Hep birlikte sağlıklı yaşama

ahaa bunu ogrenmem ıyı oldu :)
kesınlıkle boyle denıcem
dusta hep kese yapıyorum hergun mutlaka keselenıyorum dıye aynı etkıyı gosterecegını dusunmustum kendımce :KK70:
Aa evet, o da benzer etkidir mutlakaa.. o maşallah ya, nasıl herşeye yetişiyorsun böyle. Ama bi dediğimi de dene kesiz, neyden bahsettiğimi göreceksin bence.

Ya yüz kesesi diye bişey aldım ben, ipekmiymiş ne..ama hala kullanmaya çekiniyorum. :KK48: Bi fikrin var mı?

Aa evet, o da benzer etkidir mutlakaa.. o maşallah ya, nasıl herşeye yetişiyorsun böyle. Ama bi dediğimi de dene kesiz, neyden bahsettiğimi göreceksin bence.

Ya yüz kesesi diye bişey aldım ben, ipekmiymiş ne..ama hala kullanmaya çekiniyorum. :KK48: Bi fikrin var mı?
ben yuzume de kese kullanıyorum ama bıldıgın normal kese seklınde
yuz kesesı dıye ozel almadım
7570ed31ce80e7c027145926b64061c1_1390763179-500x500.webp
budur kendılerı :)

yuzumu haftada 1 keselıyorum vucudumu hergun dusta mutlaka

Kuru fırçalama / dry brushing diye bi bakın arkadaşlar @fitundgesund bence bunu sen de seveceksin. Porselen gibi bir cildin sırrı diyorlar :KK76:
gercekden cok faydası var
cıldımle tenımle cok ugrasmayı sevmem malum annem estetısyen bılıyorsun az cok bu ısın ıcındeyız
yuzumu haftada 1 keselerım mesela ctesı yuzumu keseledıysem salı veya carsamba da kil maskesı yapar sıyah nokta burun bandımı yaparım ardından

benım baya sıvılceye meyıllı alerjık bır cıldım var dugunum de bıle yuzume fondoten surmeme gerek kalmadı
bırde hergun dus sonrası tam cıkarken banyayo sırf bunun ıcın ozel duran su sıseme az elma sırkesı katar son kez onla durulanırım saclarımda dahıl

onunda acayıp etkısı var

eger cıltde sorun yasayan varsa tavsıye ederım :)

ben yuzume de kese kullanıyorum ama bıldıgın normal kese seklınde
yuz kesesı dıye ozel almadım
Eki Görüntüle 2167569 budur kendılerı :)

yuzumu haftada 1 keselıyorum vucudumu hergun dusta mutlaka
aa bunu biliyorum, çocukluğumun kesesi :D

Ya inşallah özendim bak, ben her sabah işe hazırlanırken yaptığım duş 10 dk falan sürüyor anca. Hafta da 2 de olsa akşam keyifli banyolar yapayım :D

Senin cildin çok güzel görünüyor maşallah, ben de deneyeyim yüz keselemeyi ;)

gercekden cok faydası var
cıldımle tenımle cok ugrasmayı sevmem malum annem estetısyen bılıyorsun az cok bu ısın ıcındeyız
yuzumu haftada 1 keselerım mesela ctesı yuzumu keseledıysem salı veya carsamba da kil maskesı yapar sıyah nokta burun bandımı yaparım ardından

benım baya sıvılceye meyıllı alerjık bır cıldım var dugunum de bıle yuzume fondoten surmeme gerek kalmadı
bırde hergun dus sonrası tam cıkarken banyayo sırf bunun ıcın ozel duran su sıseme az elma sırkesı katar son kez onla durulanırım saclarımda dahıl

onunda acayıp etkısı var

eger cıltde sorun yasayan varsa tavsıye ederım :)
Ne kadar suya ne kadar sirke katıyorsun Nisa?

aa bunu biliyorum, çocukluğumun kesesi :KK70:

Ya inşallah özendim bak, ben her sabah işe hazırlanırken yaptığım duş 10 dk falan sürüyor anca. Hafta da 2 de olsa akşam keyifli banyolar yapayım :KK70:

Senin cildin çok güzel görünüyor maşallah, ben de deneyeyim yüz keselemeyi :KK66:
yuzden bır ölü derı cıkıyor ınanamazsın fena bırsey :D

ben keseyı yaparken once sabunla lıflenır sonra keselenırım bu arada
asla dus jelı kullanmam zaten babam kızar sabuncunun kızı sampuan dus jelı mı kullanır :D
yuzume kese yaparken de daıresel hareketlerle nazık ovalarım koluma bacagıma yaptıgım muameleyı yapmam onlara baya gırısıyorum :D
ayak topuklarımı da keselerım pamuk gıbı olur
her dustan sonra o kese ve lıf mutlaka camasır makınasında sırkeyle yıkanır cunku tum olu derıler herseyı ıcıne cekıyor musluk altında yıkamak yetmıyor
ve ılk gunku etkılerı devam edıyor eskımıyor

