- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
Fotoyu yükleyemedim yaaa:/ geçersiz içerik deyip duruyor. Mesaj da gönderemedim:/ tekrar uğraşırım.Aaa koyuverme kendini öylee.. 2 ay'da toparlarsın. Hem diyet hem spor yaparsan yeniden çok iyi hissedeceğine eminim.
Ama sadece hurma baymıyor mu? Ben de çok hurma tüketiyorum, ama gün içinde 1 öğün olarak sadece. Hurma, peynir, zeyin gibi. Ekmek yerine hurma.
Bence dengeli beslenmeye özen göster. Hurmayı tek öğünle sınırla. Günde 2 öğün yeter sana zaten. Asıl öğününde, sebze yemeğin, ya da salata + et olsun. Hem bu şekilde olayı diyet olarak görmezsin, sağlıklı yaşam biçimim bu dersin ve daha uzun sürece kalıcı bir yöntem olur.
Tartı fotonu bekliyorum o zaman![]()
Benim sıkıntım kilodan ziyade dinçlik ve zihnimin açılması azıcık. O yüzden hurma diyeti yapıyorum. Yoksa 2 kilo fazlam var,gitse iyi olur diyorum sadece. İnanılmaz sarktı vücudum,hamilelik kilolarından dolayı. 1-2 ay öncesine kadar ben de inanılmaz sağlıklı beslenirdim ama bir koyverdim..şu an bu haldeyim:/
Hurma diyetini en azından 3 güne tamamlamayı düşünüyorum. Tavsiyen üzerine yoğurda keten tohumu,susam,ay çekirdeği,kabak çekirdeği eklemesi yaptım.
Çok sağol tavsiyelerin için