Hep birlikte sağlıklı yaşama

Selam kızlar:)
M Mitsuomi ben hurma diyetini ilk yaptığımda 3 gün sadece hurma ve suyla yapmıştım. Bu defa yaptığımda emzirdiğim için arada yoğurt,fıstık,meyve de yedim(birgün sabah dayanamayıp ekmek de yedim:/ 5 gün yaptım. Emzirmesem daha uzun süreli yapardım ama emzirmek insanı çok halsiz bırakıyor.

O kadar çok tatlı ve karbonhidat tükettim ki insülin direncim yükselmiş. Çok fena açım, hatta sinirden masayı yumruklayasım var ama üstüne gideceğim. 3-4 günü atlatırsam geri geliyor biliyorum. Şimdi öğlen çok kaçırmamam lazım, bana gaz verin :KK70:
Bizden uzak kalınca böyle oluyor :duduk:

Tarçın ve yoğurt tüket, bol su iç. İnşallah faydası olur.

hıc yemedım dardanelın bıberlı humusunu bulursam alayım metro market gıbı buyuk toptancı marketlerde vardır belkı ugrayayım :)
5725.jpg
ya resmen çerez gibi bir kez açınca geri kapatmadan bitiriyorum ben bunu...kaşıklayarak, boş boş. Pestolusu da fena değil ama, pesto ile çok aram yok benim :KK48:

47 kilodan bir anda 65.5 e ciktim adam tabiki farketti:KK70:
wuuu, seni burada bu menülerle görüyoruz ya hep, öyle yerken hiç düşünemiyorum. Yoksa boyuna göre anormal bir kilo değil.

47 de çoooook zayıf yaaaw. Ben en dip 52 yi gördüm, o bile çok zayıf duruyormuş ben de. Hala o dönemden 1-2 pantalon duruyor evde, şaka gibi bakınca :KK48::KK48:

wuuu, seni burada bu menülerle görüyoruz ya hep, öyle yerken hiç düşünemiyorum. Yoksa boyuna göre anormal bir kilo değil.

47 de çoooook zayıf yaaaw. Ben en dip 52 yi gördüm, o bile çok zayıf duruyormuş ben de. Hala o dönemden 1-2 pantalon duruyor evde, şaka gibi bakınca :KK48::KK48:
Ben 47 kiloykenki pantolonlarimi sinirlenip kizilayin giyim kutularina attim bidaha onlara olamam diye :D 47 olmak istemiyorum zaten herkes beni hasta saniyordu kemiktim sadece erkek arkadasim bile artik fiziksel bi cekiciligin yok imalari yapiyordu. 55 hedefim :)
Değişim müthiş!! :sampiyon:
cok tesekkurlerrr :) bir ayda bu kadar basarabilecegimi hic dusunmezdim

Eki Görüntüle 2169234 Günaydın arkadaşlarım,

Mutlu bir hafta bizim olsun. Ben geldimmm. Aktif katılım göstereceğim bu hafta, öyle aşırı yoğun görünmüyor. Sabah kahvaltısı olarak sadece şekersiz sütlü kahve aldım.
Hosgeldin Mac aktif olcaksan super;)
Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314
oo super zayiflamissin boy kacti senin bide yas:D kusura bakma hatirlamadim simdi

Ben 47 kiloykenki pantolonlarimi sinirlenip kizilayin giyim kutularina attim bidaha onlara olamam diye :KK70: 47 olmak istemiyorum zaten herkes beni hasta saniyordu kemiktim sadece erkek arkadasim bile artik fiziksel bi cekiciligin yok imalari yapiyordu. 55 hedefim :)

cok tesekkurlerrr :) bir ayda bu kadar basarabilecegimi hic dusunmezdim
Azmin zaferi! Hem ciddi diyet hem spor mutlaka fark ediyor :halay:

5725.jpg
ya resmen çerez gibi bir kez açınca geri kapatmadan bitiriyorum ben bunu...kaşıklayarak, boş boş. Pestolusu da fena değil ama, pesto ile çok aram yok benim :KK48:

offf ya bugun bunlardan bulmaya calıscam :D tam benlık

Selam tekrardan kizlar araniza yeni katilmama ragmen tam 1 aydir diyet ve yuruyus yapiyorum, 65.5 kilodan 56 kiloya dustum :) farki sizinle paylasmak istiyorumEki Görüntüle 2169314

supersın !!! ba-yıl-dım. ne kadar saglıklı guzel gorunuyorsun
:nazar: bak sımdı sporun etkısı nasıl baska
oncekı kılon da saglıksız durmuyor ama sonrakı resmın gercekden cok fıt

offf ya bugun bunlardan bulmaya calıscam :KK70: tam benlık

supersın !!! ba-yıl-dım. ne kadar saglıklı guzel gorunuyorsun
:nazar: bak sımdı sporun etkısı nasıl baska
oncekı kılon da saglıksız durmuyor ama sonrakı resmın gercekden cok fıt
Yaa cok tesekkur ederimm :) bunlar sadece yuruyus ve haftada iki gun 15er dk dan yapilan egzersizler :)

Back
X