- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
Very nicebiraz beyaz leblebi ve çiğ fındık yedim bunlar beni eve gidene kadar idare eder. 2 litre suyumu da içtim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Very nicebiraz beyaz leblebi ve çiğ fındık yedim bunlar beni eve gidene kadar idare eder. 2 litre suyumu da içtim![]()
Kahvaltı gayet güzel, dediğin gibi akşamı da hafif atlatirsan bence de tatlinin telafisi olurTabisi. kahvaltı
2 h.yumurta zeytin peynir domates salatalık kapya biber ve çay
Öğleden sonra küçük bir tabak sütlü irmik tatlısı.
Akşama sadece yoğurt yiyip telafi edecem.
ara ara eşden dosttan baglanip.giriyorumm ayin 25 ini bekliyorumm paketim.yenilensin ekstra odeme yapmak.istemiyorum
25ine de çok varmış yaaaaara ara eşden dosttan baglanip.giriyorumm ayin 25 ini bekliyorumm paketim.yenilensin ekstra odeme yapmak.istemiyorum![]()
evett yaa benim kizim videoyu izliyor o bitiriyor aslinda paketimi yaa vermesem.yetrde25ine de çok varmış yaaaa
sigara kulluniyormusunSabah
Limonlu su içtim
Öğlen 2 tane kabak dolması yoğurtlu bide ayran çorbası içtim
Akşam
Bir tane caramio
Bir tane Ülker gofret yedim
Sinirimden şuan herşeyi yiyesim var
Bugün çok kötüyüm
Sigara içicem![]()
sigara kulluniyormusun
Olsun arada yenir oyle cikolatalar onu yememiscesine devam et daha fazla bozma benceSabah
Limonlu su içtim
Öğlen 2 tane kabak dolması yoğurtlu bide ayran çorbası içtim
Akşam
Bir tane caramio
Bir tane Ülker gofret yedim
Sinirimden şuan herşeyi yiyesim var
Bugün çok kötüyüm
Sigara içicem![]()
Olsun arada yenir oyle cikolatalar onu yememiscesine devam et daha fazla bozma bence
neden ne olduNormalde hayır
Şuan herşeyi yiyebiliriö
O kadar mutsuzum ki
KötüüüErkek arkadaşımla kavga ettik diye oldu![]()
neden ne oldu
Kötüüünoldu ki? Ben de yerim böyle durumlarda:/