Hep birlikte sağlıklı yaşama

Önceki diyet maratonlarımda en büyük yardımcım iksirim diyorum:) elma limon yeşil çay tarçın karabiber maydonoz suyu tencereye attım hepsi kaynıyor şimdi gün boyu onu içicem çok faydası oluyo benim yağ yakımıma deneyen varmı aranızda bu karışımı

ben gece yogurt pul biber ve limon yag yakiyo metabolizmayi hizlandiriyo diye biliyorum. form cay icicem bende bugunden sonra a 101 deki mest diye bi marka var onun cok faydasi oluyo bana daha once icmistim

Önceki diyet maratonlarımda en büyük yardımcım iksirim diyorum:) elma limon yeşil çay tarçın karabiber maydonoz suyu tencereye attım hepsi kaynıyor şimdi gün boyu onu içicem çok faydası oluyo benim yağ yakımıma deneyen varmı aranızda bu karışımı
Aaa kesin faydasi olur. Tadi nasil?

ben gece yogurt pul biber ve limon yag yakiyo metabolizmayi hizlandiriyo diye biliyorum. form cay icicem bende bugunden sonra a 101 deki mest diye bi marka var onun cok faydasi oluyo bana daha once icmistim
Canim, caylara cok guvenmiyorum ben ya. Icinde sinameki var mi? Varsa icme derim.

Ama gercek yesil cayla 2 ay da gobeginden 6 cm inceleni duydum

Maydonoz suyunu bi ara tek içiyodum soğuk radyo frekansa gittim bölgesel incelme için orda kupa kupa elime tutuşturuyorlardı nefret ettim artık tadından iyisimi hepsini karıştırıp içiym dedim nası olsa hiçbirinin tadını sevmiyorum :KK12:

Çok keskin bi tadı var bana göre berbat ama katlanılmayacak kadar da değil:))
Canim, caylara cok guvenmiyorum ben ya. Icinde sinameki var mi? Varsa icme derim.

Aaa kesin faydasi olur. Tadi nasil?
yogurdun tadi fena degil gideri var yani ama duzenli yenildiginde faydasi oluyomus. cay a gelince de ben siger bitki caylarini sevemedim ama bu cayin tadi limonla baya iyi oldu faydasini gorunce de devam ettim bi zararini da gormedim o yuzden kullanmak istiyorum tekrar. su yesil cay denen seyi de bi turlu ben sevemedim yaa

Kızlar bakıın 1 yumurta, peynir, ve yulaf ile yaptığım kahvaltılık. Istediğiniz baharat olur. Ben pul biber ve biberiye kattım. Normalden farklı olarak 1 dolu kaşık yogurt ve 1 çay kaşığı karbonat ekledim. Daha da yumuşacık oldu. En güzeli en az 4 saat tok tutuyor bu.
CAM00498.webp

Vavv bu saatte bu kadar iş kızın napıyo buarada:emir_bebek:bizimkiler bu kadar işe fırsat vermezde bana
oda oyuncak vıleda setını alıp balkondan ıcıne su doldurup sozde bana yardım edıyor :D
cekmece den bez alıp toz alıyor :D

aynen oyle o hazır caylar fayda degıl zarar saglıyor yasaklanmalı dıye dusunuyorum
gercek yesıl cay ıcınde gunde 2 bardakdan fazla ıcılmemelıymıs bobrek yetmezlıgı yaparmıs uzun vadade

kızlar sıze 1 hafta once ayak soyucu maskeden bahsetmıstım
1 haftadır hergun gunde 1 saat ayagımda bekletıyorum
ılk 5 gun hıc bı degısıklık olmadı
dedım bende fayda etmedı heralde tam vazgecmıstım kı derının soyulusuna ınanamadım :KK70:

netden bulduum gorsellerı paylasmak ıstıyorum
18.webp
aynen boyle soyuluyor
IMG_6239.webp

maskeden sonra olan bu oluyor bebek cıldı gıbı

PicsArt_12-01-05.07.56 (1).webp

maske bu baska cesıtlerı de var hepsı aynı bı farkı yok
fıyatı 6 tl gratis de watson da var

kesınlıkle onerırım kullanın

bende topuk catlagı yoktu hergun ponzalamaktan gunde 3-4 kez kremlemekten bıkmıstım catlamasın kurumasın dıye kurumus catlamıssa soyuyor
4 ayda bır bunu yapınca ayakda asla catlak olmuyor tamamen meyve asıtlerı ıcerıgı kımyasal bırsey yok

tavsıye ederım kızlar :)

Back
X