![]()
Hosgeldin canim:))Ben de katılmak istiyorum aranıza
Kilo bildirimini salı gününe mi yapsam, yoksa bugünden mi?
Geeeeldiiimherkes nerde acabaaa hadi kizlar canlanin biraz kimsecikler yok muuuu
Mitsuuuuu erkencisinGeeeeldiiim![]()
Mitsuuuuu erkencisin![]()
herkes nerde acabaaa hadi kizlar canlanin biraz kimsecikler yok muuuu
Ohhh afiyetler olsun :)Sabahki kuruyemişten sonra şimdi de hurma, peynir, zeytin yedim ve yanında çay içtim
Ohhh afiyetler olsun :)
Vaaayyy yeni arkadaşımız varmış hosgeldin fitundgesund :)
Yaw hemen kesiyorlar mı? Ne hainler!Evde interneti ödemeyi unutmuşum
Paketim az persanim a dostlar
Bugün ödedim.
Telden de yazmak ne zor bilgisayardan girdim mi cenem düşüyor rahat yazılıyor ya :)
hahahhMitsuuuuu erkencisin![]()
Son ödeme günü kesmişler hemde mesai bitimine yakınYaw hemen kesiyorlar mı? Ne hainler!