Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlarrrrrrrr :)
91A0335C-7CEA-4020-905A-E1F4B17014F9.webp

Kızlar, aşırı tuzlu şeyler çekiyor canım:/ az önce 100 gr lık karışık tuzlu kuruyemiş yedim:/
Ayrıca benim diyetten ziyade spora ihtiyacım var ama genel motivasyonum çok düşük:(
Irkçılığın alasına maruz kaldım geçen hafta bikaç defa, memleketimi çok özledim:KK42: koşa koşa memleketime gelmek istiyorumHoppa
Hiçbirşey yapasım yok:(

Kızlar, aşırı tuzlu şeyler çekiyor canım:/ az önce 100 gr lık karışık tuzlu kuruyemiş yedim:/
Ayrıca benim diyetten ziyade spora ihtiyacım var ama genel motivasyonum çok düşük:KK43:
Irkçılığın alasına maruz kaldım geçen hafta bikaç defa, memleketimi çok özledim:KK42: koşa koşa memleketime gelmek istiyorumHoppa
Hiçbirşey yapasım yok:KK43:
Nolduuu yaa? hangi şehirdesin? :(

Nolduuu yaa? hangi şehirdesin? :KK43:
Şehrin önemi yok galiba samsoncuğum:/
Ehliyet alıcam, işimi zorlaştırıyorlar,savsaklıyorlar. Başka bir kursa gittim,orda da hoca manyak çıktı,psikolojimi,özgüvenimi mahvetti. Bas bas bağırıyor kadın en ufak hatada..benim kulağım kitlendi resmen artık duymamaya ve sürekli hata yapmaya başladım,kadın da çığırından çıktı resmen:// o kadar kötü bir deneyimdi ki anlatamam..onunla devam etmeyeceğimi söyledim,kadının eşiyle devam edicem şimdi ama 10 günde yetişir mi bilmiyorum..üstelik çok yüksek meblağda ücret ödedim..çok can sıkıcı oldu benim için..

Şehrin önemi yok galiba samsoncuğum:/
Ehliyet alıcam, işimi zorlaştırıyorlar,savsaklıyorlar. Başka bir kursa gittim,orda da hoca manyak çıktı,psikolojimi,özgüvenimi mahvetti. Bas bas bağırıyor kadın en ufak hatada..benim kulağım kitlendi resmen artık duymamaya ve sürekli hata yapmaya başladım,kadın da çığırından çıktı resmen:// o kadar kötü bir deneyimdi ki anlatamam..onunla devam etmeyeceğimi söyledim,kadının eşiyle devam edicem şimdi ama 10 günde yetişir mi bilmiyorum..üstelik çok yüksek meblağda ücret ödedim..çok can sıkıcı oldu benim için..
aa oradan ehliyet lazım mıydı ki? Sürekli gidip geliyorsun sanırım. Sıkma canını. O kim ya! Pis ezik! Böyle toprağı sahiplendiğini sanan insanlara fitilim. Çatlasın 50 yıla kendin topraksın, neyin sahibi sanıyorsun kendiniii :duduk:
İnşallah eşi çok daha insancıl biridir. İşlerin rast gitsin canım :KK200:

Back
X