Hep birlikte sağlıklı yaşama

Noolldduuu pişman oldun mu :KK70:
:D :D :D :D :D
valla bundan sonra pesını bırakmam
ancak beraber ustesınden gelırız bu işin
hemen senı acıl duurum paketıne alıyoruz
bol motıvasyon tam destek ıstah kapatıcı kotu hıkayeler alternatıf tarıfler ıle o gobegı ıcerı cekıyoruz :D

bak bı kac sayfa oncelerı yedıgıne degdımı seklınde paylasımlarım vardı bı yerlerde gordum buraya yolladım
onlara bı bak allah benı kahretmesın dıyıp bogazını tutcaksın emınım sahsen bende oyle oluyor :D

ben bugun kahvaltı yapmadım birazdan öğlen yemeğimi yicem bol su ve bitki çayı tüketcem akşama da salatalık ve yoğurt yemeği düşünüyorum. bugün hafif geçerse yarın - yi görürüm diye umut ediyorum

merhaba, bi kere ekmek yemeyeceğim, ekmek aşırı şişkinlik yapıyor yemeyince daha hafif hissediyorum. bugün başladım bakalım açlığıma yenik düşmem umarım :)
merhaba
:)
cok acıkırsan badem cevız leblebı ye ayran ıc
aclıgına yenık dusebılırsın acıkabılırsın bu cok normal
acıktın mı dedıklerımı yersın :)

Kızlar, nereden başlasam bilemedim. İşler yoğundu sabah hızınıza yetişemiyorum valla :D

Nisa bütün paylaşımların çok güzel :KK52: 3 dk bile sürmeyecek zevkler için, ki sonrasında rahatsız da ediyor hepsi, 1 saat yoğun bir sporla bile yakmayacağın kalorileri almak kadar saçma bişey yok. Abuk sabuk bir sürü maddeyide vücuda almak cabası.

Kaçamak yapanlar olmuş, görmüyorum sanmasınlar :eek: @fitundgesund , beybigirll beybigirll Semiha hem kurabiye hem dondurma mı yedin dün? Sabah sabah sofraya gel zaten, köfteler, kızartmalar, zor olmuyor mu hazırlamak?:halay:

Samsonn Samsonn konu sahıbemızdır aynı zamanda takım kaptanımızdır bu işlerı o bılır :)
Canım estağfirullah, ne kaptanlığı, paylaşımların, azmin ve bilgi birikimle hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. :KK200:

Temmuz sonu hedefimiz olduğu için bu topiğe yarın son katılım günü olsun diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Katılmak isteyen arkadaşlar yarın 13.00 a kadar tartı resmi atarsınız di mi? shamanqueen shamanqueen , @Ber ra başka isteyen varsa yarın tartı fotolarını bekliyorum.

Kızlar, nereden başlasam bilemedim. İşler yoğundu sabah hızınıza yetişemiyorum valla :KK70:

Nisa bütün paylaşımların çok güzel :KK52: 3 dk bile sürmeyecek zevkler için, ki sonrasında rahatsız da ediyor hepsi, 1 saat yoğun bir sporla bile yakmayacağın kalorileri almak kadar saçma bişey yok. Abuk sabuk bir sürü maddeyide vücuda almak cabası.

Kaçamak yapanlar olmuş, görmüyorum sanmasınlar :eek: @fitundgesund , beybigirll beybigirll Semiha hem kurabiye hem dondurma mı yedin dün? Sabah sabah sofraya gel zaten, köfteler, kızartmalar, zor olmuyor mu hazırlamak?:halay:

Canım estağfirullah, ne kaptanlığı, paylaşımların, azmin ve bilgi birikimle hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. :KK200:

Temmuz sonu hedefimiz olduğu için bu topiğe yarın son katılım günü olsun diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Katılmak isteyen arkadaşlar yarın 13.00 a kadar tartı resmi atarsınız di mi? shamanqueen shamanqueen , @Ber ra başka isteyen varsa yarın tartı fotolarını bekliyorum.

sankı asıl bundan sonra daha cok katılım olacak gıbı gelıyor bana :)
kurban bayramı ıcın kılo vermeler artacak

Geldim canlarım. Yarın tartı fotosu atacağım ama ayı gibi yedim çok sağlam kilo alışlarıyla karşınızda olacağım :KK70:

Makaron, hoşgeldin canım. :KK3: Gözün nasıl oldu? Evet kızlar, yarın mümkünse 13.00 a kadar tartı fotolarını bekliyorum.

Ak koyun kara koyun belli olsun :D
emoji_u1f411.png
emoji_u1f40f.png
Kimler özen göstermiş tartılar konuşsun.

Makaron, hoşgeldin canım. :KK3: Gözün nasıl oldu? Evet kızlar, yarın mümkünse 13.00 a kadar tartı fotolarını bekliyorum.

Ak koyun kara koyun belli olsun :KK70:
emoji_u1f411.png
emoji_u1f40f.png
Kimler özen göstermiş tartılar konuşsun.
:D :D ahahha super dedın

Back
X