Hep birlikte sağlıklı yaşama

sabah klasık kahvaltımı yaptım
1 haslanmıs yumurta
3 dılım peynır
1 avuc karısık kuruyemıs
5 yesıl zeytın
1 salatalık
1 bardak ayran

1 sekersız turk kahvesı

aksam nohutlu yemegım var :) yanına suzme yogurt

sabah klasık kahvaltımı yaptım
1 haslanmıs yumurta
3 dılım peynır
1 avuc karısık kuruyemıs
5 yesıl zeytın
1 salatalık
1 bardak ayran

1 sekersız turk kahvesı

aksam nohutlu yemegım var :) yanına suzme yogurt
afiyet olsun canım

Günaydın herkese :KK68:

_Makaron_ _Makaron_ seni aktif görmeyi özlemişiz. Hoş geldin :KK3:

E Ev Kushu nasıl oldun?

beybigirll beybigirll 1 kerecik kaçamakla o kadar kilo alman imkansız. Sindirememişsindir canım.:KK66:
prensesinannesi prensesinannesi nerdesiiiiin? :63:

liliyaa liliyaa da nadir görüyoruz. :ıslık:

Az önce humus ve çayla kahvaltı yaptım. Birazdan da bir kaç hurma ve peynir yerim.

Dün gece Leslie 3 mile yaptım, gerçekten müthiş, tüm kaslarınızın varlığınızı hissediyorsunuz. Denemeyenlere tavsiye ederim. :KK76:

E Ev Kushu nasıl oldun?

beybigirll beybigirll 1 kerecik kaçamakla o kadar kilo alman imkansız. Sindirememişsindir canım.:KK66:

Az önce humus ve çayla kahvaltı yaptım. Birazdan da bir kaç hurma ve peynir yerim.

Dün gece Leslie 3 mile yaptım, gerçekten müthiş, tüm kaslarınızın varlığınızı hissediyorsunuz. Denemeyenlere tavsiye ederim. :KK76:
aynen sindirim olmadı hiç karnım şiş wc ye de çıkamıyorum

Buna ben fırından çıkmaya yakın bol domates de ekliyorum. Çok güzel oluyor. Domates soslu fırın sebze :KK66:

yaaaa bunu bende denıyım :)

ay bunun tadı nasıl acaba? Çok güzel gözüküyor. Denemek isterim.

Ham çikolatalar var ya, şekersiz, ben eskiden onları benmari eritip, biraz hindistancevizi yağ ve az bal ile yeniden dondurunca gerçekten güzel oluyordu.

bunun da tadı oyle oluyor ben artık gelen mısafırlerıme de boyle yapıyorum eskıden normal pastalar yapardım sımdı baya saglıklı pastalar tatlılar yapıyorum tarıfını ıstıyorlar cok begenıyorlar ozellıkle soylemıyorum bıle ıcerıgını normal o hep yapılan tatlardan farkı yok yanı :)

boyle seceneklerımızın olması ne guzel aslında yemek zevkımız gelısıyor

E Ev Kushu nasıl oldun?

humusuu cooookk severım :) afıyet olsun

humusuu cooookk severım :) afıyet olsun
Ya evde yapınca çok güzel oluyor hakkaten, hala düdüklüm yok bana eziyet nohutu pişirmek.

Dardanelin biberli humusu şahaneydi. Bir kaç kez aldım, ama artık hiç bir yerde bulamıyorum. Sanırım pahalı diye pek satmıyor.

Ya evde yapınca çok güzel oluyor hakkaten, hala düdüklüm yok bana eziyet nohutu pişirmek.

Dardanelin biberli humusu şahaneydi. Bir kaç kez aldım, ama artık hiç bir yerde bulamıyorum. Sanırım pahalı diye pek satmıyor.

aaa oyle hazır humus mu var
benım dunya dan haberım yok yahu :)

hıc yemedım dardanelın bıberlı humusunu bulursam alayım metro market gıbı buyuk toptancı marketlerde vardır belkı ugrayayım :)

E Ev Kushu nasıl oldun?

O kadar çok tatlı ve karbonhidat tükettim ki insülin direncim yükselmiş. Çok fena açım, hatta sinirden masayı yumruklayasım var ama üstüne gideceğim. 3-4 günü atlatırsam geri geliyor biliyorum. Şimdi öğlen çok kaçırmamam lazım, bana gaz verin :D

Screenshot_2018-07-16-12-21-37-645.webp

Pilav patates ekmek almadı çorbayı yarım içecek muhtemelen
Makaron menüsü :KK19:

Back
X