Hep birlikte sağlıklı yaşama

Günaydın kızlar:KK37:
M Mitsuomi doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşların olur inşallah :KK200:
Sagol canim:) tesekkürler
kızlar ıcınızde bılen var da bılmeyen ıcın soyleyeyım
bız 3 eltıyız bırı karadenız rızeye atandı evlendıkden 2 ay sonra dıgerıde ben evlendıkden 1 hafta sonra evlendı ama gorusmuyorduk pek . esı yanı kaynım cok buyuk bır amelıyat gecırdı o surecte yanında bulundugum surecte aramızdakı buzlar erıdı

sımdı soyle bırsey

bu yenı evlenıp atanıp gıden eltım 2 gun oluyor bır suprız yaptı.
yegenımız oldu dogum yaptı daha 40 gunluk . goremıyorum dıye uzuluyordum kayınvalıdem gıtmıstı yanına yardıma . benı aradı 2 gun once dedı ben geldım omuzum cok kotu kolumu kaldıramıyorum bana gelebılır mısın
tabıkı gelırım dedım hazırlanırken esımı aradım
dedım kı 4 senelık evlıyım annenın adetı degıldır kolu kopsa asla kımseyı yardıma cagırmaz yanı sımdı allah var :KK70: kesın bırsey var acaba hedıye falan aldı da suprız mı yapcak . benım haberım yok bılmıyorum dedı (meger bılıyormus bana suprız yapıyorlarmıs )

kayınvalıdeme bı gıttım

SUPRIIZZZ kucagında 40 gunluk bebegıyle bıze suprız yapmaya gelmıs teeee onca yolu ya . eltımı gordum kucagına nasıl atladıgımı bılmıyorum ay aglaya aglaya sarıldık :KK70: :KK70: :KK70:

sonra aklıma supersonık bır fıkır geldı :KK70: :KK70: :KK70: bu esı amelıyat olan dıger eltımın dogum gununu hatırladım
dedım 3 eltı bı aradayken dıgerıne de suprız olsun onunda dogum gununu 1 hafta once kutlayalım hep bırlıkteyken . kendı gununde esıyle plan yapmak ıster belkı dıye

herkesı organıze ettım hedıyeler pastalar hersey planlandı alındı :KK70: pazar sabah kayınvalıdem bızı kahvaltıya cagırcak onlarda kahvaltıya dıye gelecek geldıklerınde suprıııızzz yapcaz :KK70:

hem hep bırlıkte guzel anı olur hemde mutlu olur cok kotu bır donem gecırdı cunku esının saglıgından yana baya korku atlattı hemde onla aramda bı adım olur dıye dusundum :KK70:

ogunden de resımler paylasırım kızlar

yalnız karadenızden gelen eltım benı gorunce OHA :KK70: dedı :KK70: cunku benı en son gordugunde 99 kıloydum ben :KK70:
esımde aynı sekılde kılo verdı dıyorkı sız tekrar evlenın evlılık yıldonumunuzde nıkah tazeleyın bambaska olmussunuz :KK70: :KK70:
Ne iyi dusunmussunuz:)
M Mitsuomi doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :KK200:
tesekkurler canim:))

aa sen 49 kg hatırladım canım
boyumuz aynı ben 55im canım :KK70:
tersle canım yediğin zaman mutsuz olacaksın kalıcı mutsuzluk mu anlık mutluluk mu
Ayyy kp yapıyor en çok yeme konusunda ısrarı:/// tersleyemem ki:olamaz: bir de kendileri o kadar çok yiyor ki benim yediğim hep abes kaçıyor:/ üstelik 3-4 çeşit tatlı şeyi aynı anda yiyorlar,ben ne hepsini birarada yemeyi ne de yemeğin üstüne hemen tatlı yemeyi sevmiyorum. Bunu da anlatamadım yıllardır:işsiz:
Neyse bu yıl kızım sahaları doldurur da bana bi ısrar söz konusu olmaz inşallah:dua:
Sana da ha gayret diyorum esen:KK200: ya da mine:)
Ben de senin yaşındayken hep 55-56 falandım..bi verdim sporla 49-47 arasıydım yaklaşık 10 senedir. Olur yani,yaparsın, azim her şey;)

Ay nasıl enfes gözüküyor bunlar :dondurma::kk77:
gercekten tadı cok lezzetlı :)