Ne kadar suya ne kadar sirke katıyorsun Nisa?
1 lıtrelık su sısesıne yarımdan bıraz fazla cay bardagı elma sırkesı

sırkeyı okadar cok seyde kullanıyorum kı nerdeyse bızımkılere ıcırıp calkalıcam onları :D
bu arada sırkelı su dedıgın gıbı cok ıyı geldı :) ıcmek gargara yapmak harıka gelıyor

bu arada belırteyım
prof. doktor çöp nıtelıgınde demıs
bırcok doktorun kullandıgı terımdır vucuda yaramayan herseyı çöp olarak nıtelendırırler haklı olarak . dırek atık gıbı benım doktorum da bana boyle ızah etmıstı

yanı ben sızlere çöp yıyorsunuz ıcıyorsunuz demıyorum haberınız olsun ozellıkle belırtmek ıstedım :D :D :D

hos normalde ınsanlar ne neden soylenır bılır anlar da :D ben yıne de belırteyım

bu arada belırteyım
prof. doktor çöp nıtelıgınde demıs
bırcok doktorun kullandıgı terımdır vucuda yaramayan herseyı çöp olarak nıtelendırırler haklı olarak . dırek atık gıbı benım doktorum da bana boyle ızah etmıstı

yanı ben sızlere çöp yıyorsunuz ıcıyorsunuz demıyorum haberınız olsun ozellıkle belırtmek ıstedım :KK70: :KK70: :KK70:

hos normalde ınsanlar ne neden soylenır bılır anlar da :KK70: ben yıne de belırteyım

Ah canım kıyamam ya bunu yanlış anlarız diye açıklamış :D

Ah canım kıyamam ya bunu yanlış anlarız diye açıklamış :KK70:
:D :D :D aslında burda kı ekibin yanlıs anlayacagını dusunmuyorum
cunku muhakeme yetenegı olan ınsanlar kımın neyı neden soyledıgını anlar
ben burda sana kız o yedıgın çöp onu yıcegıne bunu ye bosver onu dedıgımde alınmayacagını kompleks yapmayacagını bılırım cunku senın ıyılıgın ıcın konustugumu bılırsın burda bız bırbırımız ıcın varız netıcede
sende bana bunu dıyebılırsın ben hıc gocunmam sahsen :) cunku bende burda sızden ogrenmek ıcın varım

Eki Görüntüle 2167578
Eki Görüntüle 2167579
Eki Görüntüle 2167580

Kızlar böyle bir bilgiyle karşılaştım.

Ne diyorsunuz bu konuda

Bir çok besin takviyisenin senin de bahsettiğin gibi beş para etmediğini duymuştum. Doğal gıdalardan mineral/ vitaminleri aldığın gibi bir emilim asla olmuyormuş. Hani şu sabah gevrekleri, içecekler vs gibi bilimum işlenmiş gıdada yazar ya yok B12, c vitamini, mg, demir vs vs eklenmiştir diye. İşte onlar da hep hikayeymiş. Sen gıdanın orjinalini boz, yumurta yumartalıkdan, buğday buğdaylıktan çıksın, sonra kocaman cici etiketlerle beni ye, vitamin ve minarel de ekledim senin için diye millette kakala...:mapus:

bende onceden diyet yapardan bulgurla yapiyodum gercekten onun tadi daha guzel oluyodu en kucugunu yedim yogurdu da bitirdim doydum valla :KK49:aksam soyle bi dolasip gelsem yarim saat falan erir heralde dolma

:KK70: :KK70: :KK70: aslında burda kı ekibin yanlıs anlayacagını dusunmuyorum
cunku muhakeme yetenegı olan ınsanlar kımın neyı neden soyledıgını anlar
ben burda sana kız o yedıgın çöp onu yıcegıne bunu ye bosver onu dedıgımde alınmayacagını kompleks yapmayacagını bılırım cunku senın ıyılıgın ıcın konustugumu bılırsın burda bız bırbırımız ıcın varız netıcede
sende bana bunu dıyebılırsın ben hıc gocunmam sahsen :) cunku bende burda sızden ogrenmek ıcın varım

canım çok haklısın
kaldı ki hepimiz kg vermeye çalışıyoruz
kg verdiğini gördüğümüz insanların düşüncelerini bizimle paylaşmasına teşekkür edeceğimiz yerde bir de dil uzatacak değiliz
mecazi anlamla örnek verilen konuyu da işine geldiği gibi anlayacak kimse yok burda :63::63:
üfff hazımsızlıktan şişip çatlayacak insanlar kg vermeye çalışıyor bide örneğim diye ortada geziyor sen tanımazsın belki ben yakın zamanda şahit oldum ayyy halbuki önce bir sindirim sistemin çalışsın sinir sistemi değill de nerde :süslü::KK34::KK53::KK53:

Back
X