Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar dayanamayıp şu cheesecake den bir dilim yedim:olamaz: ilk defa yapmıştım çok merak ettimo_O
Cezamı ödüycem söz:KK19:
Ay bi de kanıt bırakmış arkasında, resim atmış. :KK1: Nasıl da güzel görünüyor? Olsa ben de yerdim muhtemelen. Olmamalı, olmamalı :63:

O bir dilimde de topik ilerledikçe 1,5 olmuş, farketmedim sanma. Pişmanlık diz boyu :KK45::KK45:duyda inanma :D

herkese gunaydin kizlar. aksam menumde yumurtali yesil fasulye peynir zeyti domates ve salatalik vardi. eve bi geldim ki misafir var kayinvaldem de bildiginiz döktürmüs hamur kizarmasi kek pogaca ne varsa yapmis misafirde gelirken yas pasta almasin miii tabi ki de ben yemedim onlardannn. sonra esikin kuzenine gittik orda ne gelsin önume dondurma ben ne yaptimmm tabiki yemedimmm. e sonraaa. arkadaslarla disari ciktik okey oynamaya cafe ye gittik biseyler icmeden olmaz tabi onlar limonata icti bendeee maden suyuyu. cok mutluyum kizlar kazasiz belasiz bi aksam atlattim
Aferin semiha;) ne güzel dayanmışsın :nazar:

Seni ayakta alkışlıyorum Semiha :sampiyon:

@prensesinannesi nobahari nobahari okuyun bunu :KK45::KK45: Örnek teşkil etsin.

@prensesinannesi sen bizden uzakta kaldığın için böyle oldu bence...sakın koyvermek yok! Kaldığın yerden devam. Evden çıkmasan bile biraz hareket mutlaka yap. Bu arada salı günkü tartı fotunu hala istiyorum. Kayıtlarda olması lazım, ok? :KK66:

Fitsyyyyy dikkat et. Piknik de mutlaka sana uygun şeyler olacaktır. Bir anlık uyduruk zevkler için 1 hafta geriye atma.. :KK43:
Ehehehe:)))
Umarım bulurum bana göre bişeyler samsonn:)
Bugün hiç ekmek çekmedi canım, dün de işteyken çok acıkmıştım,çantamdaki tek şey iki çeşit çikolata olmasına rağmen yeltenmedim bileEn Büyük KK
Dedim kızlara ne derim:110: ama cheesecake i ilk defa denemiştim,kiloda fazlam olmadığı için Allah affetsin dedim,yedim:olamaz: iyice sıkılaşana kadar yapmıycam bir daha, söz:dua:

Ay bi de kanıt bırakmış arkasında, resim atmış. :KK1: Nasıl da güzel görünüyor? Olsa ben de yerdim muhtemelen. Olmamalı, olmamalı :63:

O bir dilimde de topik ilerledikçe 1,5 olmuş, farketmedim sanma. Pişmanlık diz boyu :KK45::KK45:duyda inanma :KK70:
Buçuğu kızım yedirmişti samsonn, onun elinden yediğim herşey balll:anne::KK200: o yüzden yazmadıydım:olamaz:

herbalife-protein-bar-cikolata-yerfistik-kalori.webp
p.webp

ben bi ara herbalife kullandım işe yarıyo mu derseniz yarıyo ama psikolojik olarak bişeyler yemek istediğim için tekrar normal diyetlere dönmek istedim elimde de bu çikolatadan var bunun 1 ısırığı bile koca bir çikolata yemiş gibi tatmin ediyodu beni tatlı krizim tutarsa bundan 1 ısırık almayı düşünüyorum. kesinlikle zararlı bişey değil bildiğiniz protein deposu gayet sağlıklı bi çikolata

Olsun, neticede dayanmışsın ya bak bikaç gün sonra ben de neleri yemedim,göz yumdum bile demiyceksin. Ben ekmeğe karşı öyleyim şu an mesela:KK66:
ben ekmek pek aramıyorum şuan sadece makrna ve acı biber turşusunu özledim ama59 u bi göreyim az bi makarnaylayicem vallaa:KK23:

Eki Görüntüle 2167916 Eki Görüntüle 2167914
ben bi ara herbalife kullandım işe yarıyo mu derseniz yarıyo ama psikolojik olarak bişeyler yemek istediğim için tekrar normal diyetlere dönmek istedim elimde de bu çikolatadan var bunun 1 ısırığı bile koca bir çikolata yemiş gibi tatmin ediyodu beni tatlı krizim tutarsa bundan 1 ısırık almayı düşünüyorum. kesinlikle zararlı bişey değil bildiğiniz protein deposu gayet sağlıklı bi çikolata
Bunda şeker var mı Semiha? Mümkünse içeriği yazsana.

Ben de yolda falan olsam şunlardan yiyorum:
CHIA_CHOCO_x700.jpg

benzeri farklı markalar da var. Hurma ana madde, bi de tipine göre ek bir kaç değişik şey oluyor

Bunda şeker var mı Semiha? Mümkünse içeriği yazsana.

Ben de yolda falan olsam şunlardan yiyorum:
CHIA_CHOCO_x700.jpg

benzeri farklı markalar da var. Hurma ana madde, bi de tipine göre ek bir kaç değişik şey oluyor
Adsız.webp

ama bu besin değer listesi..tam içerik oluyor ya onu soruyorum.

şöyle benimki mesela : Hurma, Çiğ Badem, Elma, Toz Tarçın, Toz Zencefil, Kuru Üzüm, Himalaya tuzu
Net 40 gr.
vazgeçtim sanki 10 gr şeker yazıyo bi sayfada ama eve gidince detaylı bakcam

Back
X