Keçi yoğurdundan mı yapıyorsun direkt? Yani yoğurda başka birşey katmadan mı?
aynen dırek kecı yogurdundan yapıyorum hıc baska bırsey yok
evde yapılan dondurmalarda baska maddeler de katılıyor o ıstah acıyor maras dondurması gıbı

bunu ılk kızım ek gıdaya gectıgı donem yapmıstım tadına bakmıs cok sevmıstım
ogun bugundur hep mevsım meyvesınden yapar buzluga atarım mesela mevsımınde cılek alırım buzluga 3 kg yıkar kurutur vagumlu posetde atarım mısafıre pasta suslemede cocuga dondurma yapımında falan kullanırım seftalıyı de kup kup dograr dondururum dutları da

bızım burda kı dondurmacılar hep maras dondurması yapar kecı sutu sahlep vanılya falan ...onlarda saglıklı hanı 1 top yıyebılırız ama kılo verme asamasında tehlıkelı olabılır fazla kacırmaya musaıt bır tatlı 1 topla kım yetınır :D

oyuzden bunu yapıyorum ben
hıc rıske gırmıyorum :)

öglen yemeğimi yedim kızlar salata ve cacık bi ısırık da döner dürümden aldım sırf ağzıma tadı deysin diye yosa 1 tüm döneri götürcek potansiyelini görüyorum kendimde ama yemiycem. yarın ve pazartesi detoks yapıcam ki salıya eksiyle girmeyi garantileyim beraber yapabileceğimiz bi detoks mu bulsak acaba:halay:

öglen yemeğimi yedim kızlar salata ve cacık bi ısırık da döner dürümden aldım sırf ağzıma tadı deysin diye yosa 1 tüm döneri götürcek potansiyelini görüyorum kendimde ama yemiycem. yarın ve pazartesi detoks yapıcam ki salıya eksiyle girmeyi garantileyim beraber yapabileceğimiz bi detoks mu bulsak acaba:halay:
1-2 gun cok az tel cehrıyelı yogurtlu nohutlu corba ve ayran agırlıklı beslenmek
lımonlu tarcınlı su ıcmek
veya suzme yogurtlu rendelenmıs kabakla sarımsaklı bır meze hazırlayıp yemek bunlarla 1-2 gun gecıstırmek 1 kg verdırıyor canım :)

Screenshot_2018-07-14-13-17-07-280.webp

1-2 gun cok az tel cehrıyelı yogurtlu nohutlu corba ve ayran agırlıklı beslenmek
lımonlu tarcınlı su ıcmek
veya suzme yogurtlu rendelenmıs kabakla sarımsaklı bır meze hazırlayıp yemek bunlarla 1-2 gun gecıstırmek 1 kg verdırıyor canım :)
çok iyiymiş yaaa.o zaman bu ayran aşı varya ondan yapayım ben nuhut fasülye ve yarma haşlayıp yoğurtla yiyeyim cacık falan iki gün boyunca bakalım ne olcak

çok iyiymiş yaaa.o zaman bu ayran aşı varya ondan yapayım ben nuhut fasülye ve yarma haşlayıp yoğurtla yiyeyim cacık falan iki gün boyunca bakalım ne olcak
aynen
sabah oglen aksam 1 tabak yıyıp aralarda lımonlu veya sırkelı su ıcmek ıse yarar
hızlı ödem atıcı zaten bu :) regl oldugumda bu sekılde beslenırım ben corba ayran agırlıklı

Ayyy kp yapıyor en çok yeme konusunda ısrarı:/// tersleyemem ki:olamaz: bir de kendileri o kadar çok yiyor ki benim yediğim hep abes kaçıyor:/ üstelik 3-4 çeşit tatlı şeyi aynı anda yiyorlar,ben ne hepsini birarada yemeyi ne de yemeğin üstüne hemen tatlı yemeyi sevmiyorum. Bunu da anlatamadım yıllardır:işsiz:
Neyse bu yıl kızım sahaları doldurur da bana bi ısrar söz konusu olmaz inşallah:dua:
Sana da ha gayret diyorum esen:KK200: ya da mine:)
Ben de senin yaşındayken hep 55-56 falandım..bi verdim sporla 49-47 arasıydım yaklaşık 10 senedir. Olur yani,yaparsın, azim her şey:KK66:

Kp bu sene çocuktan sonra sana söylenmez diyorum da çocuğuna da yedirme zararlı yiyecek o da yemesin tanımasın :))
Yemek eğitimi küçük Yaşta verilmeli
Bizimkiler ne istersem vermişler zeytin süt yumurta 20 yaşımdan sonra hayatıma girdi
İyi bişey değil bu

Aynen Nisa nin dedigi kabakta cok iyi hemde lezzetli ama ben kabagi hasliyorum rendelemek yerine

Kp bu sene çocuktan sonra sana söylenmez diyorum da çocuğuna da yedirme zararlı yiyecek o da yemesin tanımasın :))
Yemek eğitimi küçük Yaşta verilmeli
Bizimkiler ne istersem vermişler zeytin süt yumurta 20 yaşımdan sonra hayatıma girdi
İyi bişey değil bu
Bence de cocuklari abur cubur tatli pastayla beslemek cok yanlis...
Cocuk yasta bilmezse büyüse cok sıkinti olur

Back
X