Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste hızlandırma sırasına göre değildir di mi? Yani en iyisi Elma gibi?
yok hızlandırma sırasına gore degıl :)Liste hızlandırma sırasına göre değildir di mi? Yani en iyisi Elma gibi?
Canın papayaa çekti dermişim
Ya bir de ananası soracaktım, o da geçen şekerliler listesinde vardı, ama bende çok iyi metabolizma hızlandırır, düzenli yiyince yağ yakar diye duymuştum hep. Bir de karpuz aslında kalori/şekerin bakılınca nispeten çoğu şeyden masum durmuyor mu?
Bu tıbbi nane denilen şeyi nerden buluyoruz?
Elma sirkenin bağırsaklar için çok iyi olduğunu duymuştum yine.
bugun gelmedı buraya prenses :)Kızlar Prenses'den haber alan var mı? Listeyi yenilemek için bir tek o kaldı. Atlamadım, uğramadı değil mi?
Acaba hala internet sorunu mu var?prensesinannesi , hu huu
![]()
Sabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sankiKızlar Prenses'den haber alan var mı? Listeyi yenilemek için bir tek o kaldı. Atlamadım, uğramadı değil mi?
Acaba hala internet sorunu mu var?prensesinannesi , hu huu
![]()
en son dun gırdı o yaSabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sanki![]()
En son bunu yazmış ben sabah okudum gibi hatırladım:)canlarr ben geldimm ama geri gidecegimm yarin tarti fotografini aksam.paylassam olur mu yada bugun sabahtan cektim bir tane paylasim mi simdi 1 gunden birsey olmaz
heee dogru hatta bende samson kıtap okumaya gıttı uyumadan ugrar ınsallah dedım dı hatırladımEn son bunu yazmış ben sabah okudum gibi hatırladım:)
he he dün akşam öyle bişeyler demişSabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sanki![]()
Hiç demee yaa kendimi kandırıcam nerdeysehe he dün akşam öyle bişeyler demiş
Ekmekte şekerde vitamin aramıyoruz lütfen![]()
Yap canım güzel bir gavurdağı salata, cevizli, nar ekşili, zeytinyağlı...off gelsin vitaminler ve lezzetHiç demee yaa kendimi kandırıcam nerdeyse![]()
wuhh, süperve kaldırdım :)
ve kaldırdım :)